χαχα!
ακριβως για αυτο.για πολλες.οχι για μια,που πηγε να μου την φαει ενας βρωμιαρης πανκης και τον παρακαλουσα με πι-εμ να κοψει επικοινωνια. :rofl:
ο Η. σε μια νυχτα εγινε πτυχιουχος
και με τον ρεηζορ ητανε μεγας εξοδουχος.
Printable View
χαχα!
ακριβως για αυτο.για πολλες.οχι για μια,που πηγε να μου την φαει ενας βρωμιαρης πανκης και τον παρακαλουσα με πι-εμ να κοψει επικοινωνια. :rofl:
ο Η. σε μια νυχτα εγινε πτυχιουχος
και με τον ρεηζορ ητανε μεγας εξοδουχος.
Εσύ παρέμεινε άκυρος αδερφέ. Στην ρουτίνα σου, τα γνωστά.
ρε γαμημένε, στα παπάρια μας άμα έχεις μάθει από διάφορους κοπρίτες του ίντερνετ πληροφορίες για τον καθένα και τη φαμίλια του εδώ μέσα, μπούκωσε τες. δε θίγεις κανέναν, αντιθέτως αισθάνεσαι την ανάγκη να δηλώσεις στους αναγνώστες ενός τόπικ σε ένα φόρουμ στο ίντερνετ ότι είσαι απόφοιτος πολυτεχνείου.γίνε άνθρωπος ή σώπασε οριστικά.
αχα!μιλησε ο "εγκυρος".
πολυ θα ηθελες η ρουτινα μου να ηταν μια ωρα απο την ζωη σου.
ελα φιλια,υπεροπτη και μεγαλομανη μου "πατερα".
"αι εμ γιουρ φαδερ"-----------------------------> :moutza:
edit thanatou!:καλα ρε λακε,πουλας παραμυθια οτι εισαι αποφοιτος πολυτεχνειου???????????
Επίσης βρε πίθηκε, με την ίδια ακριβώς λογική που χρησιμοποιείς, το ξέρουμε ότι ανήκεις σε μια κλικούλα που έχει από κάποιο χέρι το δικαίωμα να την λέει σε όποιον γουστάρει χωρίς λόγο, τράβα την τσουτσουνοσύνη του να πετάγεσαι παντού λες και ο κόσμος έχει ανάγκη την αποψάρα σου, χώστην εκεί που ξέρεις και ψόφα γαμώ την αντιπαραγωγικότητά σου.
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
ε οκ, πετάξτε τον έξω.
ρε Η. εσύ πετάχτηκες με κακεντρεχές :!: σχόλιο σε ένα θρεντ που αγαπήσαμε όλοι
που μέχρι κι ο πάνκης συγκινήθηκε και μας έβγαλε τον πραγματικό εσωτερικό του κόσμο με την 2η συλλογή του
δώσε λίστα σου με λογάκια και άσε τα σάπια
α να χαθεις αλητη!Quote:
Originally Posted by regularpaul
για την πρωτη συλλογη τιποτα ε? :(
χαχ..ηθελα να σου πω εσενα παυλο.εντελως οφ τοπικ αλλα πολυ ομορφο.ο ντραμερ των pierced arrow ειναι ταυτοχρονα και ενα απο τα πιο γνωστα μελη της d.i.y σκηνης του Πορτλαντ,και μαλιστα παιζει στους(υπερσαπιους) severed head of state.
κανε μια συλλογη ρε παυλο ΜΟΝΟ με ανεξαρτητα.οχι στονερ,οχι πανκ.και για το σονικ γιουθ κομματι που εβαλες στην συλλογη σου ειναι ενα απο τα πιο αγαπημενα μου κομματια εβερ,το χω και σε 7αρακι σε μια ντεμο ηχογραφηση...ανατριχιλα τρελη.
erxontai kai ta dika mou :-o
http://www.nc2apool.net/images/begging.jpgQuote:
κανε μια συλλογη ρε παυλο ΜΟΝΟ με ανεξαρτητα.οχι στονερ,οχι πανκ.και για το σονικ γιουθ κομματι που εβαλες στην συλλογη σου ειναι ενα απο τα πιο αγαπημενα μου κομματια εβερ,το χω και σε 7αρακι σε μια ντεμο ηχογραφηση...ανατριχιλα τρελη.
(kiegw thelw)
1.Burzum- Det Som En Gang Var
2.Terror X Crew- Ξύπνιος μέσα στα όνειρα κάποιων άλλων
3.Stooges- T.V. Eye
4.Radiohead- Everything in Its Right Place
5.Underworld- Jumbo
6.Εmperor- Wanderer
7.Nick Cave- Hold on to yourself
8.Nirvana- Aneurysm
9.Χατζιδάκης-Το βαλς των χαμένων ονείρων
10.Serafim Tsotsonis- Royal Observer
Code:http://www.sendspace.com/file/24zkkt
πρέπει να βρήκα γύρω στις 10 δέκάδες ακόμα ε.
θενκς στον γουμπου ρου μπου για το βαλς αν κ ήταν διαφορετική εκτέλεση από αυτή που είχα και έχασα
και στο jumbo δεν κρατήθηκα,έβαλα το remix
De mporw re gamwto, DE mporw na ta kanw 10.... Parte osa mporesa...
Johnny Cash - Daddy sang bass δε ξερω γιατί αυτό συγκεκριμένα, αλλά ρε γαμώτο κάθε φορά που μπαίνει το 2ο κομμάτι του ρεφραίν μου φέρνει ρίγη στη ραχοκοκκαλιά μόνο και να το σκεφτώ...
Κώστας Καράλης - Mal du Deport Eπρεπε να βάλλω εναν Καββαδία κάπου στη λίστα, και το συγκεκριμένο κονταροχτυπιέται με το Black and White....Αλλά οι στίχοι ρε γαμώτο, οι στίχοι...
Outlaws - Green grass and high tides / Lynyrd Skynyrd - Simple man H southern ψυχή που λίγο πολύ όλους μας αγγίζει ξεσπαθώνει και δάκρια αναβλύζουν με την πληθώρα συναισθημάτων που φέρνει μαζί της
Ώχρα Σπειροχαίτη - Θα φύγω μια μέρα δεν υπάρχουν λόγια, μόνο εικόνες. Κάποιο ξημέρωμα καλοκαιριού με μια κιθάρα και πολύ αλκοόλ και μια δύσκολη απόφαση....
Skyclad - Jumping my shadow γιατί ακόμα και σήμερα δε μπορώ να το ακούσω χωρίς να βουρκώσω...
Rush - Overture, Temples of Syrinx γιατί σε χύνει στη μάπα, να γιατί
Pink Floyd γαμώτο μου δε μπορώ να διαλέξω.................................άντε set the controls for the heart of the sun
Beatles - Let it be γιατί όταν έχει τελειώσει η κόκα και θες να το διαλύσεις όμορφα έρχεται το σόλο να σε πάρει μαζί του
Paul Williams - Faust γιατί θέλω να το ακούω μέσα στον τάφο μου στην αιωνιότητα
Roky Erickson - Burn the flames για να το κάψουμε το μπουρδέλο
Νevermore - In memory ανάβεις ένα τσιγάρο και οι αναμνήσεις ερχονται....
ENTIT GAMW TO XERI TOU MARADONA!!!
Λένα Πλάτωνος - Κοπερτί γιατί 2 λεπτά με πιανάκι και φωνή είναι αρκετά να σου φάνε 2 χρόνια από τη ζωή σου
Faith no more - Cuckoo for caca γιατί αγαπάμε Patton και η ανθρώπινη φωνή ΔΕΝ μπορεί να φτάσει παραπάνω.....
neverQuote:
Originally Posted by munchkin
to expire
1)Radiohead-idioteque
2)Bjork-joga
3)Sigur ros-untitled#1(vaka)
4)Nirvana-radio friendly unit shifter
5)Bob marley-so much trouble in the world
6)Portishead-roads
7)The cure-just like heaven
8 )Paradise lost-i am nothing
9)Neurosis-stones from the sky