Χαχ, ωραίο ανέκδοτο αυτό περί πελατείας.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Οι αργεντινόφιλοι θυμίζετε πολύ τους ΑΕΚτζήδες και πριν και μετα τα ματς.
Printable View
Χαχ, ωραίο ανέκδοτο αυτό περί πελατείας.Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Οι αργεντινόφιλοι θυμίζετε πολύ τους ΑΕΚτζήδες και πριν και μετα τα ματς.
Ναι. Κρίμα βέβαια που ήδη είναι 2-0. Προσωπικά με μια ομάδα επιπέδου βραζιλίας περίμενα 5 τουλάχιστον αφού είναι μια απλή προπόνηση πριν τον τελικό με το Βέλγιο. Οπότε όντως στο τέλος του ματς αν μείνει έτσι το σκορ θα διαμαρτύρομαι. Πάντως δεν πειράζει , σε 2 χρόνια πάλι :)Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Καλώς τα παιδιά, καλώς τα, 3-0. Το σκόρ αρχίζει να πηγαίνει στα φυσιολογικά (βάσει δυναμικότητας) επίπεδα
ρε φιλε και εγω αργεντινη υποστηριζω αλλα το θεμα ειναι να παρουν κανα μουντιαλ και οχι ολυμπιακο τουρνουα της πουτσας
Συμφωνώ απλά όσο να 'ναι τα ματς με τη βραζιλία έχουν ξεχωριστή χάρη :mrgreen: Πάντως αν δεν το πάρουμε και το 2010 δεν θα το πάρουμε ποτέ :|
Κατ' αρχάς στον τελικό θα παίξετε με τη Νιγηρία, που έριξε 4 στο Βέλγιο.
Το δέχομαι ότι είναι καλή παρηγοριά για την Αργεντινή το ολυμπιακό τουρνουά, από τη στιγμή που λιποθυμάει στα Μουντιάλ και τα Κόπα Αμέρικα (θυμάται κανείς τον περσινό τελικό με την ελλιπή Βραζιλία;).
Αλλά το πελάτες δεν ξέρω από πού προκύπτει.
Όντως λιποθυμάει στα copa america, ειδικά αν σκεφτείς ότι έχει τις περισσότερες κατακτήσεις. Στα Mundial εννοείται πως αυτή που δεν λιποθυμάει είναι η Βραζιλία, ειδικά ενώ ο Μπλάτερ είναι πρόεδρος. Μάλιστα είναι τόσο γερή που το 2002 στους 16 χρειάστηκε να ακυρώσουν 2 γκολ από το βέλγιο για να προκριθεί και στους 4 ο Ριβάλντο να κάνει λές και τον έφαγαν τα πιράνχας. Ενδεικτικά ήταν τα κλάματα χαράς του Μπλάτερ στην απονομή.
Πάντως μη στενοχωριέσαι πιστεύω με 2-3 ριζικές αλλαγές σε 2 χρόνια η βραζιλία μπορεί να περάσει τους ομίλους
Συμφωνώ γι' αυτά που λες για το σπρώξιμο της Βραζιλίας (πρόκειται για γεγονότα). Εγώ btw δεν υποστηρίζω Βραζιλία, απλώς τη συμπαθώ περισσότερο στην κόντρα με την πιο αντιπαθητική εθνική ομάδα evah (την Αργεντινή).
Με την Αργεντινή τι σχέση έχει η εύνοια της Βραζιλίας στα τελευταία Μουντιάλ δεν ξέρω. Αυτό της έφταιξε που αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο το 2002, π.χ.; (επειδή είπες κάτι για το αν θα περάσει η Βραζιλία τους ομίλους).
Καλά, για το πώς πήρε τα δύο Παγκόσμια Κυπελλα που έχει πάρει ας μην τα ξαναλέμε, δεν έχει νόημα.
Α, και το ξέρω ότι η Αργεντινή έχει τα περισσότερα Κόπα Αμέρικα, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν πάει και τόσο καλά ούτε εκεί, έτσι;
Εννοείται πως η Βραζιλία δεν έφταιγε για την εμφάνιση το 2002, ωστόσο νομίζω πως τα τελευταία χρόνια ήταν η μόνη πολύ άσχημη εμφάνιση της Αργεντινής σε Mundial. To 1998 όντως μπορούσε ημιτελικά αλλά και έτσι πιστεύω ότι πήγε πολύ καλά αν σκεφτείς τι ομάδες υπήρχαν τότε. Το 2006 δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία ότι έπαιξε την καλύτερη μπάλα του τουρνουά. Στο θέμα των Copa America έχεις δίκιο αλλά νταξει, το 2004 στα πέναλτι το χασε :P
Το κύπελλο του 86 τι παράξενο έχει? (Μόνο μη μου πεις για το χέρι, γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι χαζή δικαιολογία -.-)
Γιατι χαζή; Καλως ή κακώς, στιγματίζει εκείνη την ομάδα και τον Μαραντόνα τον ίδιο.
Και από τη στιγμή που γίνεται κουβέντα για την εύνοια της Βραζιλίας στο ματς με το Βέλγιο ας πούμε, είναι εντελώς άδικο να γίνεται γαργάρα το γκολ με το χέρι. Είναι η πιο καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος που μπορεί να υπάρξει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, τι χειρότερο μπορούσε να γίνει;
Και μην μου πεις για το δεύτερο γκολ ούτε «η Αργεντινή ήταν καλύτερη και θα κέρδιζε πάλι» γιατί θα σου πω κι εγώ ότι πρόκειται χαζή/ό δικαιολογία/επιχείρημα.
Όχι ρε συ έχει διαφορά. Το 86 η Αργεντινή ήταν φανερά καλύτερη της Αγγλίας σε εκείνο το ματς όσο και των υπόλοιπων ομάδων του Μουντιάλ. Μη μου πεις ότι ισχύει κάτι τέτοιο για τη Βραζιλία το 2002, που μέχρι και η Τουρκία έπρεπε να την είχε αποκλείσει. Εξάλλου άλλο να αναφέρεσαι σε μια εύνοια (που δέχομαι ότι ήταν πεντακάθαρη) και άλλο σε σπρώξιμο σε ΟΛΗ τη διοργάνωση
Απτην αλλη, το 2002 στον ομιλο με τις μικρες ομαδες επαιξε οντως μπαλαρα η Αργεντινη, και απο τη φαση των 16 και μετα οιυτε δυο πασες δεν μποροθυσαν να αλλαξουν/.
Το 2006 θες να πεις.
Γιατί το 2002 ούτε μπαλάρα έπαιξε ούτε τον πρώτο γύρο πέρασε.
Ε ναι ενταξει. 11 ωρες δουλειας καταστρεφουν.
ti les twra???einai dynaton na episkiazei to goal me to xeri to 2o goal tou???Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
pas kala?milame gia ton megalytero podosfairista twn 80s (toulaxisto) kai stigmatizetai leei apo ena goal to opoio akyro men alla zdobutso tou kai zbutsamas.
an den kykloforas me blouza e8nikhs agglias ta osa grafeis einai adianohta.