Νομίζω ότι καταλάβαμε. Το ΠΑΣΟΚ έκανε διαβλητή διαδικασία επειδή απέρριψε το software του δικού σου και ζοριστήκατε.
Printable View
Νομίζω ότι καταλάβαμε. Το ΠΑΣΟΚ έκανε διαβλητή διαδικασία επειδή απέρριψε το software του δικού σου και ζοριστήκατε.
:rofl:
Αυτό κατάλαβες εσύ?
Τι να πω? I luv u!
Λέγοντας "συμπαθής" εννοείς το Βενιζέλο; :fear::fear::fear:Quote:
Originally Posted by FaithFails
Επίσης θέλω να εκφράσω τη βαθέα και ειλικρινή πίστη μου στο υποθετικό γεγονός ότι άμα επιλεγόταν το software του δικού σου ή του δικού μου ή του ikonoklast, μπορεί αυτή η λεπτή ισορροπία της διαφοράς της τάξης του 60% - 33% να διαταρασσόταν και πιθανότατα να είχαμε άλλο τελικό αποτέλεσμα. ΑΙΣΧΗ ΚΥΡΙΟΙ
Δώστου, κάνα αρκούδι.
Καυτό! 8ελω να δω σκαναρισμένα φαξ απο το δικό σου και τέτοιες βρωμιές, δε ξέρω τι 8α κάνεις, στείλε.Quote:
Originally Posted by FaithFails
ps. Το δικό μου λογισμικό 8α ήταν αδιάβλητο γιατι 8α ήταν ανοιχτό!
:rofl:
Quote:
Originally Posted by H.
Δεν πιάνεις το νόημα με τίποτα, έτσι?
:)
καλά και εσύ φέηθ το γουρούνι πηδήκουλα των φοιτητριών και κολλητάρι νονών της νύχτας θα ήθελες για πρωθυπουργό;
candirouli όχι και για πρωθυπουργό αλλά με όλα αυτά τον λυπήθηκα τον κακόμοιρο! Με ποιον πάει να τα βάλει ο δύστυχος...
Γιατι, ποιόν 8έλετε για πρω8υπουργό, το δυσλεκτικό χασικλή γκούφυ;
Ο μπένι τουλάχιστον πολιτικά μια χαρά το στηρίζει αυτό που εκπροσωπεί.
Faithfails εξήγησε μου το νόημα σε παρακαλώ. Γιατί εγώ αυτό που κατάλαβα ότι εννοείς είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε διαβλητή διαδικασία (καθώς δεν πήρε software το οποίο ήταν ασφαλές και γενικά γαμούσε κι έδερνε κι εντελώς τυχαία ήταν του δικού σου) για να ξαναβγάλει τον Παπαντρέου γιατί παίζονται συμφέροντα ένθεν κι ένθεν. Σε περίπτωση που δεν είναι αυτό το νόημα των λεγομένων σου απλά δεν ξέρεις να εκφράζεσαι ή εναλλακτικά έχεις βάλει σκοπό σου να μας σπάσεις τα αρχίδια.
Quote:
Originally Posted by H.
H. συγγνώμη που είμαι αναλφάβητη, όντως αντιμετωπίζω γλωσσικές δυσκολίες...σε καμία περίπτωση δε θέλω να μου συγχύζεσαι ή να ενοχλώ κανέναν, απλά έχω πολύ ελεύθερο χρόνο στη ζωή μου πλέον και μπαίνω στο ER για να βλέπω διαφορετικά πράγματα.
Κατά τα άλλα ξεκόλλα το μυαλουδάκι από το software της εταιρείας του δικού μου και κάνε focus αν μπορείς στο επιχείρημα των Πασόκων το οποίο δηλώνει απροκάλυπτα πόσο δημοκράτες είναι αυτοί που ζητάνε την ψήφο σου. Φιλάκια, I luv u, είναι μια υπέροχη εβδομάδα!
Το 'νόημα' που επικαλέστηκες σε προηγούμενο post σου το οποίο εγώ δεν πιάνω σύμφωνα με εσένα θα μου το εξηγήσεις ή θα συνεχίσεις να υπεκφεύγεις με άσχετα πράγματα επειδή ίσως (λέω εγώ τώρα) δεν έχεις τι να πεις για να καλύψεις τις μαλακίες που λες?
Σωστά τα λες, υπεκφεύγω με το προηγούμενο post μου...sorry και πάλι!
P.S.: ο μόνος λόγος που ανέφερα την εταιρεία του φίλου μου είναι για να καταλάβεις πόσο αλήθεια είναι τα λεγόμενά μου και τίποτε άλλο.
Έφυγα, μουατςςςςς
εδω ειχε τα εξης τραγελαφικά:τα ψηφοδέλτια στα έδιναν σταθερά με το γιωργάκη πρώτο και το ακόμα χειρότερο,όταν ρώτησε μια ηλικιωμένη κυρια πως θα ψηφίσει η απάντηση ήταν "βάζεις στο φάκελο αυτόν που θες,παπανδρέου και...πως τους λενε τους αλλους..."
software και μαλακιες