Λοιπόν, είναι επίσημο, μιλώ απολύτως σοβαρά.
Δευτέρα 22/10. Στο Rock Bottom.
o zoon και ο χερμάνο να έρθουν αθήνα!
Printable View
Λοιπόν, είναι επίσημο, μιλώ απολύτως σοβαρά.
Δευτέρα 22/10. Στο Rock Bottom.
o zoon και ο χερμάνο να έρθουν αθήνα!
Θειε carheart μηπως γνωριζεις και τον λογο?
Παντως ενταξει μωρε αν ειναι να ερθουν και να παιξουν νοικιαζω ενα δυαρι στην κασσανδρου που εχω.Ειναι κκαι υπογειο,ταμαμ θα κατσει
εγω επειδη ειμαι απο χωριο και θα ειμαι Θ/νικη .
που θα δω DHG με ποσο και ποτε.
μη χεσω με μπερδεψατε.
Βασικά ότι είπε ο αποπάνω + από που παίρνουμε εισητήρια πλην Πάτση γιατί Alone νέμα. Πάντως κάτι δεν πάει καλά σίγουρα :?
Και Naer Mataron έχουν πιθανότατα ακυρωθεί τελείως, αμέλησα να μάθω για αυτό. Για την ώρα Rock Bottom, δευτέρα 22, είναι τα μόνα που ξέρω.
edit : οι νάερ μάταρον τελικά ακυρώθηκαν μερικώς.
θα παίξουν μόνο από τη μέση και πάνω;
:pink: :pink: :pink:Quote:
Originally Posted by carheart
πως να μην το συμπαθησεις μετα αυτο το παιδι! μου εφτιαξες την μερα πρωινιατικα!!!
χθες πηγε η Kindly για εισητηρια και της ειπαν ακυρη τελικα και τα βαψαμε μαυρα. Θα ξανακατεβουμε παρασκευη λοιπον να ξαναδουμε για εισητηρια.... :D :D
όσοι πήγαν για εισιτήρια στο alone και δεν είχε ας πάνε πάλι αύριο, είχε ένα πρόβλημα το φωτοτυπικό αλλά τώρα εντάξει, όλα οκ.
giati se fototipies ta dinei ta eisitiria? De leei na stamatisei na klevei aftos e?
εβγαλα μια συντομη ανακοινωση η γουιζαρντ που λεει οτι υπευθυνοι για την αρχικη ακυρωση ηταν οι του 8ball--->αναλυτικη θα βγει μετα την συναυλια. Αλλα στα π*****ια μας, χαλια χωρος ηταν για να γινει το λαϊβ, ουτως ή αλλως... :DQuote:
Originally Posted by hvilelos?
Πάντως, σε σημερινό bulletin τους στο myspace λένε ότι έχουν σκοπό να μας γαμήσουν με τη βοήθεια των Naer Mataron στα προκαταρκτικά την Δευτέρα στο Μύλο.
:rofl: :rofl: :rofl:
ok, μαλλον θα πρεπει να βγουμε στους δρομους απο τις 8 να αρχισουμε να ψαχνουμε που θα παιξουν τελικα!!!!
αυτό λες....;;;;Quote:
Innovators of avantgarde black metal anarchy DHG/Dodheimsgard with the hellenic legends Naer Mataron in THESSALONIKI
WE WANT TO WATCH YOU BURN IN THE APOCALYPSE!
THESSALONIKI 22 OCT IN ROCK BOTTOM - 08:30
(Please make a note of the above date. This show is NOT on the 19th, as has been previously reported in the press/elsewhere on the net)
ATHENS 21ST OCT GAGARIN
Ναι, sorry που δεν το κανα c/p εγώ και απλά το αναμετέδοσα μερικώς.
δες και τα μπολντ τωρα.... :P