για μια τσούλα λέω (με το μπαρδόν). επίσης γιατί να αξίζει να αγοράσεις κάτι που ούτως ή άλλως δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς στην ολότητά του εκτός κι αν σου κάνουν δώρο υπερουάου ηχεία;
Printable View
για μια τσούλα λέω (με το μπαρδόν). επίσης γιατί να αξίζει να αγοράσεις κάτι που ούτως ή άλλως δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς στην ολότητά του εκτός κι αν σου κάνουν δώρο υπερουάου ηχεία;
Ε άμα τα έχει το παλικάρι έτσι κι αλλιώς επειδή είναι υπεργαμάουα παραγωγός ξερω γω??? Επίσης φίλτατε μοιάζεις να ξεχνάς ότι Ούλβερ=ΕΛΙΤ.
ναι, εκτός του ότι δεν ακούω καλά, ξεχνάω κι εύκολα. κι έχω κι άσπρες τρίχες. οπότε αν βάλω κι ένα κασκόλ κι έναν μπερέ θα γίνω κι εγώ ελίτ
Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
ante pali me tin ergasia esy. ksekolla, den kanw ergasies edw kai xronia. Tin douleia mou kanw kai oxi edw mesa (eksairoumenis mias periptwsis to kalokairaki opws ksereis).
I luv u, filakia klp klp.
Sorry gia to off topic, synexiste.
Άλλοι σκάνε τρελά λεφτά για γραμματόσημα για παράδειγμα, άλλοι τα ρίχνουν στο αμάξι :D , άλλοι γουστάρουν να παίρνουν αντίκες...
Hobby... Δεν είναι τραγικό να έχεις ένα γαμάτο πικάπ και να έχεις σκάσει και μερικά χιλιάρικα για ηχεία έχοντας σκασει και άλλα μερικά χιλιάρικα για να φτιάξεις μια σωστή ακουστική στο σπίτι σου. Νταξ δεν λέω να έχεις δώσει 40000 ευρώ για 2 ηχεία αλλά αν έχεις μια δισκοθήκη η οποία εκτείνεται και πέρα απο τα όρια του Metal αξίζει να έχεις ένα χώρο ο οποιός θα είναι ο χώρος που θα ακούς μουσική...
Πάμε να σφαχτούμε? (προκατειλημμένος) Καμία αμιγώς metal παραγωγή δεν είναι τίποτα το φοβερό ούτως η άλλως...
τι τα γυρνάς τώρα; φοβάσαι μη ζητήσουμε ποσοστά;
άντε ρε, τα λέμε. φιλιά.
Καλώ τον χρήστη Κατώριμο να εισέλθει στην συζήτηση. Ευχαριστώ.Quote:
Originally Posted by Coil
:wink:
Quote:
Πάνω σε αυτό βασίζομαι ότι στις περισσότερες metal παραγωγες δεν χάνεις και πολλά.... Death - The Sound of Perseverance και γαμώ τις παραγωγές? Ε απο κάτω δεν κρύβει τίποτα όπως οι Ulver ή άλλα μουσικά είδη πιο ανοιχτά στους πειραματισμους...
Ο χρήστης Deniz λέει:
μικρός έβαζα αντικριστά
Ο χρήστης Deniz λέει:
τα ηχεία του στερεοφωνικού
Ο χρήστης Deniz λέει:
έχωνα το κεφάλι ανάμεσα
Ο χρήστης Deniz λέει:
σαν να είναι ακουστικά
Ο χρήστης Deniz λέει:
και έχωνα justice for all τσίτα
Ο χρήστης Deniz λέει:
μην με ρωτήσεις γιατί το έκανα..........
Ο χρήστης Μικρό Σκατανθρωπάκι λέει:
αχαχαχαχα
για να πιασεις ολες τις συχνοτητες υποθετω
Ο χρήστης Deniz λέει:
μπα.. απλά ήμουν χαζός
μεταλλας ησουν
Ο χρήστης Deniz λέει:
δεν θα το ξανακάνω
Ο χρήστης Deniz λέει:
(να είμαι μεταλλάς)
:shock:
τρομερό κακό για τα αυτιά
:rofl:
OK
πάντα Loud And Heavy!
On topic...
Εν τέλη εμείς που είμαστε πάνω στην αλλαγη (αγορές μαζικές - mp3) είμαστε καλύτεροι απο όλους?
H olh fash mou 8umizei ta cd twn VIRGIN STEELE opou sto telos twn credits panta grafoun:Quote:
FOR BEST RESULTS PLAY AT MAXIMUM VOLUME...
αυτό αναλύστε το λίγο παραπάνω αν μπορείτε, υπάρχει ολόκληρη έδρα στο παν. και δεν ξέρω γιατίQuote:
Originally Posted by Coil
Αν ήταν τόσο εύκολο να εξηγηθεί σε ένα post δεν θα υπήρχε έδρα στο πανεπιστήμιο... Είναι απο τα πιο γαμάτα topics της ακουστικής και η βάση για πολλούς πειραματισμούς. Googlαρε για αρχή και άν όντως σε ενδιαφέρει μπορούμε να το αναλύσουμε περαιτέρω μαζί με τους φίλτατους συμφορουμιστές μας... (ελεεινός έχω γινει...) :shock:Quote:
Originally Posted by enitharmon
αναλύστε...