Μπορεις να μου ποσταρεις τη φωτο με τον καταψυκτη σπιτι σου σε παρακαλω?
Printable View
Μπορεις να μου ποσταρεις τη φωτο με τον καταψυκτη σπιτι σου σε παρακαλω?
kai episis mia aerofwtografia twn ekswterikwn xwrwn tou oaka gia na mi mperdepsoume ta parking.
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
E τότε κατά κάποιο τρόπο έκανε copy-paste τις περιουσίες. Κάτι βέβαια που δεν γίνεται εύκολα, άσε που για copy-paste εξυπνάδας δεν έχω ακούσει ακόμη. Κάτι λέγανε για εμβόλιο.
Σκέψου το κι έτσι: γιατί να θέλει να ανοίξει κάποιος ένα νήμα που δεν έγραψε ο ίδιος; Για να πούνε οι -σημαντικοί- συμφορουμίτες του "Ωωω τι σημαντικός που είναι!". Ε, μετά από αυτά και άλλα πολλά, ακόμα και η τρύπα του ίντερνετ παύει να είναι διέξοδο και φως. Δημιουργεί κενό βλέμμα και σκοτάδι. Ένα post περισσότερο, ένα λιγότερο, αυτό είναι όλο. Στο τέλος η σημαντικότερη δουλειά στο ίντερνετ είναι να καταλήξεις να ψάχνεις φωτογραφίες με καμένες γάτες, σαν αυτόν τον αρρωστάκια, ξέχασα και πως τον λέγανε. Αρρώστια φιλαράκι.
Μήπως ξέρεις κάποιον Γιάννη από την Αμφιάλη?Quote:
Originally Posted by Aigeas
xm.
diavazeis Κώστα Χρονόπουλο;
Quote:
Originally Posted by totos571
Πολλούς Γιάννηδες από την Αμφιάλη, από εκείνες τις περιοχές κατάγομαι Τοτέ. Τώρα όμως δεν μένω πια Πειραιά.
Gamw to xristo sou poutanas gie se perimenw apo xthes stis 7.30
Stelnw apo Wi-Fi, ama mporei kapoios as ferei ena mpoukalaki nero sto P9 giati to 7 einai kleisto gia kati agwnes mai tai leei.
BTW aigea kamari mou giati efyges apo ta 14, mhpws hsouna MPOUMPOUNAS kai se stamathsan apo to sxoleio?!
Quote:
Originally Posted by inhalexhale
Και ποιός σου είπε ότι σταμάτησα ποτέ το σχολείο;
Ίσα-ίσα, το ηλεκτρολογιλίκι στα καράβια είναι αυτό που με έφερε μετέπειτα στην πολεμική βιομηχανία. Εσύ ασχολείσαι με τίποτα αρχηγέ; Το wi-fi με δόσεις είναι; Δώρο της μαμάς;
Sou.Quote:
Ela re man, ki egw sthn polemikh viomhxania eimai, ftiaxnw koka kola lait kai aspres mentos.
rwxamh arketa.
Πάντως έπειτα από μια γρήγορη έρευνα inhalexhale στα 300 υπέροχα post σου (υπέροχα για την ασφάλεια όχι για μένα), σε κόβω με μέγιστο ΙQ 15 με αναβολικά όμως και μόνο το πρωί-πρωί. Είσαι αυτοπροσώπως ο ορισμός του καμμένου ρε φίλε, σε λυπάμαι μα τον Τουτάτη. Καλύτερα να σε λυπάμαι εγώ, γιατι ανθρώπους σαν του λόγου σου δεν τους λυπάται κανένας άλλος. Το ότι κυκλοφορείς ελεύθερος είναι ένα θαύμα της δημοκρατικής μας κοινωνίας. Αλλά μην το δέσεις και κόμπο.
skepsou ti tha pei gia allous users edw
re asfaliti...stamata epitelous...Quote:
aigaia an ontos den eisai fake user eisai cult.
O amnesiac einai o arxiereas tis airesis.
Χαχχαχαχ ποσο ανουσιο. Σβηστο ρε μοντερατορα.
split