Τι απαιτήσεις έχει για μηχάνημα? Θέλει τπτ state-of-the-art (που δε νομίζω)? Αν κ στο desktop με pentium4 το κόβω να σέρνεται...
Printable View
Τι απαιτήσεις έχει για μηχάνημα? Θέλει τπτ state-of-the-art (που δε νομίζω)? Αν κ στο desktop με pentium4 το κόβω να σέρνεται...
Εξαρτάται από την κάρτα γραφικών κυρίως. Γενικά δεν είναι βαρύ παιχνίδι και σε Macbook με Core 2 Duo 2.26Ghz και nvidia 9400M παίζει μια χαρά σε Medium στα Windows, Low σε Mac OS X. Στο PC μου με Core 2 Duo 1.86Ghz και 8800GTS 320MB πάει σφαίρα σε high quality.
thnx, άρα μπορώ να το δοκιμάσω τουλάχιστον στο laptop, τόσο τραγικά δε νομίζω να πάει :)
Εμένα πάλι μου φαίνεται αρκετά βαρύ για τα γραφικά που έχει..
Τι στον πούτσο μπορεί να σας άρεσε στο "πολύ δουλεμένο single player" πραγματικά δεν έχω ιδέα. Οι αποστολές είναι απλοϊκές μέχρι τα σπάργανα και οι διάλογοι/cutscenes πραγματικά λες και τους έχουν γράψει πεντάχρονα για αμερικάνους μπάτσους την ώρα που κατεβάζουν ντόνατς.
Δεν πιστεύω πως είναι κακό παιχνίδι btw, τουναντίον. Απλά δεν βρίσκω πραγματικά κανένα λόγο να παίξει κανείς sp.
Επίσης τα achievements, καιρό τώρα, από το WoW, προσβάλλουν αποκλειστικά τη νοημοσύνη μου.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη νοημοσύνη σου όντως.
Οι αποστολές αν ΔΕΝ τις παίζεις στο normal είναι too hard. Η δουλειά στο single player έχει να κάνει με όλο τον τρόπο εξέλιξης, το γεγονός ότι αποφασίζεις εσύ την σειρά της εξέλιξης και γενικά, ότι δεν έχει τυφλή γραμμικότητα. Δε νομίζω επίσης ότι είσαι καθόλου υπερβολικός για τα όσα λες για τους διαλόγους και τα cut scenes..
ΓΟΥΑΩ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΧΩΣΑΝΕ ΜΙΑ IF ΣΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ
Θα μας τρελάνεις ρε; Από πού κι ως πού θεωρείται επίτευγμα αυτό το 2010; Επίσης ναι, είναι απίστευτο το τι έχουν καταφέρει τα τσακάλια της Blizzard και των συμμοριών ανάπτυξης παιχνιδιών γενικότερα, κάθε παιχνίδι αποκτά 20-30 πλασματικές ώρες παραπάνω με μηδενικό κόστος.
Ρε μαλάκα, κάθεσαι όμως και τα χώνεις σε μια εταιρεία που παραδοσιακά όλα τα παιχνίδια της, άντε με εξαίρεση το πρώτο starcraft, επί της ουσίας ψιλογράφανε στην πούτσα τους το story και το single player για χάρη του multi και του αρτιότερου συστήματος online play στον κόσμο (λέγε με battle.net). Δηλαδή δεν ήξερες πριν το ψωνίσεις τι να περιμένεις πάνω κάτω? Ακόμα και αν ξεχάσεις την blizzard και ότι μιλάμε για ένα γαμημένο RTS εν έτει 2010.
Αν το λάβεις αυτό υπόψη σου, δεν θα έλεγα καταπληκτικό το single player mode, αλλά πιστεύω ότι η πιο ταιριαστή έκφραση θα ήταν "το standard".
Δηλαδή το sp του Warcraft III το έγραψαν τελείως στην πούτσα τους. Γελάω.
Εκτός αν πραγματικά πιστεύεις ότι είχε της προκοπής σενάριο και δεν ήταν αρκετά μονοδιάστατο... Εν πάσει περιπτώσει πιστεύω ότι γενικά η γκρίνια για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει και πολύ βάση.
11 στα 10 βιντεογκέιμς που πιάνω στα χέρια μου θεωρώ ότι έχουν τουλάχιστον παιδαριώδες σενάριο, και το WC III μαζί, αυτό πάντως δεν αναιρεί το ότι ασχολήθηκαν μαζί του κι έριξαν χρόνο/δημιουργικότητα/λεφτά πάνω στο sp του, πασιφανές είναι.
Δεν γκρινιάζω για το συγκεκριμένο παιχνίδι, γαμώ τα multi έχει, απλά το sp είναι για τα σκουπίδια και για αριθμάκηδες χωρίς δράμι ανταγωνιστικότητας.
Ε ρε τι ακούμε από το άτομο που βρήκε το πρώτο Ogre στο Dragon Age παλούκι.
Ρε άνθρωπε, ξαναεξηγούμε, το normal όντως δεν έχει ανταγωνιστικότητα, δοκίμασε ένα επίπεδο παραπάνω και τα ξαναλέμε.
Και στο starcraft δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το single player, το άφησαν στην τύχη του, είναι πασιφανές. Ε ρε ζέστες...
Δε μπορώ να σκεφτώ κανένα RTS που να έχει καλύτερο single player. Τα περισσότερα RTS σπάνια έχουν κάτι παραπάνω από versus, capture areas άντε και κανά defend location.
Όσο για τα achievements, υπάρχουν πολλοί παίκτες που γουστάρουν να έχουν κάτι να δείξουν στους φίλους τους. Κι αν υπάρχουν achievements δύσκολα, αυτό αυξάνει το replayability, π.χ. θέλω να παίξω ξανά το campaign για να πάρω όλα τα achievements, απλώς για την ικανοποίηση ότι έχω καταφέρει να τα πάρω όλα.
Μαλάκα Θέμη γιατί είσαι τόσο κόπανος στο φόρουμ; Σαν μαλακισμένο κάνεις, σταμάτα να είσαι τόσο ηλίθια εριστικός.