Ναι roadtrip μέσω Ιταλίας, λέμε να ακολουθήσουμε γραμμή γύρω από τις Άλπεις μέχρι Αυστρία, με στάσεις σε χιονοδρομικά και επαρχίες. Τώρα ψάχνουμε τις λεπτομέρειες.
edit: thanx anyway!
Printable View
Ναι roadtrip μέσω Ιταλίας, λέμε να ακολουθήσουμε γραμμή γύρω από τις Άλπεις μέχρι Αυστρία, με στάσεις σε χιονοδρομικά και επαρχίες. Τώρα ψάχνουμε τις λεπτομέρειες.
edit: thanx anyway!
Για απίστευτη διαδρομή προτείνω διαδρομή μέσω βουνών - επαρχιακών δρόμων κ όχι του αυτοκινητόδρομου από Βερόνα - Ίννσμπρουκ. Από προσωπική εμπειρία 8)
Στο μυαλό μας είσαι!!! Αυτό θέλουμε κι εμείς για διαφορετική εμπειρία! Αλλά δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι :|
Οι επαρχιακοί δρόμοι στη Βόρεια Ιταλία μας είπαν ότι είναι ψιλοάθλιοι και να προτιμήσουμε από Αλβανία :!: Δεν ξέρω τι ισχύει, το ψάχνουμε...
Τι να σου πω, δεν τους ξέρω κ όλους, αλλά στη διαδρομή που κάναμε εμέις (από Βενετία βόρεια κ βγήκαμε στον αυτοκινητόδρομο λίγο νοτιότερα από το Brenner Pass) ήταν ΟΚ. Ε σε μερικά σημεία ήταν στενοί κ απότομοι (μιλάμε κ για αρκετά υψηλό υψόμετρο - σε σημεία πάνω από 1000 μέτρα) αλλά τπτ τρομερό. Πάντως δεν το μετανιώσαμε καθόλου. Επίσης δεν ξέρω για το πότε, την εποχή αυτή λογικά εκει πάνω παίζει κ να έχει χιόνι ακόμα, εμείς είχαμε περάσει τέλος Απρίλη.
Για τέλος Φλεβάρη λέμε αν τα καταφέρουμε να οργανωθούμε. Αλλιώς την άνοιξη. Προφανώς θα έχει χιόνι και στις δύο περιπτώσεις.
Thanx για τις info, πολύ κατατοπιστικές και χρήσιμες!
Επιτέλους roadtrip! Όνειρο ζωής!!
8)
η εννοια του ροαντριπ , ειναι 4 αντρες , απειρα μπουκαλια ουισκι , ξεφτιλικια , υπνος σε αγνωστα παρκα , ξυπνηματα σε αγνωστα σπιτια , ξερατα , μπλεξιματα με την αστυνομια , ψαξιμο σε κακοφημους δρομους για φουντα , ανελεητο πεσιμο σε γκομενες .. και διαφορα αλλα τετοια ωραια . τωρα ολα τα αλλα ειναι ρομαντικες φλωριες.
τις βιντεοκασέτες με τα γαμήσια και τις βιτσιόζες νοσοκόμες ξέχασες :!:
δεν καταλαβα τι θες να πεις. εγω μιλαω μεσα απο προσωπικες εμπειριες!Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
κι εγώ καλέ!
:rofl:Quote:
Originally Posted by freak brother
ρομαντικές ναι, φλωριές εξαρτάται ποιον έχεις δίπλα σου :wink:
Εγώ λάστγηαρ είχα το μωρό μου και πήγαμε και πήραμε οχτώ χιλίαδες ευρώ σοκολάτες και ένα κούκο ρολόι (μονός, χωρίς πιπίνι)!
χμ,εσυ ας πουμε ρωτας που θα πας για ποτο στο ινσμπουρκ :!:
εσύ δηλαδή δε θα αναρωτιόσουν πού μπορείς να βρεις αλκοόλ (σε νορμάλ τιμές) αν πας σε επαρχία?
Εννοείς εκείνες που έχουν μέσα ούζο ή μπράντι;