Και τα 2 μου άρεσαν πάρα πολύ και η σειρά φαίνεται να παίρνει σωστό δρόμο. Ακόμα βέβαια σε μερικά σημεία δεν έχω ιδέα τι παίζει. Για θυμήστε μου λίγο, τι είχε γίνει η Nikki στο τέλος της 2ης season?
Πάντως Maya :pink: :pink: :pink:
Printable View
Και τα 2 μου άρεσαν πάρα πολύ και η σειρά φαίνεται να παίρνει σωστό δρόμο. Ακόμα βέβαια σε μερικά σημεία δεν έχω ιδέα τι παίζει. Για θυμήστε μου λίγο, τι είχε γίνει η Nikki στο τέλος της 2ης season?
Πάντως Maya :pink: :pink: :pink:
Γίνεται αυτό που υποθέτω για την Tracey σε προηγούμενό μου post, μέσα σε spoilers.
edit: [spoiler:kybis210]Τελικά καμιά σχέση με αυτό που υπέθεσα. Είδα τρίτο επεισόδιο, προβλέπω τον Kring να βγαίνει πάλι μήνα Νοέμβριο να ξαναζητά συγνώμες.[/spoiler:kybis210].
bump.
psilomoufa to trito epeisodeio
rapidshare links mipws iparxoun ?
γαμησαν τα 2 πρωτα . σημερα θα δω και το 3ο επ. :D
Είδα και 4ο ep. Πολύ μπλέξιμο ρε παιδί μ'.
δεν σαρεσει?
μεχρι τωρα ειανι οκεη . αλλα κατι μου λεει πως θα το γαμησουν .
2 πρώτοι κύκλοι δεν έγινε τπτ..
θέλω να πω ήταν απλά μια σειρά γεγονότων (γαμάτη μεν αλλά..)
άσ'τους να τα μπλέξουνε τα πραματα
δεν ειν κακό
κατεβαίνει το 4ο
Quote:
Originally Posted by Stormrider
Ναι, όταν λέω μπλέξιμο, το εννοώ με την αρνητική του χροιά και όχι με την θετική του. Το πρόβλημα δημιουργείται από τα κενά που παρουσιάζει η πλοκή, όχι όμως ως άποψη των σεναριογράφων, αλλά λόγω της φύσης των δυνάμεων που παρουσιάζονται στη σειρά. Η σειρά έχει δύο reset buttons: ταξίδι στο χωροχρόνο & αθανασία. Θα έπρεπε πρώτα πρώτα αυτά τα δύο να τα προσέχουν σαν τα μάτια τους ώστε να μην μπλέξουν με παράδοξα. Μετά εξετάζουμε την αφήγηση, η οποία μπορεί στην πρώτη season να μας έδωσε ωραία επεισόδια, αλλά πλέον κουράζει και δεν ανταποκρίνεται στις περιστάσεις και στη σημαντικότητα των γεγονότων που θέλουν να παρουσιάσουν. Επίσης, παρατηρώ πως στην 3η season γίνεται αυτό ακριβώς που ο Kring είχε βγει και είχε ζητήσει συγνώμη όταν έκλεινε τη δεύτερη. Είχε πει πως πιστεύοντας πως οι οπαδοί θέλαν περισσότερη δράση, έβγαλε πιο πυκνογραμμένα επεισόδια. Έτσι όμως δεν αφήνεις τη σειρά να αναπνεύσει, να εξελιχθεί. Δε λέω τώρα πως είναι κακό να γίνεται κάτι τέτοιο σε μια άλλη σειρά, αλλά λέω πως δεν είναι και το προτιμότερο για αυτήν την συγκεκριμένη. Μία ωραία σειρά θα έπρεπε να έχει μία αιτία και ένα αποτέλεσμα. Μπορεί η μαγεία της να έγγκειται στην μετάβαση από το ένα στο άλλο, μπορεί να βασίζεται στην φανέρωση του ενός ή/και του άλλου. Στο Heroes όμως, παρακολουθούμε συνεχώς μία μετάβαση και όταν βρίσκουμε την αιτία και το αποτέλεσμα αυτά δεν είναι ποτέ σταθερά.
ειδα το 4ο και τα εσπασε. ξεκιναει πολυ δυνατά η σεζον σε αντιθεση με τις δυο προηγουμενες που με ξενερωναν στην αρχη . πολλα πινκς στον πετρελι και στον σαηλερ . αναμενετε να γινει ακομα πιο πολυ της πορνης αν λάβουμε υποπσιν τα τελευταια 2 δευτερόλεπτα του επεισοδίου .
Γάμησε λέμε.
Αρχίζει και γίνεται πολύ μπέρδεμα και ενδιαφέρον, αλλά όσο θα μας δείχνει περισσότερο Λίντερμαν/Άνταμ/μάνα Πίτερ κλπ, τόσο πιο γαμάτο θα γίνεται.
ΥΓ: Στην σκηνή Πετρέλι-Στράους φάνηκε πολύ ψεύτικο το εφέ.
ΥΥΓ: Είμαι πολύ περίεργος να δω και τον Σουρές τι θα γίνει.
Θα γίνει ο Hulk? Και δεν θα μας έχει ανάγκη?
το 4ο επεισόδιο ηταν το καλύτερο εβερ ακόμη και απο τις 2 πρωτες σεζον!!!!! Γαμάει η σειρα, απορώ πως συνδιάζουν έτσι όλα τα γεγονότα..
το παιδί που έχει στο μελλον ο Σάϊλερ ειναι δικό του και της..???? Κλαιρ μαλλον, καλα πως εγινε ετσι αυτη? Όσο παει κ ποιο ομορφη την κανουν, χαιρομαι που δε μπορει να παιθάνει, δε θα την βγάλουν ποτέ απο την σειρα :D
Λογικό είναι να γίνεται πιο γαμάτο γιατί αυτοί οι 3 έχουν μία βαρύτητα ως ηθοποιοί στη σειρά. Ειδικά ο Linderman (σε προϊδεάζει και η Caprica Six όμως), ο οποίος έδωσε ρέστα στη σκηνή "check mate Mr Εcko".Quote:
Originally Posted by Ruthless
#1 -Το sfx σου φάνηκε ψεύτικο γιατί η παραγωγή δεν ήθελε να ξοδευτεί. Ναι έχουν αυτή τη δύναμη, και μάλιστα έχουν τόση δύναμη ώστε να αλλάζει το script μια και δυο φορές.
#2 -Ο Suresh θα γίνει ο Fly. Εκτός κι αν ξεκινήσει κάποιο quest να βρει κι αυτός τη formula που δίνει powers στους απλούς ανθρώπους. Τελικά η σειρά επρόκειτο για την φυσική εξέλιξη του ανθρώπινου είδους ή για την επέμβαση του επιστήμονα σε αυτήν την εξέλιξη (βλ. formula); Τι ακριβώς μελετούσε ο πατέρας του Mohinder; Έγραψε και βιβλίο πάνω στο θέμα.