για ξηγησου :!:
Printable View
για ξηγησου :!:
itan mia pragmati kaki tainia. ponokefalos m epiase k zalizomoun k eixa tasi gia emeto oso tin evlepa. de mporesa na ti dw oli. tzampa mastoura wraio prama
εσυ ζητησες κακες ταινιες, εγω έκανα την κατάληλη πρόταση. Ασε που εχω την υποστήριξη του σουπερ μπερνη επειδη εχουμε το ιδιο γαματο γουστο
Ευχαριστώ και σε αυτό το θρέντ που δεν το χα πάρει χαμπάρι.
+eleventh guardian global moderator
συγχαρητηρια και μπραβο κλπ, αλλα τι αναγκη υπαρχει για επιπλεον μοντερεητινγκ; σχεδον ειχαμε τσακωθει επειδη και το υπαρχον φαινοταν σχεδον αχρειαστο
Δεν μπήκε για να κάνει τον μπάτσο, για να κάνει κανα σπλιτ, καμιά μεταφορά κλπ μπήκε. Πχ το μεσημέρι μετέφερα ένα ριβιού από το μιούζικ που είχε μείνει εκεί μια βδομάδα και έσβησα ένα download link, το μετάλλικα είχε μείνει επίσης στο μιούζικ και το μετέφερα πριν κάτι μέρες, γενικά, δε βλέπω τίποτα κακό στο να υπάρχουν κάποια άτομα για να τακτοποιούν το φόρουμ από αυτή την άποψη.
επίσης ποτέ δεν είχα φέρει αντιρρήσεις στο να γίνονται τα σωστά σπλιτ και μουβ, αν κοντέψαμε να τσακωθούμε σίγουρα δεν ήταν γι'αυτόν το λόγο.
ti lete?
peite kai mena
de phra grammh
apla porstare o porotikos locust opote eprepe na postarw kai egw kai na pw ena pragma
jackie chan
a kai terminator
'Η αλλιώς, να μην μπλέκεστε πολύ με πράγματα για τα οποία δεν έχετε ευθύνη, γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως. Όπως εγώ.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Να διευκρινίσω για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις ότι όχι απλώς δεν ζήτησα να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ουσιαστικά μου επιβλήθηκε (σαν... τιμωρία επειδή έχωσα τη μύτη μου σε κάποια θέματα) και ότι τουλάχιστον έχω τη διαβεβαίωση πως θα είναι κάτι προσωρινό.
Πραγματικά δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς έμπλεξα έτσι...
Ωραία. Τώρα θα γεμίσει με καυτό ατσάλι το φόρουμ.
:P
Καλά, μη νομίζεις ότι θα ασχολούμαι σοβαρά.
Πάντως, όποιος θελήσει να ξαναειρωνευτεί τους Manowar (ή να βρίσει τον Ruthless) ας το σκεφτεί πρώτα. :twisted:
κανε τα κουμαντα και για το πολυαγαπημενο μας θρας :!:
eleventh κανα ρουσφετι τωρα που πηρες ποστο
Ruthless τον πούλο :midfinger: :midfinger: :midfinger:Quote:
Originally Posted by eleventh guardian