Den einai kati akraio auto pou leei.
Ara mhpws den isxuei sto thread auto h 8ewria sou?
Printable View
Den einai kati akraio auto pou leei.
Ara mhpws den isxuei sto thread auto h 8ewria sou?
To oti esu mporei na to 8ewreis mh akraio kai to oti egw mporei na to 8ewrw anwrimo h otidhpote, mas odhgei sto gegonos oti prokalei laves gia suzhthsh. Vevaia, den einai kako na ginetai suzhthsh. Epishs an phres entelws sovara thn "8ewria mou" mallon exeis provlhma e.Quote:
Originally Posted by Ace
γραφτήκαμε σε φόρουμ για να συζητάμε, είναι σαν να μου λες μην κάθεσαι σε αυτή την καρέκλα γιατί δεν είναι για κάθισμα.
Και πες μου ΜΙΑ περίπτωση που να απέφυγα απάντηση εκτός και αν μου ξέφυγε.
twra 8a eimai malakas an arxisw na grafw gia allo8i kai genikous kanones, e?
:fear:
Επίσης για να καταθέτουμε απόψεις και για χάσιμο χρόνου. Είναι δικαίωμά σου το αν θα απαντήσεις ή όχι - κανείς δε σε αναγκάζει. Η συνεχής ειρωνία, η έκδηλη εμπάθεια και οι προσωπικές επιθέσεις με την ανάλογη φρασεολογία, αγνοούνται αυτομάτως, από άτομα που το έχουν κάνει σπορ. (:toilet:)Quote:
Originally Posted by Candiru
Αν όμως δω δείγματα γραφής και αλλαγή συμπεριφοράς από αυτούς που το κάνουν (καλά άστο), τότε θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να λάβουν και απάντηση. Το επαναλαμβανόμενο εξυπνακίστικο στυλάκι "μπήκα να την πω και να σπάσω πλάκα" ή "δεν έχω άποψη επι του θέματος, αλλά είστε γελοίοι για όσα είπατε" -συνήθως- προσπερνιέται αβλεπεί από μένα. Αυτά για να το ξεκαθαρίσουμε και δια παντώς. Για οτιδήποτε άλλο υπάρχει το PM.
Με απλά λόγια απαντώ επιλεκτικά, εκεί που εγώ κρίνω ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, και σ'όποιον αρέσει. Αμα δε γουστάρετε μια τέτοια αντιμετώπιση τότε ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.
:wave:
Τώρα παρακαλώ για επιστροφή στο τόπικ. :P
Please stop the madness omos. Pali se candiru-flame tha ekselixtei to topic?
Foive to psiliastika afto pou grafeis, pantos afta peri kratous dikaiou ta egrapsa gia na diavasoun oloi kai na paroun mirodia pos vgainoun oi nomoi kai oti enas nomothetis den mporei gia na prostatepsei (pou kai einai amfivolo an i thanatiki poini kanei tin koinonia asfalesteri) mia koinoniki omada na athetisei ta politika i atomika dikaiomata mias allis. To an o DM thelei kratos dikaiou i oxi mou einai adiaforo.
DM elpizo na se kalipse i apantisi mou peri tis thanatikis poinis se paiderastes kai "prodotes".
DM είσαι μέγιστος κρετίνος και θα σου εξηγήσω γιατί θέτεις νέα όρια στη λέξη "πάτος", όπως έχω πει και αλλού, και γιατί ο Candiru για μένα είναι 1000 φορές καλύτερος από σένα και παρότι διαφωνώ σε πολλά σημεία μαζί του γουστάρω να μιλάω μαζί του, όπως ελπίζω και αυτός.
Η βασικότερη διαφορά λοιπόν είναι ότι κάνει προσπάθεια για διάλογο. Αυτό που κάνεις εσύ, η επιλογή του που θα απαντήσεις δεν θέτει τις βάσεις για διάλογο ή συζήτηση on topic που τόσο πολύ θες αλλά ενός είδους μονόλογο.
Επίσης, ο Candiru, που έχει φάει τα σκατά με το κουτάλι σε σύγκριση με σένα, έχει αντέξει debates τεράστια, και με επιθέσεις στις θέσεις του όσο και στο άτομο του δεν έχει κάνει stunts όπως εσύ. Είναι πάρα πολύ μετριοπαθής και ΙΜΟ δεν είσαι ούτε μια τρίχα από τ'αρχίδια του, user DM.
Σου ζητάω ξεκάθαρα να μου εξηγήσεις την εσχάτη προδοσία που κατ'εσέ θα έπρεπε να τιμωρείται με την εσχάτη των ποινών. Δεν ήμουν ούτε εμπαθής, ούτε επιθετικός όταν έκανα την ερώτησή μου. Αλλά όταν εσύ επιλεκτικά απαντάς σε ό,τι έχεις την απάντηση μου δίνεις την εντύπωση ότι αυτά τελικά που λες αφενός τα πιστεύεις, κάτι που με κάνει να αμφιβάλλω για την ψυχική σου υγεία, και αφετέρου ότι έχεις πραγματικά υποτιμήσει την κρίση και την εξυπνάδα αυτών που διαβάζουν ό,τι γράφεις.
Λοιπόν, χωρίς μπούρδες, emotes και άλλες παπαριές, εξήγησέ μου τι πάει να πει εσχάτη προδοσία για να αντιληφθώ και γω τι στο διάολο είναι τόσο τραγικό ή ως φαίνεται με τα παιδο-φιλικά σου αισθήματα (ναι γουστάρω τα puns) εξίσου τραγικό και απεχθές με την παιδεραστία. Και ζητάω ορίσμο, όχι παράδειγμα. Περιμένω...
Το πρόβλημα, όπως τα βλέπω εγώ, είναι πως όταν αποφασίσεις να θεσπίσεις τη θανατική ποινή ως τιμωρία για συγκεκριμένα εγκλήματα, στη διατύπωση του σχετικού νόμου δεν μπορείς να γίνεις τόσο συγκεκριμένος, όσο γίνεστε εδώ.
Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να απαριθμήσεις σε ένα νόμο τα εγκλήματα που θα τιμωρούνται με θανατική ποινή, στο στιλ: εσχάτη προδοσία, με σχέδια ανατίναξης του Δημόκριτου ή του Πύργου Αθηνών ή με σκοπό λερώματος των δαπέδων των σταθμών του μετρό ή ξερωγώ τι άλλο. Αναπόφευκτα θα διατυπωθεί σε κάποιο γενικότερο πλαίσιο, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί και σε περιστάσεις που όσοι το προτείνετε δεν είχατε σκεφτεί ή δε θεωρούσατε απαραίτητο να εφαρμοστεί η θανατική ποινή ως τιμωρία.
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή, είναι και αργάμιση η ώρα και πάω για ύπνο.
άψογη, αν και υποσυνείδητα θα ήθελες στημένους στο απόσπασμα ή στην ηλ. καρέκλα τους ανορθόγραφους (με ή χωρίς άποψη) :lol:Quote:
Originally Posted by ang69
...And Justice For All.Quote:
οπότε και να του τη φύτεψε αστυνομικός, το έκανε εν βρασμώ ψυχής, οπότε δικαιολογείται.
Den dikaiologhte, den einai h doulia tou na ektelei, gia auto onomazete kai astunomikos kai oxi ektelesths / Judge Dread. Kai mhn vgei kaneis kai pei " nai alla an eixe skotwsei thn mana sou , tote ti tha eleges " dioti h apanthsh mou profanws den tha htan antikeimenikh.
Kata ta alla to topic exei kleisei apo to prwto post tou Deggial, osoi eiste uper ths thanatikhs poinhs ( egw eimai kata apolutws ) koitaxte na epixeirhmatologhsete panw sta 4-5 bullets tou kai na peisete vash autwn, to na ginete suzhthsh gia to an kapoios einai uper h kata ths thanatikhs poinhs vash memonomenwn peristatikwn einai atopo.
Filakia twra.
δικό μου quote το οποίο όμως εξήγησα παρακάτω
"δικαιολογείται" όχι ότι είναι αποδεκτό (δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα επιτέλους).
Είπα νομίζω επίσης ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί στην Ελλάδα δεν είναι κατάλληλοι γι'αυτή τη δουλειά.
Στoν ιδανικό μου κόσμο οι αστυνομικοί θα είναι κλώνοι του Data
Legontas dikaiologeitai yponoeis oti einai apodekto, i esto ligotero katakriteo. Mipos anti gia dikiologeitai enoouses "eksigitai"Quote:
Originally Posted by enitharmon
ναι, αυτό
πρέπει να μάθω ελληνικά, το έχουμε ξαναπεί αυτό =(