http://sport24.gr/html/ent/693/ent.212693.asp
αχαχαχα εχω λιωσει
Printable View
http://sport24.gr/html/ent/693/ent.212693.asp
αχαχαχα εχω λιωσει
νέα:προσπαθούν να φέρουν giovanni στον αίαντα (οτιναναι)
επίσης ντάγκας σχεδόν στάνταρ από αυτό τo μηνα
τέλος η ομάδα αγοράζεται από έναν πειραιώτη εφοπλιστή or smth ο οποιος δήλωσε πως την θέλει για να την ανεβάσει πρώτη εθνική
τώρα τι από όλα αυτά ισχύει θα δείξει στο μέλλον
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ τι ΖΙΟΒΑΝΝΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΡΕ
Να ρθει να τον παρουμε να πιουμε κρασι στην ΚΟΥΡΟΛΙΜΠΙΖΑ
ετσι
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
ρε,που είχε χαθεί αυτό το παιδί???δυνατός κατσαπλιάς θυμάμαι
o Mitsmann einai PAOKtsaki!!! :shock:
αχαχχαχα α στα διαλα ρε!!!!
Μηπως να προτεινε ο προεδρος να παρουμε Τζιοβανι στους Τζενεραλς? Αν ερθει παιζω και παγκο...
punki θα κεράσεις καφεδάκι αύριο?
οχι.την ωρα που θα παιζει γρια-γκευβρος θα βρισκομαι απεναντι στα πανεπιστημια και θα εκπονω την πτυχιακη μου εργασια.
2 χιλιαρικα ερχεστε,κριμα να μην υπαρξει μεμονωμενη περιποιηση...
α να χαθείς ρε πρόστυχε,τι είναι αυτά που βάζεις στο μυαλό σου χεχεεχχεχ...τέσπα,θα καμουμε τη βόλτα μας,θα φάμε κ τα σουβλάκια μας κ όλα κομπλέ
οχι ομως και "ενστολος" η "χυμα".δεν σε ξερω φατσικα για να σε γλυτωσω κιολας....
αν δεν γινει καμια στραβη και το σαββατο το περασουμε πουθενα αλλου θα τα πουμε στο εσ κει τζι.
παντως στο γηπεδο θα ειμαι και εγω.9 χρονια σερι παω σε αυτο το ματσακι,δεν το χανω φετος...
Pou :?:
ante kai kati poio sovaro
Ανακοινώσεις
03/01/2008 - ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ
Πριν από λίγες μέρες, έγινε το εφετείο του οπαδού του ΠΑΟΚ που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 7 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ για όσα έγιναν στην Ξάνθη την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το εφετείο τον έκρινε τελεσίδικα και αμετάβλητα αθώο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε συλληφθεί στον τόπο των επεισοδίων, την ώρα των επεισοδίων, απλά επειδή είχε χάσει το τσαντάκι του (που περιείχε μέσα προσωπικά αντικείμενα) κοντά στο γήπεδο, προσήλθε από μόνος του την επόμενη μέρα στο αστυνομικό τμήμα της Ξάνθης για να το παραλάβει. Εκεί βρέθηκε προ εκπλήξεως, αφού από το πουθενά βρέθηκε να κατηγορείται πως μετείχε στα επεισόδια και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Το δικαστήριο παρόλο που δεν είχε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του, παρόλο που κανένας ασφαλίτης δεν τον αναγνώρισε, παρόλο που ο εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί, τον έκρινε ένοχο και τον έστειλε στη φυλακή, αφού όσοι κατηγορούνται με τον ισχίων νόμο αθλητισμού δεν δικαιούνται ούτε τα στοιχειώδη ελαφρυντικά που έχουν οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι σε αυτή τη χώρα (εξαγορά της ποινής, αναστολή, ανασταλτικό χαρακτήρα της έφεσης).
Το αποτέλεσμα ήταν να μπει ένας ακόμα αθώος άνθρωπος στη φυλακή για 37 μέρες. Να στερηθεί την ελευθερία του, την οικογένεια του και τους φίλους του, γιατί μερικοί φαεινοί εγκέφαλοι είχαν την μεγαλειώδη ιδέα να εισηγηθούνε ένα νόμο που διακρίνει τους κατηγορούμενους πολίτες σε οπαδούς και μη οπαδούς και γιατί κάποιοι εκπρόσωποι της εξουσίας θέλουνε (με αφετηρία το χώρο των γηπέδων) να εφαρμόσουν το δόγμα της μηδενικής ανοχής και να αποδείξουν την κρατική παντοδυναμία. Το ζήτημα ασφαλώς και δεν περιορίζεται μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οπαδοί πολλών ομάδων έχουν να διηγηθούνε παρόμοιες αληθινές ιστορίες, με πρωταγωνιστές νέους ανθρώπους που βρέθηκαν ξαφνικά να σαπίζουν στη φυλακή, εξαιτίας μίας νομοθετικής ρύθμισης που θυμίζει άλλες εποχές. Οπαδοί του ΟΣΦΠ έχουν οδηγηθεί στη φυλακή για κατοχή κροτίδων, οπαδοί της ΑΕΚ για βλασφημία, εξύβριση και απειλή, οπαδός του Ηρακλή για απόπειρα εμπρησμού κάδου και δυστυχώς ο κατάλογος της ντροπής δεν τελειώνει εδώ. Όσο συνεχίζει να υφίσταται αυτός ο νόμος, όσοι πάνε στο γήπεδο καθίστανται αυτομάτως υποψήφιοι για πολύμηνη ξενάγηση στο μαγευτικό χώρο των ελληνικών φυλακών. Θεωρούμε ότι έχει έρθει η ώρα να σταματήσει αυτή η ρατσιστική και επιλεκτική αντιμετώπιση και αυτή η ώρα είναι τώρα.
Επιλέξαμε να στείλουμε την ανακοίνωση την τρέχουσα περίοδο, που κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στη φυλακή εξαιτίας αυτού του νόμου, γιατί είναι κάτι που μας αφορά, πάνω από όλα σαν ανθρώπους. Είναι κάτι που μας καίει και μας απασχολεί καθημερινά και θέλουμε να πιστεύουμε πως το ίδιο νιώθει το σύνολο του σκεπτόμενου κόσμου, άσχετα αν ασχολείται με αθλητικά ή όχι. Άλλωστε, οι πρώτοι που εκφράσανε τους φόβους, τις επιφυλάξεις και τις ανησυχίες τους για αυτή τη νομοθετική διάταξη ήταν οι ίδιοι οι βουλευτές που την ψηφίσανε. Την Τρίτη, στις 20 Ιουνίου του 2006 και ώρα 18:32 συνήλθε στην αίθουσα των συνεδριάσεων η Βουλή σε ολομέλεια, υπό την προεδρία της προέδρου αυτής κ. Άννας Μπενάκη-Ψαρούδα. Εκεί, βουλευτές όλων των κομμάτων (Σκυλλάκος, Κουβέλης, Ρόβλιας, Φούσας, Μανούσου-Μπινοπούλου, Παπαγεωργίου, Ζώης) χαρακτήρισαν το άρθρο 20 (το επίμαχο άρθρο του σχετικού νομοσχεδίου που λέει ότι οι ποινές που θα επιβάλλονται θα είναι χωρίς αναστολή, ενώ παράλληλα καταργείται ακόμη και η δυνατότητα χορήγησης αναστολής μέχρι να εκδικαστεί η έφεση και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο) σαν μία δρακόντεια, σκληρή, επιλεκτική και αυστηρή διάταξη. Αυστηρή τη χαρακτήρισε μέχρι και ο τότε υπουργός δικαιοσύνης κύριος Παπαληγούρας.
Την επόμενη μέρα, στις 21 Ioυνίου του 2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.44 συνήλθε η Βουλή σε ολομέλεια για να συνεδριάσει υπό την προεδρία του Γ' Αντιπροέδρου αυτής κ. Ιωάννη Τραγάκη. Εκεί ο κύριος Φούσας (βουλευτής νομού Ιωαννίνων της Ν.Δ.) υπογράμμισε στην ομιλία του ότι "Ακόμα, ξέρετε ότι σήμερα το δικαστήριο έχει δικαίωμα να χορηγεί αναστολή και σ' έναν ο οποίος τέλεσε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και να του επιβληθεί ακόμα και δέκα εννέα χρόνια κάθειρξη. Και στα ισόβια ακόμα μπορεί να χορηγηθεί αναστολή. Πώς είναι δυνατόν πραγματικά -και για θέμα αρχής εφαρμογής της αναλογικότητας- να λέμε σε αυτόν που τέλεσε το αδίκημα που του υπεβλήθη της ισόβια κάθειρξης, είτε έκανε μία απάτη πολλών εκατομμυρίων κατά το αδίκημα του ν.1608/50, είτε διότι τέλεσε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και να του λέμε "εσύ μπορεί να έχεις αναστολή", αλλά το νέο παιδί που χρησιμοποίησε μια οποιαδήποτε βία δεν θα μπορεί να έχει το δικαίωμα ούτε της αναστολής, ούτε αναστέλλουσα δύναμη της έφεσης, ούτε μετατροπής". Ο κύριος Παπαγεωργίου (βουλευτής νομού Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ) πρόσθεσε ότι "Θέλω να αναφερθώ και ειλικρινά σας εκφράζω -άλλωστε και άλλοι συνάδελφοι, έγκριτοι νομικοί, με μεγάλη πείρα και θητεία στα ποινικά δικαστήρια συμπορεύτηκαν μαζί μου- την κραυγή αγωνίας μου γι' αυτήν την περιβόητη ρύθμιση του άρθρου 20. Είπα και πάλι ότι η αυστηροποίηση δεν είναι εκείνη που θα λύσει τα προβλήματα. Σας είπα και στην πρωτολογία μου επί της αρχής ότι, εν πάση περιπτώσει, δεν μπορεί να καίγονται μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
Δηλαδή, δεν μπορεί όλοι οι άνθρωποι που θα παρανομήσουν στο γήπεδο να έχουν την ίδια ποινική μεταχείριση και να υπάρχει η ίδια αδυναμία και η ασφυξία στο δικαστή να μπορεί να ελιχθεί. Ούτε με κολακεύει, ούτε μου περιποιεί τιμή, ούτε ακούω ευχάριστα ότι ο δικαστής θα είναι επιεικής, για να μην οδηγηθεί ένας άνθρωπος στη φυλακή. Θέλω να σας πω το εξής: Πώς είναι δυνατόν, άλλοι κατηγορούμενοι για άλλες πράξεις -θέτω και θεσμικά το ζήτημα- να έχουν δικαίωμα αναστολής για απείρως μεγαλύτερες πράξεις, μεγαλύτερης απαξίας και επικινδυνότητας και να μην την έχει ο νεαρός των δεκαεπτά ετών και μιας ημέρας, που είναι ποινικά υπεύθυνος, ο οποίος θα οδηγηθεί στο ακροατήριο και ο δικαστής θα τον σέρνει μέσα στη φυλακή, όπου ανοίγουν, όπως ξέρετε, οι πάσης φύσεως "πύλες". Πώς θα εξέλθει, όταν εξέλθει, των πυλών της φυλακής ένας νέος, αυτό δεν σας ενδιαφέρει. Γι' αυτό, κύριε Υπουργέ, σας εισηγούμαι για μια ακόμα φορά ότι υπάρχει λύση, μια που όλοι εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη, να τροποποιήσετε αυτό το άρθρο και να βάλετε ότι, ναι μεν δεν μετατρέπεται η ποινή, αλλά το δικαστήριο, εκτιμώντας τις ειδικές περιστάσεις και ιδιαίτερα το βαθμό επικινδυνότητας της πράξεως και του δράστη, μπορεί να διατάσσει την αναστολή, να δίνει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και να μετατρέπει την ποινή".
Λίγο αργότερα, πάλι ο κύριος Παπαγεωργίου τόνισε "Θέλω, όμως, να επανέλθω στο άρθρο 20, διότι μου διέφυγε προηγουμένως εν τη ρύμη του λόγου μου να πω ότι για εμένα αυτό το άρθρο δεν είναι ορθό. Εκτός από τους λόγους που ανέφερα πριν και τις αγωνίες μου για το τι πράγματα μπορεί να ακολουθήσουν με βάση την εφαρμογή αυτής της διάταξης, θεωρώ ότι δημιουργεί προβλήματα ανισότητας μεταξύ των πολιτών, όταν εμπλέκονται με τη δικαιοσύνη. Διότι δεν μπορεί για όλους τους άλλους σε όλα τα άλλα αδικήματα και σε πολύ σοβαρότερα και σε μεγαλύτερο βαθμό κακουργήματα να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεσή τους. Ακόμα και μεικτά ορκωτά τριμελή εφετεία κακουργημάτων δίνουν αναστολές στην έφεση και εν πάση περιπτώσει, περιμένει το δικαστήριο το δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας, ώστε πραγματικά ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως είναι η στέρηση της ελευθερίας του πολίτη, να αφεθεί και σ' ένα δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας.
Θέλω εδώ να σας πω ότι η χώρα μας είναι μία χώρα της Ενωμένης Ευρώπης, αλλά ανεξάρτητα απ' αυτό και προηγούμενα η Ε.Σ.Δ.Α., η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ισχύει και στη χώρα μας, αφήστε που αυτό απορρέει και από το Σύνταγμά μας. Πλέον παραβιάζεται κατ' εμένα η αρχή της ισότητας στη δίκη και της δίκαιης δίκης, διότι -σας το ξαναλέω και πάλι- θεσπίζετε αυστηρά μέτρα μόνο για μία κατηγορία πολιτών, τα οποία στην πράξη, στα δικαστήρια -διότι υπάρχουν έγκριτοι νομικοί στη χώρα μας και θα προβάλλουν όλη αυτήν τη θεμελίωση και τον προβληματισμό, τον οποίο σας αναφέρω- αργά ή γρήγορα δεν πρόκειται να ισχύσουν".
Οι κύριοι βουλευτές (που φέρουν τεράστια ευθύνη γιατί ναι μεν διαφωνήσανε, αλλά τελικά ψηφίσανε τις διατάξεις) δεν είναι οι μόνοι που προβλέψανε την ανισονομία και την ρατσιστική αντίληψη αυτού του νόμου. Αρκετοί σύνδεσμοι είχαν προειδοποιήσει μέσω γραπτών ανακοινώσεων που δημοσιεύτηκαν στον ημερήσιο τύπο, ότι η εφαρμογή ενός τέτοιου νόμου θα οδηγούσε την δικαιοσύνη στην επιβολή υπερβολικά αυστηρών ποινών και την κοινωνία σε σκοτεινά μονοπάτια. Το καμπανάκι του κινδύνου είχαν χτυπήσει και ανεξάρτητες ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο. Δυστυχώς δεν εισακούστηκαν από κανένα. Η υστερία που καλλιεργήθηκε συστηματικά από το σύνολο των ΜΜΕ για την ανάγκη πάταξης της βίας των γηπέδων (λες και μόνο εκεί υπάρχει βία στη σημερινή κοινωνία) και η δαιμονοποίηση των εννοιών "οπαδός" και "συνδεσμίτης" οδήγησε στην ψήφιση ενός επιλεκτικού και ιδιαίτερου νόμου, του περιβόητου νόμου Ορφανού. Σήμερα δεν έχουμε απλά ενστάσεις, ενδοιασμούς και αντιρρήσεις για το νόμο Ορφανού και τα αποτελέσματα του. Έχουμε πολλές και συγκεκριμένες περιπτώσεις νέων ανθρώπων που οδηγήθηκαν με επικίνδυνη ευκολία στη φυλακή, αν και αντιμετωπίζανε αστείες κατηγορίες.
Μερίδα των ΜΜΕ που προτρέπανε την εκάστοτε κυβέρνηση να εφαρμόσει σκληρότερα μέτρα για την πάταξη της βίας των γηπέδων, έχει ήδη αντιληφθεί μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων πως πρόκειται για ένα νόμο δρακόντειο, αδιέξοδο, υπερβολικό και εκδικητικό (π.χ. "Απίστευτος Νόμος" άρθρο του δημοσιογράφου Κώστα Κούση στην αθλητική εφημερίδα Metrosport στις 24/9/06, "Ευαισθησία" άρθρο του δημοσιογράφου Αντώνη Καρπεόπουλου στην αθλητική εφημερίδα Sportday στις 5/10/06, "Κερδίζουν ψήφους, καταστρέφοντας ζωές" άρθρο του δημοσιογράφου Αντώνη Πανούτσου στην αθλητική εφημερίδα Sportday στις 10/11/06, "Φυλακή για βλασφημία, στη χώρα της "χριστοπαναγίας" άρθρο του δημοσιογράφου Διονύση Ελευθεράτου στην αθλητική εφημερίδα Sportday στις 16/11/06, "Αντίπαλοι στο γήπεδο, μαζί στο συνδικάτο" άρθρο των δημοσιογράφων Παναγιώτη Μπουγάνη και Αργυρώς Κ. Μώρου στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία στις 17/12/06). Την ίδια άποψη έχουν και οι πλέον ειδικοί επί του θέματος. Ο αναπληρωτής καθηγητής Εγκληματολογίας Β. Καρύδης θεωρεί ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση η ένταση της καταστολής: "Ο νόμος είναι ήδη πολύ αυστηρός. Λένε πολλοί να βρίσκουμε τους πιτσιρικάδες με κάμερες, να βάζουμε ποινές χωρίς αναστολή, να τους χώνουμε φυλακή. Θεωρώ ότι όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν από την πραγματική ρίζα του ζητήματος, που είναι η βούληση, τα συμφέροντα, τα σχέδια των μεγαλοπαραγόντων. Αν θέλει να εξαντλήσει την αυστηρότητα η πολιτεία να τα βάλει με τους παράγοντες. Αν φυλακιστούν πέντε πιτσιρικάδες, απλώς θα καταστραφούν. Θετικό είναι να καταλάβουν με εναλλακτικές ποινές ότι υπάρχουν συνέπειες για τις έκνομες πράξεις, αλλά αυτό είναι το λιγότερο"
Όσο για την γνωστή καραμέλα περί ύπαρξης εξίσου σκληρών μέτρων στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης και ειδικά στην Αγγλία, αυτή έχει λιώσει προ πολλού. Ο καθηγητής Τζον Γουίλιαμς, διευθυντής του διάσημου κέντρου ποδοσφαιρικής έρευνας στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ και συγγραφέας αρκετών βιβλίων για τον χουλιγκανισμό, παραχώρησε πριν από λίγους μήνες μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπουγάνη. Σχολίασε επικριτικά τον αθλητικό νόμο που εφαρμόζει η Ελλάδα (δηλαδή όποιος συλλαμβάνεται σε αθλητικούς χώρους αν καταδικαστεί -ακόμη και για πλημμέλημα- να μην μπορεί να εξαγοράσει την ποινή του, ούτε να ζητήσει την αναστολή της) λέγοντας πως "Είναι πολύ σκληρό και αναποτελεσματικό μέτρο. Στη Βρετανία η αντιμετώπιση είναι λίγο διαφορετική: Δεν μπαίνουν οι χούλιγκαν στη φυλακή για μικρά αδικήματα. Οι υπεύθυνοι αποσυνδέουν τη βία από το ποδόσφαιρο δυσκολεύοντας την πρόσβαση στα γήπεδα στους βίαιους οπαδούς". Σε τελική ανάλυση και πέρα από την ισχυρή επιχειρηματολογία που παραθέτουμε, ας κρίνουμε το νόμο με την κοινή λογική. Το να καταδικάζεται κάποιος σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για βλασφημία, εξύβριση και απειλή θα ήταν θεμιτό, μόνο σε ένα κράτος που τιμωρεί επακριβώς π.χ. το διπλοπαρκάρισμα ή την παραβίαση των ωρών κοινής ησυχίας και όχι σε ένα κράτος που αφήνει προκλητικά ατιμώρητα σκάνδαλα μεγατόνων τύπου χρηματιστηρίου και ομολόγων. Η υποκρισία έχει και τα όρια της.
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 θα παλέψει με κάθε δυνατό τρόπο για να καταργηθούν οι επίμαχες διατάξεις αυτού του νόμου, χωρίς να διεκδικεί κανενός είδους πρωτοπορία. Αυτός ο αγώνας που μπορεί (και πρέπει) να συνεχιστεί στις αίθουσες των ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων, δεν θα σταματήσει μέχρι να αναγνωριστεί το αυτονόητο. Ότι οι κατηγορούμενοι οπαδοί δεν είναι πειραματόζωα και πρέπει να έχουνε τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας και σύμμαχοι στην προσπάθεια μας μπορούνε να είναι οι πάντες, αρκεί να έχουν τα ίδια αγνά κίνητρα. Τα θύματα του νόμου Ορφανού, οι συγγενείς τους, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, οπαδοί, απλοί πολίτες και γενικότερα όλοι όσοι τάσσονται ανιδιοτελώς υπέρ της ισονομίας των ανθρώπων. Το χρωστάμε στην ελευθερία μας και στη συνείδηση μας.
Μετά τιμής, Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4
Καλή ανακοίνωση, μακάρι να έχει ανταπόκριση και αποτέλεσμα αλλά είναι δύσκολο να ξυπνήσεις τα ζωντόβολα ψηφοφόρους νέας δημοκρατίας και πασόκ που ζουν και βασιλεύουν στο άθλιο αυτό μπουρδέλο με το όνομα ελλαδιστάν.
http://xray.yooblog.gr/
αχαχαχα
πρωταθλημα την κυριακη ρε μουνακια
και την πιο καβλα ωρα, στις 3 το μεσημερι
o tsirilos pethane,zito o pliatsikas :!: :!: :!:
Γεπ.Quote:
Originally Posted by regularpaul
Με τον Κιάσσο στην ομάδα. :evil:
ειμασταν με τον eulogy και παιζαμε προ σε μια καφετερια , και στο διπλανο τραπεζι επαιζε προ ο Ρεμος.. ο οποιος οταν εφαγε γκολ ειπε στον αντιπαλο του " αντε ρε μαλακα Πολατιαν" :P
καλτ.
:DQuote:
Originally Posted by freak brother
pos sto mpoutso petixeneis olous tous selempritiz :!:
ολοι εδω γυρω μενουν 8)Quote:
Originally Posted by Daffy
:touched:Quote:
Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την απόφαση του Ζήση Βρύζα να σταματήσει το ποδόσφαιρο, το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τον εαυτό του. Επίσης αναφέρθηκε στην απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, ενώ μίλησε και για την εποχή... Γούμενου στον ΠΑΟΚ.
«Είναι άσχημο για μένα προσωπικά να βλέπω παιδιά που είχαν τόσο μεγάλο ταλέντο, ευλογία να σταματάνε. Θα μπορούσε να παίζει ακόμη, αλλά το αποφασίζει ο καθένας μόνος του. Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λάρισα και με στεναχώρησε το γεγονός αυτό. Είναι δύσκολο για παιδιά που προσέφεραν πολλά στον αθλητισμό, δεν σε αρέσει. Θα ήθελα να τον βλέπω πολλά χρόνια ακόμα.
Όλοι σαν αποτυχημένοι φεύγουν, θα έπρεπε να είναι εξαίρεση του κανόνα. Στην Ελλάδα για να μπορέσεις να επιβιώσεις ως ποδοσφαιριστής ή προπονητής είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να πεθάνεις για να δικαιωθείς, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Αυτό βέβαια έγινε επειδή ήμαστε στην Ελλάδα. Έφτασε σε ένα σημείο να είναι πρωταθλητής Ευρώπης, όχι μόνο αυτός αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά τα οποία έφυγαν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα έχει ξένους που είναι απαράδεκτοι, έπρεπε να τους είχαν διώξεις, τους έφεραν από κανένα� πάρκο. Είναι άσχημο αυτό που γίνεται». Ο Αγγελος Αναστασιάδης συνέχισε για τον Βρύζα και το ιστορικό γκολ μέσα στο «Χάιμπουρι» επί της Άρσεναλ λέγοντας: «Είναι ένα γκολ που θα μείνει. Αλλά έχει βάλει αρκετά γκολ, όπως αυτό με την Ρωσία στο Πανευρωπαικό. Σε σύγκριση σε αυτό που μπορούσε και ήθελε να κάνει, έπαιξε λίγο στην Ελλάδα. Πέτυχε εκπληκτικά γκολ στην Ελλάδα. Τα δύο γκολ με τον Άρη στην Τούμπα και άλλα. Ο κόσμος περιμένει από τέτοιους παίκτες να είναι κάθε Κυριακή ο� Ροναλντίνιο. Αν δεν το κάνει μία Κυριακή, τότε ο� πέλεκυς πέφτει πάνω τους. Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ μου λέγανε τι θα κάνω με τον Βρύζα που χάνει γκολ. Τους είπα ότι φτιάχνει, ας χάνει δέκα και ας φτιάχνει έντεκα. Ένα μεγάλο κομμάτι σταματάει, αυτό με στεναχωρεί. Θα μπορούσε να είναι ο πρώτος στόπερ για τα επόμενα τρία χρόνια, για πλάκα. Αν ήμουν εγώ θα προσπαθούσα να τον πείσω να μείνει. Γιατί να τον δέρνουν μέχρι τα 35; Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ζήση Βρύζα στην νέα του προσπάθεια από το πόστο που αναλαμβάνει στην ομάδα του ΠΑΟΚ».
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου υπογράμμισε επίσης ότι: «Όταν δεν είμαι στον ΠΑΟΚ, δεν πάω στην Τούμπα. Είναι ιδιάζουσα η κατάσταση, κάποιος μπορεί να φωνάξει, όχι να με βρίζει, και να δημιουργήσει πρόβλημα. Όσον ήταν οι προηγούμενοι δεν ήθελα να πάω, τώρα μπορεί να πάω. Βλέπω συχνά τον ΠΑΟΚ, όταν είμαι στην Θεσσαλονίκη και δεν είμαι στην Κύπρο».
Ο ’γγελος Αναστασιάδης αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας: «Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι ομάδες, αν εξαιρέσει κανείς τον Ολυμπιακό που έχει ξεφύγει σε θέμα ρόστερ, που έχει κάνει ένα ρόστερ πολύ δυνατό. Οι υπόλοιποι δεν έχουν μεγάλες διαφορές, είναι καθαρά θέμα λεπτομερειών. Θα μπορούσαν οι ομάδες της Θεσσαλονίκη να κάνουν την υπέρβαση, για πλάκα. Ο ΠΑΟΚ αν μπορούσε να πάρει δύο νίκες εκτός έδρας, τον Ατρόμητο τον κέρδισαν όλοι. Αν τον κέρδιζε αυτομάτως θα ήταν τέταρτος. Αν έπαιρνε και μία ισοπαλία από τους τρεις μεγάλους θα ήταν για Champions League. Δεν είναι αργά γιατί θα παίξουν μεταξύ τους.
Αν ο Άρης κέρδιζε τον Παναθηναικό θα ήταν ψηλά, αλλά παρότι δεν τους κέρδισε πήρε σημαντικά διπλά. Ο Ηρακλής έχει πολλά προβλήματα, προσπαθεί να τον σώσει ένας άνθρωπος που τον έδιωξε ο Άρης. Θα πρέπει να κρέμεται ο Ηρακλής στο τι θα κάνει αυτός. Τον έδιωξαν οι άλλοι για να σωθούν και τον πήρε ο Ηρακλής. Ο Ιβάν δεν μπορούσε να τους πάει παίκτες. Δεν έφυγε μόνος του ο Ιβάν, αφού ήρθε αυτός. Αν πάει ο Φερέρ στον Άρη θα κάτσει ο Μπάγιεβιτς;» είπε ο Άγγελος Ανστασιάδης και συνέχισε λέγοντας: «Αν κάποιος έρθει και σου πει ότι θα κάνει κουμάντο ή κάποιος σε βρίζει και εσύ αγαπάς την ομάδα δεν την παρατάς εύκολα. Κι εγώ όταν με έβριζαν στον ΠΑΟΚ και με έλεγαν πουλημένο με τον Παναθηναικό, ή όταν ο Γούμενος με κορόιδευε στους φιλάθλους ότι έχει 1.000.000 ευρώ για μεταγραφές δεν μπορούσα να φύγω. Να φύγω και ο Γούμενος να χρεώσει την ομάδα με άλλα 5.000.000 ευρώ. Εγώ την ήξερα την τρυπάρα. Αν έφευγα και δεν με έδιωχνε, αν τον άφηνα να κάνει τις μεταγραφές του καλοκαιριού όταν είχαμε μπροστά μας και τους αγώνες των προκριματικών του Champions League, θα είχε κάνει τον ΠΑΟΚ� σουρωτήρι. Η τρύπα θα ήταν τεράστια. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Για μένα τότε θα ήταν εύκολο να φύγω, θα έλεγα σαν έβγαλα στα προκριματικά και γεια σας. Μένεις εκεί και δεν φεύγεις. Μπορεί κάποιοι να σε βρίζουν, αλλά όταν κοιτάς το συμφέρον της ομάδας που αγαπάς δεν κάνεις λάθος. Στο μέλλον θα δικαιωθείς. Τώρα στον ΠΑΟΚ τα παλικάρια είναι έντιμα και πρέπει όλοι να τους βοηθήσουν. Φαντάζεσαι να έμεναν οι άλλοι και το καλοκαίρι; Τότε έλεγαν ότι πήρα 300.000 ευρώ τον Αμαφούλε. Αν είχα τότε τόσα λεφτά θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος προπονητής. Ούτε ένα ευρώ δεν είχε δώσει ο Γούμενος. Τον Κουκιέλκα τον πήρα 80.000 ευρώ, εφόσον παίξει τόσα ματς, εφόσον πάρουμε το Κύπελλο, εφόσον αυτό ή το άλλο. Και τώρα λένε ότι ο ΠΑΟΚ τον χρωστάει ακόμη. Ποιος είναι ο κλέφτης που πήρε τα λεφτά.Τον Αμαφούλε τον έκλεισα με 30.000 ευρώ αν και εφόσον, να γίνει η μητέρα του Βασίλισσα. Και έβαλαν ένα μηδενικό τώρα και τον χρέωσαν με 300.000 ευρώ».
:pink:
Tον Λιασο ποιος τον εβαλε μεσα ομως δεν μας λεει
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=115098
Ο διχαστικός ρόλος της ΕΡΤ στο ελληνικό ποδόσφαιρο
SportDay / Συρίγος Φίλιππος
Επί της ουσίας, δεν αγόρασε η ΕΡΤ τα τηλεοπτικά δικαιώματα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά αυτές οι ομάδες αγόρασαν την ΕΡΤ, η οποία μεροληπτεί απροκάλυπτα για λογαριασμό τους, επηρεάζοντας έμμεσα τους διαιτητές και προκαλώντας την αγανάκτηση της κοινής γνώμης.
Η ΕΡΤ είναι ένας οργανισμός για τη λειτουργία του οποίου πληρώνουν (θέλουν, δεν θέλουν...) όλοι οι Ελληνες πολίτες. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι η ΕΡΤ αντιμετωπίζει τους πολίτες που τη συντηρούν (πολλές φορές και από το υστέρημά τους) ως ίσους μεταξύ τους. Το αντίθετο θα έλεγα...
Ειδικότερα στην ενημέρωση γύρω από το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας, τη λεγόμενη Σούπερ Λίγκα, η ΕΡΤ μεροληπτεί απροκάλυπτα. Μέχρι του σημείου, μάλιστα, να παίζει μεταξύ των ομάδων και των οπαδών τους ένα διχαστικό ρόλο, ο οποίος υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει εντάσεις και εκρήξεις, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
Το περίεργο είναι ότι η ΕΡΤ μεροληπτεί υπέρ των ομάδων που της έχουν εκχωρήσει, έναντι σκανδαλώδους μεγάλης χρηματικής αποζημίωσης, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων τους. Λες και αυτή η πριμοδότηση δεν κρίνεται από μόνη της αρκετή για να είναι ευχαριστημένες οι ομάδες. Λες και τελικά δεν είναι η ΕΡΤ αυτή που αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων, αλλά οι ομάδες, και ειδικότερα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, είναι αυτές που αγόρασαν την ΕΡΤ!
Πολύ πρόσφατα περιστατικά αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Μόλις την περασμένη Κυριακή ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νίκησε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 93' τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, από ενδεχόμενος θύτης μετατράπηκε σε παρ' ολίγον θύμα! Πρώτον, γιατί το αμφισβητούμενο πέναλτι βαφτίστηκε πεντακάθαρο και, δεύτερον, επειδή ανακαλύφθηκε κι ένα άλλο, ακόμα πιο... πεντακάθαρο, το οποίο όμως αρνήθηκε στον Παναθηναϊκό ο απρόσεκτος διαιτητής του αγώνα!
Την ίδια Κυριακή ο μαγικός φακός της ΕΡΤ και τα κουρδισμένα παπαγαλάκια της κατάφεραν να κάνουν το άσπρο μαύρο και στον αγώνα Ηρακλής - Ολυμπιακός. «Αποδεικνύοντας» ότι τελικά δεν αδικήθηκε ο Ηρακλής, του οποίου ακυρώθηκε κανονικό γκολ, με το οποίο θα ισοφάριζε προς το τέλος του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός, διότι:
1. Στο κόρνερ από το οποίο προήλθε το γκολ με το οποίο ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ, η μπάλα είχε στηθεί μερικά... εκατοστά μακριά από το σωστό σημείο!
2. Ο διαιτητής έκανε «γαργάρα» ένα οφθαλμοφανέστατο (!) πέναλτι εις βάρος του Ηρακλή, όταν αμυντικός του απέκρουσε με το χέρι την μπάλα μέσα στην περιοχή.
Να κάνουμε τους λογαριασμούς έπειτα από τα παραπάνω; Συν ένα γκολ, λοιπόν, ο Ηρακλής με αυτό που κακώς του ακυρώθηκε, αλλά και μείον ένα με αυτό που κακώς μέτρησε υπέρ αυτού! Αρα, ο Ηρακλής μένει στο ένα γκολ που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Ομως ο Ολυμπιακός, εκτός από τα δύο αναμφισβήτητα του Κοβάσεβιτς, εδικαιούτο και ένα τρίτο από το πέναλτι που δεν του παραχωρήθηκε. Ετσι, λοιπόν, το σκορ θα έπρεπε, αντί για 2-2 που φωνάζουν οι οπαδοί του Ηρακλή, να ήταν 1-3 υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος βγαίνει αδικημένος από το τελικό 1-2 και την όλη φασαρία που έγινε σε βάρος του!
Πώς το λέει ο Καραγκιόζης; Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου! Ετσι δεν είναι; Ομως το μεγαλύτερο καραγκιοζιλίκι ήταν η πλήρης μετάδοση του απίστευτου διαγγέλματος που εκφώνησε μετά το ματς ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Γιατί -είπε- κάποιοι του την έπεσαν την ώρα που πήγαινε στο γήπεδο, αλλά αυτός, ως γνωστός φορέας της παναθηναϊκής ιδέας, δεν μασάει από τέτοια. Κι άλλα παρόμοια που παραλίγο να με κάνουν να βουρκώσω...
Δουλικότητα! Δεν εξηγείται διαφορετικά. Διότι δεν μιλούσε καν ο Τζίγκερ, που στο κάτω κάτω είναι ο πρόεδρος, αλλά ένας υπάλληλός του, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να περιαυτολογεί και να κομπάζει.
Ομως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι στην ΕΡΤ. Το μαγαζί πριν από πολλά χρόνια είχε αξιοπρέπεια και κύρος, για το οποίο φρόντιζαν τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και η διοίκησή του. Θα σας διηγηθώ, λοιπόν, μια ιστορία του 1982 για να κάνετε τις συγκρίσεις με το σήμερα και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Γινόταν στη Λεωφόρο ένας αγώνας Κυπέλλου Παναθηναϊκός - Ηρακλής, αλλά ο τότε πρόεδρος Γ. Βαρδινογιάννης για κάποια μάλλον προσχηματική αφορμή δεν επέτρεψε την είσοδο του συνεργείου της ΕΡΤ που θα προέβαινε στη λήψη των ειδησεογραφικών στιγμιοτύπων.
Κατά σύμπτωση, στον αγώνα σημειώθηκαν διάφορα (διαιτητικά κι άλλα...) παρατράγουδα σε βάρος του Ηρακλή, τα οποία όμως τα έφαγε το σκοτάδι, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν είχε επιτρέψει την είσοδο του τηλεοπτικού συνεργείου στο γήπεδο.
Το θέμα, ύστερα από εισήγηση του αθλητικού τμήματος, απασχόλησε αμέσως τη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία με μπροστάρη τον γενικό διευθυντή Γ. Ρωμαίο κατήγγειλε τον Παναθηναϊκό για τη στάση του και υπεραμύνθηκε του δικαιώματος πληροφόρησης του κοινού.
Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, με τον Παναθηναϊκό άλλοτε διαμαρτυρόμενο και άλλοτε απειλούντα την ΕΡΤ, η οποία κλιμάκωσε την αντίδρασή της αποφασίζοντας να μποϊκοτάρει τα ματς των «πρασίνων» μέχρις ότου ο Παναθηναϊκός αναγνώριζε το σφάλμα του και εγγυάτο εγγράφως την ασφάλεια των συνεργείων της ΕΡΤ.
Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο σήμερα, η κρίση τερματίστηκε μόνο όταν ο Γ. Ρωμαίος έλαβε μια επιστολή από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την οποία ικανοποιούντο τα ζητήματα που είχε θέσει η ΕΡΤ!
Και για την ιστορία, ξέρετε ποιος ήταν σ' εκείνη την κόντρα υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, δηλαδή το σημερινό πανίσχυρο αφεντικό της MARFIN, που πριν από λίγο καιρό είχε βάλει στο μάτι την Τράπεζα Πειραιώς, της οποίας κυριότεροι μέτοχοι είναι οι τότε εργοδότες του, οι Βαρδινογιάννηδες! Είδατε, λοιπόν, πώς γενικώς αλλάζουν οι καιροί;
Ας επανέλθουμε, όμως, στο μελαγχολικό σήμερα, για να προσθέσουμε ότι η ΕΡΤ, με την τακτική που ακολουθεί, δεν μεροληπτεί απλώς υπέρ των δύο μεγάλων, αλλά ταυτόχρονα με την όλη στάση της συμβάλλει στη διαμόρφωση της βαθμολογίας και την έκβαση της μάχης για τον τίτλο.
Κι αυτό συμβαίνει γιατί με την πολιτική που ακολουθεί («Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν σε όλα δίκιο») αναπόφευκτα επηρεάζει τους διαιτητές, οι οποίοι ξέρουν πια τι πρέπει να σφυρίξουν για να τύχουν επιεικούς κριτικής ή ακόμα και να εισπράξουν κάλυψη από τα... εντεταλμένα όργανα της δημόσιας τηλεόρασης. Η οποία δημόσια (που λέει ο λόγος...) τηλεόραση γίνεται ακόμα πιο πειστική προς τους διαιτητές, καθώς την ανάλυση των επίμαχων φάσεων την έχει αναθέσει στον πρόεδρό τους, ο οποίος αποδεικνύεται μετρ της ευλυγισίας, της ταχυδακτυλουργικής και της αποστολής αθώων μηνυμάτων!
Μα την αλήθεια, παρακολουθώντας την ΕΡΤ νομίζεις ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν παίζουν με ελληνικές ομάδες. Εχεις την ψευδαίσθηση ότι τα σύνορα της χώρας είναι στον Ισθμό και στο Καπανδρίτι. Και σου δημιουργείται η βεβαιότητα ότι το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής τελεί υπό την κατοχή «ερυθρολεύκων» και «πρασίνων».
Είναι τόση η ντροπή και η αγανάκτηση που νιώθω για την κατάντια του ενημερωτικού οργανισμού στον οποίο αφιέρωσα 13 (1979-1991) από τα καλύτερα χρόνια της δημοσιογραφικής μου ζωής, που συνήθως δεν μπορώ να παρακολουθήσω για πολύ μια εκπομπή ή μια ποδοσφαιρική μετάδοση. Κλείνω το κουμπί ή χαμηλώνω τον ήχο, για να μη βλέπω ή να μην ακούω δημοσιογράφους που προσπαθούν να κάνουν καριέρα στρατευμένοι αναγκαστικά στο πλευρό του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, χωρίς να υπολογίζουν πόσο κακό κάνουν έτσι, πρώτα πρώτα στον εαυτό τους, κατόπιν στο ποδόσφαιρο και, τέλος, στην ελληνική κοινωνία, που δικαιολογημένα αγανακτεί με τα καμώματά τους.
ΥΓ.: Προς «καρχαρία» και λοιπά... αρπακτικά: οποιαδήποτε ένσταση έχετε για όλα αυτά, παρακαλώ να τη διατυπώσετε χωρίς ψευδώνυμα και καμουφλάζ. Συνεννοηθήκαμε; Νομίζω...
Αλήθειες. Πικρές αλήθειες.
edit: Για τον Συρίγο λέω, όχι τον γιδοβοσκό.
e oxi kai gidivoskos o nyn proponhths tis e8nikhs kyprou...
:roll:
vre de paei sto diaolo pou milaei kai gia ton PAOK to gidi
Καλό το άρθρο σαν σκέψη αλλά αν το σκεφτείς, αυτός θεωρεί ότι το "αμφισβητούμενο" πέναλντυ της καλαμαρίας δεν έρπεπε να δοθεί όταν το είδε όλη η ελλάδα από 100 κάμερες μόνο και μόνο για να είναι ευχαριστημένος αυτός. :roll:
Με λίγα λόγια αυτά που λέει ισχύουν 100% για τον οσφπ, για μας δεν βλέπω να ισχύουν. Σ αυτό με τον υπεύθυνο επικοινωνίας έχει δίκιο πάντως.. :roll:
edit δεν αναφέρομαι στο γιδοβοσκό :P
Μίλησε και ο Συρίγος, ο αντικειμενικότερος όλων.
μια χαρα τα ειπε ο Συριγος, σε ό,τι αφορα την εκπομπη κυριως
(στα παπαρια μου για γαυροβαζελους)
επισης δεν ειναι ο 1ος που ασχολειται με την ξεφτιλα της ΝΕΤ
και της αθλητικης κυριακης που εχει καταργησει καθε εννοια ισοτιμης πληροφορησης
και ασχολειται προκλητικα πια με το ΠΟΚ
που φτασαμε, στο 2008 να μιλαμε για ΠΟΚ
:pink: re mourgo :!:Quote:
Originally Posted by PainOfSalvation
Πλάκα-πλάκα, παίζει σήμερα το ΠΟΚ να είναι πιο ισχυρό από τότε που λειτουργούσε ως επίσημος οργανισμός.Quote:
Δεν ποναμε.
ειμαστε ποκατζηδες.
(κακο.)
Ηλεβενθ λατρεια μιλαω με ενα συμπαικτα εδω (των Τζενεραλς!!) και ψαχνουμε αν ο Καραλιοπουλος εχει παιξει Λαρισα. χαχα
Οχι, ποτέ. Από Νάουσα τον είχε πάρει ο Απόλλων.
naousa->aris->kalamaria
asxetoi :D
Η μέρα άφιξής του στην Αθήνα εξελίχθηκε σε «σίριαλ» για τον ελληνικό Τύπο, ωστόσο η αγωνία για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού έλαβε τέλος χθες, με τον Φερνάντο Μπελούσι να «πατάει» ελληνικό έδαφος.
Ο Αργεντινός άσος έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Φερνάντο Μέο, και τον εκπρόσωπο της Ρίβερ, Εκτορ Γκρίνμπεργκ, και έξω ακριβώς από το αεροσκάφος τον περίμενε πολυτελές αυτοκίνητο της ΠΑΕ για να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Ο Μπελούσι μάλιστα ήταν και... γουρλής για τον Ολυμπιακό, αφού τη μέρα που έφτασε στη χώρα μας οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με το τέλος του πρώτου γύρου.
Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον 24χρονο μέσο βγήκε από την πύλη 7 του αεροδρομίου, ωστόσο και εκεί βρέθηκαν δέκα περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού που περίμεναν να υποδεχθούν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους.
:shock: :shock: :shock:
aftoi eiste?
το άρθρο που παρέθεσες δε λέει οτι ο Μπελούτσι φυγαδεύτηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού από τις αφίξεις των εμπορευμάτων (cargo) και δεν βγήκε από κανονική πύλη, όπου θα γίνοταν χαμός.
επομένως απορώ και τα 10 άτομα πως βρέθηκαν εκεί.
Ρε συ Daffy σύνελθε γαμώ τη πουτάνα μου.
Τι σημασία έχει το πόσοι είναι για το συγκεκριμένο θέμα που μιλάς?
Αυτό που έπρεπε να ρωτήσεις είναι "τι πήγαν να κάνουν εκεί αυτοί οι αργόσχολοι?"
ή το πιο προχωρημένο:
"Καλά, τι ώρα την κοπάνησαν από την Ιντρακόμ για να είναι στις 4:30 στο αεροδρόμιο?"