Περναει self healing φαση, μην αγχωνεσαι, ολα θα φτιαξουν αν απλα το αφησουμε ησυχο και πιστεψουμε στο 0% moderation
Printable View
Περναει self healing φαση, μην αγχωνεσαι, ολα θα φτιαξουν αν απλα το αφησουμε ησυχο και πιστεψουμε στο 0% moderation
Να πούμε ακόμη μια φόρα πόσο στ'αρχίδια μας γράφουμε τους γκρινιάρηδες που κόπτονται για την πτώση ποιότητας στο φόρουμ;
Γιατι οχι, αλλωστε αν το πουμε πολλες φορες λογικα η ποιοτητα του φορουμ θα ανεβει δραματικα :touched:
Ελπίζω να μη βλέπεις εφιάλτες το βράδυ για την πτώση της εν λόγω ποιότητας, κάνε λίγο την καρδιά σου πέτρα καραγκιοζάκο.
Ε ρε κλαψα :touched:
MH ME KANEIΣ TRIGGERED ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ
gtp oloi
Η κατάσταση πλέον του Φίξερ χρήζει επιστημονικής παρακολούθησης, καθώς μιλάμε για έναν τύπο που θεωρεί το ER τη μεγαλύτερη κατάντια του internet και ποστάρει σ' αυτήν με ρυθμούς που δεν έχουν προηγούμενο. Κάποιοι ίσως σκεφτούν τα εύκολα σενάρια, ότι πιθανώς δηλαδή να πρόκεται περί παθολογικού attention whore ή ότι δεν ξέρει πώς να γεμίσει τη μέρα του (και καλά κάνει στην τελική), αλλά προσωπικά θεωρώ πως πάει beyond that και θα ήθελα να ασχοληθεί ένα ειδικός - υπό ακαδημαϊκό πάντα πρίσμα - με την περίπτωσή του, ώστε να υπάρξει και επίσημη καταγραφή αυτής της διαδικτυακής περσόνας και να αρχίσει να δημιουργείται και η σχετική βιβλιογραφία.
Μόνο :pink: γαμώτο σου
Έλα αγαπητέ μου, με ζητήσατε; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η μελέτη και θα με βοηθούσε σίγουρα στην ακαδημαϊκή μου καρριέρα*. Είμαι διατεθειμένος με ένα μικρό fee να ασχοληθώ αποκλειστικά για την επόμενη 5ετία.
καθώς και στο να περνάω περισσότερες ώρες ψωλάρωντας στο ιντερνετ.
moutza
Είναι γενικά να νιώθουμε.
Εχεις την οποιαδηποτε αισθηση της πραγματικοτητας? :touched:
Τρελοι ρυθμοι ποσταρισματος ναι, δεν ξαναγινε. Τα 3 με 4 ποστς την ημερα ειναι ενα αστρονομικο ποσο. Οτι δηλαδη δε μπορω να ποσταρω σε ενα φορουμ και ταυτοχρονα να θεωρω πως η παρουσα κατασταση ειναι μια παναθλια καταντια? Ή οτι δε μπορω να κανω σοβαρα ποστς για μουσικη ας πουμε και ταινιες και ταυτοχρονα να ξερναω με τον οχετο που βγαζουν μερικοι εδω μεσα? Αν τα πιστευεις στα σοβαρα αυτα που γραφεις, απλα γελαω ε.
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις καλύτερη επιχειρηματολογία, με αυτό δεν πείθεις ότι δεν είσαι ένας κομπλεξικός μαλάκας με μανίες καταδίωξης και σύμπλεγμα ανωτερότητας. Το λέω γιατί, από όσο φαίνεται, προφανώς σου είναι σημαντικό να το αποδείξεις. Προσπάθησε πάλι φίλε, εδώ είμαστε εμείς!
τι γίνεται;
Βράζει κι αποχύνεται.
@φιξερ
Αρνούμαι να πιστέψω πως δεν αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ανάμεσα σε (αυτό που πιστεύεις ότι κάνεις) "ξερνάω οχετό προς κάποιους εδώ μέσα" και σε (αυτό που πραγματικά κάνεις) "τα χώνω στο forum όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, μέχει και στην υπογραφή μου το βαλα ότι το ER είναι σκατά".
Δεν θα το πολυσυζητήσουμε, απλώς να σου πω ότι λίγο έχει κουράσει αυτή η εφηβεία, που στα σκασε λίγο καθυστερημένα. Γράφε στα thread που σε ενδιαφέρουν, τσακώσου με αυτούς που (πιστεύεις πως) λένε μαλακίες, αλλά μην κλαίγεσαι για τον πάτο του forum κάθε τρεις και λίγο. Έτσι, για να προάγουμε στην τελική τη διαδικτυακή μας συμβίωση.
αμα φερνατε πισω τις μουτζες δε θα τα ειχε την αναγκη να τα γραψει αυτα ο φιξ.
το φταιξιμο δικο σας.
Ο Ρέηβεν είναι ο νέος Τσίπρας, έκανε το ναι όχι!!1111`!`1`
ξέρει κανείς τι παίζει με δικαιώματα/άδειες όταν πχ κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει ένα πίνακα ζωγραφικής-εικόνα-φωτογραφία για εξώφυλλο δίσκου ή και για λιγότερο επίσημα πράγματα πχ να το χρησιμοποιήσεις σε αφίσα της μπάντας σου ή σαν background σχέδιο σε μπλουζάκι? έχω ακούσει διάφορες απόψεις, και ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα (έστω 100 χρόνια - τυχαίο νούμερο) δεν υπάρχουν δικαιώματα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι θέλεις.Τι ξέρετε?
Περσινό άρθρο, αλλά έρχεται και φέτος, ετοιμαστείτε.
https://instagram.fath3-3.fna.fbcdn....47608576_n.jpg
The Reindeer boob is coming to town
Σήμερα θα πάμε λέει πατινάζ στο Νιαρχος. Αφήνω τα υπάρχοντα μου για δημοπρασία υπερ απόρων αστέγων και αδέσποτων, να μου προσέχετε τις γάτες μου. Αν τελικά γυρίσω αρτιμελης θα σας πω πόσες φορές χούφτωσα κάποια / κάποιον γιατί πήγα να πέσω :touched:
*καποι@
Σώπα μωρέ ότι πιάνει κανείς καλό είναι, προκειμένου να πέσεις και να σπάσεις κόκκαλα που δεν ήξερες οτι έχεις θα έπιανες και του γλέτσου το παπάρι :P
M.L.M.:cool:
Πας να κλείσεις εισιτήριο τρένου για Μάρτιο, σου βγάζει δεν υπάρχουν διαδρομές. Δοκιμάζεις σε άλλο browser, κινητό, mobile app, τα ίδια. Ψάχνεις να βρεις νούμερο επικοινωνίας, βρίσκεις νούμερο παραπόνων και προβλημάτων, λέει λειτουργεί μέχρι 13:30, είναι 13:05, δοκιμάζεις και το φωνητικό μήνυμα σε ενημερώνει πως λειτουργεί μέχρι 13:00.....Καλείς στο πενταψήφιο για πληροφορίες εισιτηρίων με χρέωση 1 ευρώ το λεπτό και τρως το πρώτο λεπτό να ακούς την ενημέρωση για τις χρεώσεις. Όταν επιτέλους σε εξυπηρετούν μαθαίνεις πως είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ακόμα για να βγούνε οι διαδρομές του Μαρτίου.....
Αυτό το 'αλήθεια;' ή 'όντως;' που ακούς οπουδήποτε και από οποιονδήποτε μόνο εμένα έχει σπάσει τα νεύρα;
Oxi, oxi mono esena.
Ισχύει...
ΌΝΤΩΣ
σιγά ρε μλκες
Καλά ρε μαλακες, έρχεται ο Louis ck Αθήνα και δεν έχει αναφερθεί τίποτα στο ηαρ? Είστε σοβαροί?
Αναζητω απεγνωσμένα εισιτήρια!
σόρι παίχτηκε μαλακία