είπε ο kingdom gone ότι οι ελληνορθόδοξοι ταλιμπάν δεν είναι καραγκιόζηδες;
Printable View
είπε ο kingdom gone ότι οι ελληνορθόδοξοι ταλιμπάν δεν είναι καραγκιόζηδες;
απλα αναρωτιεμαι γιατι το σχολιασε εφοσων ειναι αυτονοητο και ειπα να δηλωσω και γω την απεχθεια μου σε καθε εκδηλωση που υποκινειται απο τετοιες ιδεολογιες ανεξαρτητως φυλετικων κριτηριων
Υπάρχει και ένα έξτρα ζήτημα πέραν της έλειψης παδείας. Όλες αυτές οι αντιδράσεις περιέχουν έναν ξεκάθαρο αντιαμερικανιζμό. Είναι ένα ζήτημα η περίπτωση όλαυτα να μην υποκινούνται (αποκλειστικά) απο θρησκευτικό φανατισμό, αλλα και απο μια αντίδραση στην επιρροή της δύσης στις ζωούλες τους. Στους κοινωνικούς αγώνες δεν έχουν ιδιέταιρη παράδοση. Στις θρησκευτικές διαμαρτυρίες έχουν. Ίσως στο πώς δομείται η κοινωνία και η συνειδησή τους είναι πιο εύκολο να διοχετευτεί κατευθείαν εκεί το ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ. Δεν είμαι ισλαμιστής αλλά.
Ντωμεταξύ κει πέρα γράφει "DOmocracy and freeDom". Θα είναι τραβηγμένο λέτε να υποθέσει κανείς οτι ο αμμονέγρουλας δεν έκανε λάθος, αλλά τόνισε τη συλλαβή "dom" κάνοντας κάποιο λογοπαίγνιο?
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ "ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ".
Τουλάχιστον η πολιτεία ασχολείται ακόμη με τα πραγματικά σοβαρά θέματα του τόπου:
Συνελήφθη ο εμπνευστής του Γέροντα... Παστίτσιου
Υ.Γ. Θα έπρεπε να βρούμε καμιά πλατεία για να κρεμάμε όσους δημοσιογράφους χρησιμοποιούν αποσιωπητικά σε επικεφαλίδες.
δηλαδή σοβαρά, εδώ και μήνες κάθε παρασκευή οι Σύριοι κάνουν συγκέντρωση/πορεία στην Αθήνα και δεν κουνιέται φύλλο και ΜΕΡΕΣ μετά τις άλλες διαμαρτυρίες ανα τον κόσμο αποφασίζουν οι μουσουλμανοι να αγανακτίσουν κι αυτοί στο κέντρο και γίνονται επεισόδια
http://www.youtube.com/watch?v=zE8MvNM__1g
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
Ακόμα και εδώ φαίνεται το μεγαλείο αυτής της χώρας.
Στα τρολλ του ιντερνετ η αστυνομία τρέχει από πίσω. Να κάτι ακόμα που δεν μπορούσα να το διαννοηθώ, με τι ασχολείται ο κόσμος και κάνει καταγγελίες.
Στα υπολοιπα και στο χαμό, χαλαρά.
Ξερεί κανείς τι ακριβώς κατηγορία στοιχειοθετείται για τον τυπο που συλλάβανε και κατά πόσο έχει βάση?
κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων
Δε νομίζω αυτό το πράμα να στέκει σε δικαστήριο, υπενθυμίζω ότι ο Πανούσης έχει αθωωθεί τρεις φορές για την ίδια κατηγορία. Οκ, ο Τζιμάκος έχει τα φράγκα να πληρώσει έναν καλό δικηγόρο, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με το παληκάρι αυτό βέβαια.
η μισή ελλάδα και η διασπορά τρώνε παστίτσιο σημερα πάντως
επειδή η ορίτζιναλ ανάρτηση έπεσε με τη σελίδα του παστίτσιου, μια από τις κορυφαίες τρολιές του ελληνικού ίντερνετ εδώ http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/32263
Quote:
H Χρυσή Αυγή κάνει επερώτηση για τη σελίδα του Γέροντα Παστίτσιου. Η ΕΛ.ΑΣ μέσα σε δυο μέρες βρίσκει και συλλαμβάνει τον δημιουργό της ιστοσελίδας.
Τα τελευταία 5 χρόνια στο facebook και αλλού υπάρχουν ιστοσελίδες αναρτημένες από νεοναζί που έχουν φωτογραφίες με βαρύ οπλισμό, προτρέπουν σε εθνοκάθαρση, βιασμούς γυναικών και εκτελέσεις πολιτικά αντίθετων με τους χιτλερικούς, χουντικούς και φασίστες. Πότε καμιά τέτοια σελίδα δεν ελέχθηκε.
@saloth
αν δεν μάθουμε τι έγινε με reject η δεύτερη παράγραφος σου δεν βγάζει ούτε πρόκειται να βγάλει κανένα νόημα.
μη το παίζετε μασόνοι και πείτε.
Μόλις πήραν χαμπάρι το θρέντ, κάποιοι έκαναν τις κινήσεις τους....
Κάποιοι (δεν ξέρω ποιοί από αυτούς) πήγαν στην ίδια την Ντόρα (!!!), και αυτή τους παρέπεμψε σε υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ώστε η δουλειά μέσω της Δίωξης Ηλ. Εγκλήματος να γίνει άμεσα.
Χτύπησε το κινητό μου. Αυτός που πήρε, μου είπε "Μαλακισμένο, για αυτό που έκανες, θα κυνηγηθείς αμείλικτα. Ακόμα και αν την γλυτώσεις στο δικαστήριο, ψάχνουμε και κάνουμε φύλλο και φτερό τα πάντα για εσένα, ώστε ακόμα και μέσω της Εφορίας αν μπορούμε να σε γαμήσουμε. Το παραμικρό να βρούμε, θα σε πατήσουμε εκεί, πισώπλατα. Τα έβαλες με ένα ολόκληρο κόμμα ρε αρχίδι, ποιος νομίζεις ότι είσαι? Ηλίθιο πλάσμα, νομίζεις οι Χ.Α ελέγχουν το indymedia? Εμείς είμαστε πίσω από τον έλεγχο του, καταγράφουμε μέσω ατόμων μας στην ΕΥΠ τις i.p. έτσι ώστε όταν χρειαστεί, να σας γαμήσουμε όλους μαζί. Γιατί εσείς οι αριστεροί, είστε ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ Χ.Α ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ"
Η κατηγορία που μου είπαν ότι θα αντιμετωπίσω, θα είναι "εξύβριση και υποκίνηση μίσους βάσει του νομοσχεδίου για ρατσιστικό έγκλημα"
Ικανοποιημένοι όλοι τώρα?
ΥΓ- Ο Πρόεδρος του κόμματος τους, προς τιμήν του, όταν έφτασε το θέμα στο γραφείο του, είπε "έχουμε τόσα πράγματα να ασχοληθούμε, θα στείλουμε στα δικαστήρια έναν που σπάει πλάκα? Είστε καλά?"
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ
Η φάτσα του Η. έγινε διάσημη. (Και ο Μάρκος Λεζές έγινε hot όνομα στα στέκια των liberals)
saloth sar, πέρα από την προφανή διαφορά μεταξύ πράξεων ιδιωτών και πράξεων του κράτους, ο μόνος λόγος που δεν είπα τίποτα είναι επειδή δεν γνωρίζω τι στο καλό έγινε. Και δε βοηθά πως οι εμπλεκόμενοι δεν λένε τι έχει συμβεί.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι το περιεχόμενο του thread (μιας και το βλέπω ακόμα ως administrator) και ότι αυτό σβήστηκε από τον Dragonlord, για το οποίο φαντάζομαι υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος.
πειτε τι εγινε εχω αυπνιες
είναι μασόνοι τελικά, είμαστε μαζί σου.
Αααααα
Το πιο ΑΣΤΕΙΟ δεν σας είπα καλέ...
Όλοι αυτοί που θέλουν να με σταυρώσουν, σήμερα από τα προφίλ τους διαμαρτύρονται για την (άδικη φυσικά) σύλληψη του 27χρονου.
Και ΓΑΜΩ τις παράνοιες....
reject, από τεχνικής πλευράς η όλη διαδικασία είναι ψιλοαπίθανο να έχει συμβεί. πιο πιθανό είναι να σε είχαν φακελωμένο από πριν και να σε παρακολουθούσαν. σκέψου επίσης το ενδεχόμενο να σου έχουν κάνει πλάκα. οι κατηγορίες είναι αστείες πάντως. αν σε ξαναπάρουν τηλέφωνο εννοείται ηχογραφείς την κλήση.
αδέρφια σύντρολλοι αρχίστε να χρησιμοποιείτε vpn, tor και ότι άλλη μέθοδο ανωνυμίας και κρυπτογράφησης μπορείτε. οι καιροί είναι δύσκολοι.
Ποια είναι όμως η τεχνική πλευρά? Γιατί θεωρώ πως οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες υπηρεσίες είναι απρόσιτες, αν όχι τελείως άγνωστες σε ΄μας.
Spoiler
Η συνηθισμένη διαδικασία (που χρησιμοποιεί και η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος) είναι: εύρεση της IP, εισαγγελική άδεια για την άρση του απορρήτου, εύρεση των στοιχείων του χρήστη από τον πάροχο. Στην περίπτωση του ρητζεκτ αυτό σημαίνει: πρόσβαση στο er για να βρεθεί η ip πίσω από τον χρήστη (θεωρητικά μπορεί να μην χρειαστεί αν γίνει ανάλυση του traffic), εισαγγελική άδεια για την οποία πρέπει να προηγηθεί μήνυση - πράγμα που δεν έγινε αλλιώς ο ρητζεκτ θα είχε παραλάβει δικαστική κλήση, και φυσικά ο πάροχος δεν θα έδινε ποτέ στοιχεία χωρίς άρση απορρήτου.
Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν καμιά σημασία αν η ΕΥΠ χρησιμοποιεί κανέναν σουπερ εξοπλισμό για τον οποίο δεν γνωρίζουμε, και μπορεί να παρακολουθεί όποιον θέλει. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση η λογική λέει ότι για να παρακολουθήσεις κάποιον, πρέπει να τον έχεις βάλει στο μάτι από πριν, γιατί το να παρακολουθείς όλο το traffic της χώρας είναι αδύνατον. Ένα σενάριο είναι να έχει η ΕΥΠ άκρες μέσα στους παρόχους και να παίρνει ότι στοιχεία θέλει αλλά είναι πολύ χοντρό για να είναι αληθινό, άσε που θα το χρησιμοποιούσε μόνο σε πολύ σημαντικές περιστάσεις.
Αυτά που μου βρωμάνε στην υπόθεση είναι τα εξής δύο:
1) Από τη στιγμή που έχουν άκρες στην ΕΥΠ, είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να το πουν; Και αν γίνει δικαστήριο, τι στοιχεία θα επικαλεστούν; Αν αποδειχθεί ότι υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό στον τρόπο που απέκτησαν αποδεικτικά στοιχεία, την πούτσισαν.
2) Η κατηγορίες είναι αστείες αφού δεν υπάρχει καν νόμος για ρατσιστικό έγκλημα, το μόνο που στέκει είναι η εξύβριση.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι πολύ πιθανόν να παίζει ρουφιανιά. Ο ρητζέκτ έχει αρκετούς εχθρούς, ένας να τον ξέρει προσωπικά και να ξέρει ότι γράφει στο er με το όνομα "Reject" και να είδε το τόπικ, το σφυρίζει στα φιλελεύθερα αρχίδια και έγινε η δουλειά. Αυτοί βρίσκουν από κάπου το κινητό του (όχι πολύ δύσκολο) και τον απειλούν για να τον εκφοβίσουν.
Αυτοι ισχυριστηκαν οτι εχει σχηματιστει δικογραφια σε βαρος σου? Εχω λογο που το ρωταω αυτο γιατι δεν γινονται ακριβως ετσι αυτα, τεσπα σε καθε περιπτωση αν θες να με ρωτησεις κατι, πμ.
Οσο για τα περι ευπ, δεν εχω κανει και κυπατζης κιολας αλλα οκ φανταζομαι οτι ειναι δεδομενο πως οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να δουν ποιος εισαι.
η φαση βρωμαει πολυ και εχει πολλες τρυπες.
αν ο ριτζεκτ ειναι 100% σιγουρος οτι ολα αυτα ισχυουν τοτε οκ, αλλιως μονο ως φαρσα μπορω να το ερμηνευσω.
σε καθε περιπτωση παντα προσεχουμε τι γραφουμε στο ιντερνετ
Καθόλου φάρσα Αττίλα, δυστυχώς.
Περιμένω και θα δώ.
Όπως προείπα, ο πρόεδρος του κόμματος τους, τους αποθάρρυνε.
Επειδή το θρεντ δεν το διάβασα ποτέ, μιλάμε για τη Δράση και το Μάνο, ή έλεγες σε κάποιο ποστ σου για άλλο κόμμα;
το θέμα με το μειμαράκη ποιος το έβγαλε;
Η real news μου φαίνεται.
κανένα στριμ παίζει για σήμερα?
κοιτα στο σκαι.γρ εχουν στρημ απο συνταγμα
Δέντρο πήρε φωτιά από δακρυγόνο στον εθνικό κήπο [?-!]
είδα χτες και σήμερα ευαγγελάτο για μειμαράκη-λιβανο και τέτοια. Κανονικά (βλέπε Άκη) τα χώνουν πολύ και είναι εναντίον του κατηγορουμένου. Σε αυτό το σκάνδαλο-κατηγορίες τα μασάνε αρκετά
edit: εντωμεταξυ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ οτι το σκανδαλο αυτο καλύπτει τα μέτρα και είναι προσπάθεια αποπροσανατολισμού, αλλά δε δείχνουν σχεδον τιποταλλο
Και ενώ όλη η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού
Ενώ όλοι μας σκεφτόμαστε πως θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο
Ενώ όλοι προσπαθούμε, συζητάμε, αγωνιούμε για ένα καλύτερο μέλλον
Το ΠΑΣΟΚ, βρήκε την λύση.
Spoiler
Ένα γρήγορο flash-back στα ΤΙΜΗΜΕΝΑ 80s, είναι αρκετό ώστε να υπερνικήσουμε την κρίση, την αγωνία, την αβεβαιότητα.
ΠΑΣΟΚΑΡΑ 80s, ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ, Η. ΠΑΡΤΕΣ ΟΛΕΣ (τις μούντζες)