Originally Posted by StoRmRideR
anatol.
Αναλυτικα:
«Ηταν μεγάλη ανταμοιβή για μένα η αύξηση στις αποδοχές που έκανε ο Ολυμπιακός στο συμβόλαιό μου. Ενιωσα ότι στη διοίκηση αναγνώρισαν το λάθος που είχαν κάνει όταν μου πρότειναν μείωση αποδοχών».
Kάθε μεταγραφική περίοδο όλοι έλεγαν «θα πάρουμε αυτόν, θα πάρουμε τον άλλον» και τελικά έπαιζα εγώ. Αυτό δείχνει ότι, όποιος προπονητής και αν υπάρχει στην ομάδα βλέπει την προσπάθεια που κάνω».
«Ηταν δώρο που άφησε ο Βαρδινογιάννης τον Κωνσταντίνου και τον πήρε ο πρόεδρος. Και στο ματς με τον Παναθηναϊκό είδες, μας βοήθησε πάρα πολύ. Και το γκολ πανηγύρισε έξαλλα και όλα. Δώρο επίσης ήταν από τον Παναθηναϊκό που μας ήρθε ο Νικοπολίδης. Σε αυτό το θέμα έχει κάνει καλό ο Ολυμπιακός. Δεν ξεχνάει αυτούς που έχουν βοηθήσει την ομάδα, που έχουν μοχθήσει».
"Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε λάθος μετά τη Ριζούπολη. Πιο πολύ υπολογίζαμε οι συμπαίκτες μου και εγώ εκείνους τους παίκτες ως αντιπάλους, παρά τον τωρινό Παναθηναϊκό. Διότι εκείνοι οι παίκτες είχαν μία προσωπικότητα. Πιστεύω ότι ο Καραγκούνης θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Και ο Αγγελος ο Μπασινάς το ίδιο".
«Οφείλω στο Ντούσαν Μπάγεβιτς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και σε όλο του το τιμ, όπως για παράδειγμα στον Μπουρουτζίκα. Το ότι είμαι στον Ολυμπιακό το χρωστάω στον Μπάγεβιτς».