Ναι όντως.
Ενώ στην πράσινη αρμάδα των Γκουμο-κώτσιων πού να χωρέσει?
Πέρα από την πλάκα, για τα ελληνικά δεδομένα καλός είναι, αλλά μέχρι εκεί.
Printable View
Ναι όντως.
Ενώ στην πράσινη αρμάδα των Γκουμο-κώτσιων πού να χωρέσει?
Πέρα από την πλάκα, για τα ελληνικά δεδομένα καλός είναι, αλλά μέχρι εκεί.
η Αεκ ανακοινωσε τον Αρουαμπαρενα. 2(+1) χρονια.
meiname mia mera xwris argentino alla aksize...
kalosirthes paixtoura
Ανακοίνωση
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rodolfo Martin Arruabarrena. Ο Αργεντίνος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2+1 χρόνων.
Ο Rodolfo Martin Arruabarrena, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ, δήλωσε στο aekfc.gr : «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ξεκινάω μια συνεργασία με την ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, ένας σύλλογος που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί πολύ. Γνωρίζω, επίσης, ότι με βάση τα δεδομένα της, τη φετινή χρονιά η ομάδα έκανε μια εξαιρετική πορεία στο Champions League.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ είχαν οι συζητήσεις που έκανα με τον προπονητή κ. Lorenzo Serra Ferrer και η συζήτηση που πραγματοποίησα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ντέμη Νικολαϊδη. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την οικονομική προσφορά που μου έγινε από την ΑΕΚ, όμως δεν ήταν αυτό που μέτρησε στην απόφαση μου, αλλά το καθαρά αθλητικό κομμάτι.
Στόχος μου τώρα είναι να γίνει μια πολύ καλή προετοιμασία το καλοκαίρι. Έπειτα να έχουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Champions League και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε τη νέα αγωνιστική χρονιά να στεφθούμε πρωταθλητές».
Το βιογραφικό του Rodolfo Martin Arruabarrena:
Έτος Ομάδα Συμ Γκολ
1992-93 Boca Juniors (ARG) 1 -
1993-94 Boca Juniors (ARG) 1 -
1994-95 Boca Juniors (ARG) 20 -
1995-96 Boca Juniors (ARG) 7 -
1996-97a Rosario Central (ARG) 15 -
1996-97b Boca Juniors (ARG) 12 -
1997-98 Boca Juniors (ARG) 35 6
1998-99 Boca Juniors (ARG) 36 3
1999-00 Boca Juniors (ARG) 32 2
2000-01 Villareal (ESP) 37 2
2001-02 Villareal (ESP) 36 6
2002-03 Villareal (ESP) 32 -
2003-04 Villareal (ESP) 33 2
2004-05 Villareal (ESP) 25 -
2005-06 Villareal (ESP) 33 -
2006-07 Villareal (ESP) 16 1
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=3125
rivaldo στο αεκ λεει;
Που το ειπε?
στας εφημεριδας
TAM TAM TAM TAM TAM TAM TAM
RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
RIBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:loco: :loco: :loco: :loco:
ase re proedre kai kamia metagrafi gia to kalokairi ti tha diabazoume stin paralia :D
Ο Ρίμπο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΑΕΚ.
Και γω ετοιμάζομαι να κρεμαστώ... :?
πλακα θα έχει πάντως αν γίνει
πολλές φανέλες για πέταμα και από τώρα φαντάζομαι τα τηλεφωνήματα στα ράδια και γενικά την όλη γκρίνια :P
Nαι, θα θυμίζει Κωνσταντίνου και Νικοπολίδης φάση.
καμμια σχεση ομως.
πολυ γουσταρω που εχει μιαουλη μετα ..θα βγαλει κοσμα και θα γελαν και τα μουστακια του.
για να μην κανουν δηλωσεις μετα μαλλον παει για φολα η δουλεια
ποσο πιο καμια σχεση;Quote:
Originally Posted by Scarbaf
TI THA KANW STO GIPEDO XWRIS BAGGELH PIA DEN PERNAEI I WRA MAKRYA SOU :touched:
Βασικα ειναι το ιδιο με περιπτωση Νικοπολιδη απλα εσεις ειστε βλακες και επειδη ο αλλος εκλαιγε να πουμε τον καναμε και θυμα, ασε ρε. Για τα λεφτα ολοι ρε. Εγω πρεπει να ειμαι απο τους 5-10 σε ολη τη χωρα παντως που προτιμω Ολυμπιακο χωρις Ριβαλντο... αμα γυριζε κι ο Ντουσαν και εφερνε 3-4 Σερβους πω ρε εκει να δεις γλεντια.