είδα τα γκολ
:touched::touched::touched:
εντάξει μέχρι και στο σχόλιο του μινμιν δίνω δίκιο
Printable View
είδα τα γκολ
:touched::touched::touched:
εντάξει μέχρι και στο σχόλιο του μινμιν δίνω δίκιο
ayta einai mlkies ekswfylla, wraio tha itan tis pswras gia sport "kypello e? na"
Αν πώ ότι δεν εύχαριστήθηκα την 6αρα θα είμαι ψεύτης....αλλά ρε κοπρόσκυλα,πείτε μου τον λόγο που Τούμπα δεν μπορέσατε(θέλατε) να αλλάξετε 3 πάσες χωρίς λάθος?Η αποχή συνεχίζεται έτσι?
μιλάνε κι οι αρειανοί του λεκανοπεδίου!! :χ
αν ήμουν αεκτζής δε θα ήξερα ποιον να πρωτοβρίσω, αστεία πράγματα.
είναι απλό , πρώτα τον Χιμένεθ που είναι αστείος , μετά το λαμόγιο και τον χοντρό , και πολύ λίγο τους παίχτες που τόσο ξέρουν τόσο παίζουν
http://www2.paok24.com/dbimg/news/6784_front.jpg
megalos tipos,afou evgale ton el zar pou aman kaname na kamei mnia aksiologi emfanizei k na pastelosei,afou o arias itan enas apo tous kaliterous tou gipedou k ton eixe sapisei sto pagko 2 mines,kamei to anepanalipto eno exoume faoul sto 90 k to skor 2-2,thimithike na vgalei ton ivits(o pxio psilos paixtis) gia na valei ton epithetikotato k proto mpoi savini.ena megalo respext
ενα δευτερο ευχαριστω στον αγαμιδη μετα το δωρακι τσιμπουρ
κατι ηξερε που εστειλε επιστολη στον γιωργακη να σταματησει το πρωταθλημα
Κοπή πίτας στις 20 Μαρτίου έκαναν οι άλλοι.
Στην επόμενη κοπή πίτας τους φαντάζομαι με αποκριάτικες στολές να σουβλίζουν αρνιά.
ποιους εννοας?
ο αγαμιδης δεν ηρθε καν-ειναι πολυασχολος ο ανθρωπος που να τρεχει σε γηπεδα τωρα
τον χοντρο τον μπουκετιαζα ευχαριστως
η μαλακια ειναι
οτι εχω μεινει 66 κιλα ζακι και δεν αποκλειεται να τις μαζευα:-?
Για τον χανουμοσκωλικα Μπιλαρα αναφερεσαι κοιλιά?Οχι ρε,τρελος εισαι,στον αφησαμε εκει ησυχο να σας κανει πουταναριο.
Και μολις με το καλο ολοκληρωσει το εργο του περιμενω θριαμβευτικη επιστροφη στην ομαδα της καρδιας του,στον Παπαναστασιακο για να σφραγισει τον θανατο τους.Παιζει να ειναι το μεγαλυτερο πουτανοπαιδο που εμφανιστηκε ποτε στα ελληνικα γηπεδα,σιχαμενος,ισως μονο η κυρια Τσιαρτα να μπορει να τον κοντραρει ανετα.