Να σου ζήσει!
Αλλά "πάντα τυχερή" δε νομίζω ότι είναι, όταν η ζωή της ξεκινάει με εσένα πατέρα.
Printable View
Να σου ζήσει!
Αλλά "πάντα τυχερή" δε νομίζω ότι είναι, όταν η ζωή της ξεκινάει με εσένα πατέρα.
να σου ζησει ονιμποτσε!
και καλα ξενυχτια βεβαιως βεβαιως :D
balte ta se spoilers re malakes
na sou zisei onimpotse! etoimasou na amfisvitiseis ti logiki k tin iparksi sou kathws tha diavaineis mazi me to paidi sou ton efialtiko dromo twn prwtwn minwn zwis tou. egw pixi eimai ksipnios ap tis 4 to prwi
Εχει κι αλλο παιδι!
σου ειπε κανεις οτι στο δευτερο παιδι ξενυχτας λιγοτερο :P?
απλα ξερει τι τον περιμενει, αλλα δυσκολα θα το γλιτωσει
auto to xw aporia: autoi pou apofasizoun gia deutero paidi pathainoun kapoiou eidous amnisia oson afora tous prwtous mines tou mwrou k lene meta apo xronia xalara "pame gia to deutero"? de rwtaw proswpika ton onimpotso giati tha kataferei na ksanapostarei se kana eksamino
Μαλλον γιατι
1) θελει 2 παιδια, αλλα δεν θελει να εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας
2) τα κανεις γρηγορα, οσο εχεις τα κουραγια
3) οσο μεγαλωνεις, τοσο δυσκολευει η σύλληψη
Διαλεγεις και παιρνεις.
Ονιμποτσε, να σου ζησει!!
Σιγά τι σου δίνει μωρέ, δε βολεύει λέμε, περνάς τόσα χρόνια άυπνος, τίποτα δεν το αξίζει αυτό.
Μα δίκιο έχει ο Keeper, και να μην το έχει κάνει κάποιος βλέπει από διπλανούς του πόσο δύσκολο είναι, απορώ δλδ πώς ο κόσμος κάνει παιδιά γενικότερα, πρέπει να μιλάμε για τεράστια επίπεδα μαζοχισμού.Spoiler
Δεν τα ρωτάμε αυτά! Εννοείται PadSpoiler
Υπάρχει σχέδιο ρε! Δίδυμα και μετά υιοθεσία από αφρικανικές χώρες! Θα βγάλω τους νέους Αντετοκούμπους, αλλά με πιο εύηχο επίθετο! ;)
Ευχαριστώ ρε Χόρχε, δε δίνουμε σημασία σ' αυτά! :)
Πήγαμε ταμείο για τα καλά φίλε...
Όλη η ουσία είναι εκεί...
Ευχαριστώ Λεβέντη μου! Άντε, ελάτε γιατί χρωστάω κιόλας, α;
Ξεκινήσαμε δυνατά, ήδη! Το χειρότερο είναι ότι πρέπει να μένει κι ο "μεγάλος" τώρα στο σπίτι, για να μη φέρει τίποτα απ' τον παιδικό και τρέχουμε χωρίς λόγο. Είναι σαν να έχεις δύο μωρά, 24/7 κι αν βάλεις κι εμένα, ηρωίδα η Σοφία.
Strong in the Force, she is!
Αν ως συμπέθερος δεσμεύεσαι να μας βρεις σπίτι στην Εύβοια, υπογράφω και ιδιωτικό συμφωνητικό! :)
Ναι, γιατί θα βρεις καλύτερον, κύριε!!!
<3
<3 <3
Για πάνε διάβασε εκείνο που έγραψε ο Kingdom_Gone σε άλλο θρεντ για τον μπάρμπα σου κτλ κτλ
Μαθημένα τα βουνά, όπως φαντάζεσαι, αλλά ήδη από χθες που γυρίσαμε στο σπίτι, ο ύπνος μειώθηκε κατά 30 - 40%
Και πέραν τούτου, αν θες να κάνεις παραπάνω από ένα παιδάκι, δε θες να είσαι σάψαλο στα επόμενα. Να μπορείς να τα χαρείς και να κάνεις τις απαιτούμενες μαλακίες μαζί τους!!!!!
Πέρα από τις ξέχωρες απαντήσεις στα φλέγοντα, ένα μεγάλο, κοινό, ΡΟΚ ευχαριστώ σε όλους! <3
Καλύτερη μέρα της ζωής του.
εξηγήστε οι γονείς γιατί δεν κοιμάστε χωριστά τους πρώτους μήνες (αν υπάρχει ένας καναπές και ένα σαλόνι στο σπίτι). ένα βράδυ ο ένας, ένα βράδυ ο άλλος με το μωρό, έτσι κοιμάται μέρα παρά μέρα ένας από τους δύο