παίζει να μαστε και οι 3 αν δωσουν στον 3ο αδεια προσαρμογης απο τον κωλοστρατο.
ε λαμπρε καλοι κι οι σλεεπ αλλα και 10 ωρες να παίζουν σετλιστ, εμεις θα παιζουμε περισσοτερο.
Printable View
παίζει να μαστε και οι 3 αν δωσουν στον 3ο αδεια προσαρμογης απο τον κωλοστρατο.
ε λαμπρε καλοι κι οι σλεεπ αλλα και 10 ωρες να παίζουν σετλιστ, εμεις θα παιζουμε περισσοτερο.
μίλησα με dix, θα είναι Παρασκευή Ξάνθη, αλλά χλωμό το κόβω να του δώσουν άδεια το Σάββατο εκτός κι αν είναι τόσο γενναιόδωρος ο "δίκας". Ειδοποίησα Abbath και ψήθηκε μέχρι το κόκκαλο, είπα και Bill και μπορεί να σκάσει. Κατά 99.9999% θα φέρω και σφηνότουβλο μαζί μου.
Έχει πέσει σήμα και σε άλλο καμμένο κόσμο που ίσως μπορεί να μας ακροασθεί εκείνο το Σαββατόβραδο.
Μήπως να βγάλω και καμιά αφίσα;;; :P:P:P χεχε
Όσο για τους sleep... respect φυσικά....
ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΤΛΙΣΤ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ MELINDA ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ!!!
μερέντα ήτανε ρε
:touched:
http://i49.photobucket.com/albums/f2...m/DSC00867.jpg
χαχαχαχαχαχαχα
σοβαρα?
δεν την είχα δει εγώ
αλείφεται τουλάστιχον αυτή?:-P
όχι κ κανείς8)
ωπ! δεν το χα είδα δει αυτό το θρεντ ! έτυχε να έχω βρεθεί και εγώ πίσω από τα ντεκ του underground πέρσυ όταν σπούδαζα εκεί όταν έπαιζε ένα φιλαράκι. αν και πέρσυ ήμουν λίγο απογοητευμένος από τις μουσικές επιλογές του σταθμού πλην ελαχίστων εξαιρεσέων βεβαίως βεβαίως \m/
διαβάζοντας όσο μπορούσα αυτό το θρεντ κατάλαβα ότι εφόσον μιλάτε για τον ντιξ (αυτός δεν είναι ο ξανθός μαλλιάς ? :P) και τον μπίλια μάλλον μιλάμε για πολύ θόρυβο ! ωραία θα δώσω σύρμα να ακούσουν και μερικά άτομα από τις εστίες εκει πέρα.
άιντε ρε γαμώτι μου να ακούσουμε και κάτι πορωτικό από τον φοιτητικό σταθμό , που ομολογουμένως είναι για όλα τα γούστα , και τον συμπεριλαμβάνω στους τοπ σταθμούς μιας και έχει λάιβ προγράμματα χωρίς διαφημίσεις , όσο άκουγα τότε , και για πολλά βαλάντια από χεβιμεταλλάδες μέχρι και λα'ι'κοποπ..
καλή εκπομπή guys :)
εντιτ : και αν κρίνω από την συμμετοχή του σότου θα μιλάμε για γεγονός μιας και θα ακουστεί στόνερ (ε ?) μετά από πολύ πολύ καιρό φαντάζομαι...
χωρίς παρεξήγηση και πάντα φιλικά:
δεν έχεις ακόμα ίδεα για τι πράγμα μιλάμε bon.... :D
Ραδιο-κανιβαλισμοί = κοινωνικό γεγονός
κάψιμο
λιώσιμο
ρέψιμο
καταστροφή
σεισμός
7+ ώρες μουσικής και όχι μόνο, η μουσική είναι μόνο η βιτρίνα
τα επακόλουθα απρόβλεπτα
να είσαι εκεί για να καταλάβεις
:D
άιντε ρε κάντε τα λαμπόγυαλο ρε πούστη μου !
και βεβαίως θα ακούσω αν δεν βρίσκομαι κάπου αλλού εκείνη την ώρα.
άιντε στηρίζομεν :beerz:
κολυμπηθρόξυλο δε θα μείνει....
μπήκαμε κι "επισήμως" στο πρόγραμμα του σταθμού...
όλα είναι έτοιμα πλέον!
http://img9.imageshack.us/img9/8538/...erground45.jpg
το 12-2 είναι για τα μάτια του κόσμου ;-)
μια χαρά :P
ρε συ σώτο , δεν έχει και τόσο καλή ποιότητα τώρα που πάτησα την url to winamp :(
ακούγεται μία παραμόρφωση ρε το κερατό μου.
και στο e-radio το ίδιο :(
πείτε ρε τίποτα εκεί στα ηλεκτρολόγια (ονόματα δεν λέμε) να κάνουν κάτι μέχρι το Σάββατο..
από την αρχή που έγινε η μαγκιά με το server υπήρχαν αυτά τα παράσιτα, διορθώνονταν λίγο όταν αυξάναμε την ισχύ του πομπού αλλά και πάλι υπήρχαν. Η λήψη στη σχολή (μέσα στην πόλη) δεν είναι τόσο καλή, και το ραδιοφωνάκι που δίνει τον ήχο στο server για να το βγάλει στο ίντερνετ μέσω του http://live.duth.gr βρίσκεται στο Υπολογιστικό Κέντρο.... οπότε καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο. Μόνο αν μπει η κεραία σε πιο ψηλό σημείο θα έχει καλύτερη λήψη στην πόλη γιατί εκεί που είναι τώρα είναι πολύ χαμηλά.
ναι αλλά πέρσυ σίγουρα δεν υπήρχαν αυτά τα παράσιτα ρε συ! 100% δεν υπήρχαν , θυμάμαι ότι άκουγα καμπάνα ρε συ.
τεσπα και έτσς κάτι ακούγεται :P
μετά το πρώτο 2ωρο θα έχεις ξεχάσει και τα παράσιτα και όλα..... :D