ποτέ δεν τον πήγαινα, αλλά τώρα έδειξε πόσο ξεφτίλας είναι.
Printable View
ποτέ δεν τον πήγαινα, αλλά τώρα έδειξε πόσο ξεφτίλας είναι.
Blanco efuge gia Argentinh gia ton patera touQuote:
Originally Posted by Davidian
Syllhphthria kai dunamh sto ismael, osh a3ia kai an exoun grafontas ta se ena forum
Εχω πολυ πολυ καιρο να δω την ιλαροτραγικη περιπετεια του ελληνικου πρωταθληματος απο μια τετοια σκοπια.Με το καλο να ευχηθω στον ΠΑΣ να βρισκεται στην superleague του χρονου και να καθιερωθει με τον λαο και την προεδραρα του "ως μεγάλη πρωταγωνίστρια".Να δουμε και μια "σπουδαία ομάδα, μόνιμο πρωταγωνιστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο" που να προερχεται απτην επαρχια,επιτελους.Το οτι το ποδοσφαιρικο θαυμα που θα συντελεστει στα γιαννενα τα επομενα χρονια θα διευθυνεται απο εναν ανθρωπο που η καθημερινη του επικοινωνια με τον κοσμο ειναι το "ο ολυμπιακος πρεπει να κερδισει το επομενο παιχνιδι του με καθε δυνατο τροπο καθως επισης να μαζεψει οτι ταλεντο κυκλοφορει γιατι ειναι ο θρυλος των γηπεδων" μονο θετικα μπορουμε να το δουμε.Ο ολυμπιακος συνεισφερει στην αναπτυξη της Λιγκας ακομα και με τους δημοσιογραφους του!
Kατα τ'αλλα,για οσους ενδιαφερονται ακομα
"Για ακόμη ένα σαββατοκύριακο- και για πέμπτο μέχρι στιγμής- δεν θα διεξαχθούν αγώνες για τη Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (20/12) συνεδρίασης δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και η Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποφάσισε να συνεχιστεί η αγωνιστική… απραξία των ομάδων"
Ellinas kroisos,idiokthths kafeneiou,6 grammata.
Ντεμης?Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
lol
http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/180590.html
Λέει για Generals FC μέσα :?
OXOXOXOXOXOXOXOXO.
Pou'sai miiiits?
Mηπως να μην κανονιζαμε και καθολου ρε παιδια?
lolol
Παναδικη ηττα, παιζαμε με 7 παικτες και με 8 οι αντιπαλοι, προηγηθηκαμε με 3-0 στο ημιχρονο, ισοφαρισαν με τα χιλια ζορια σε 3-3, προηγηθηκαν 4-3, ισοφαρισαμε με παθος και σθενος σε 4-4 και εκαναν το 5-4 αμεσως στην επομενη φαση, το 6-4 ηταν το φυσιολογικο επομενο αφου βγηκαμε ολοι μπροστα να κλεψουμε το βαθμο της ισοπαλιας. Οχι τιποτα αλλο, μας κανουν και πλακα τωρα οι αλητες! Μου κλεψαν και τα δυο γαντια οι αλητες γιατι δεν μπορουσαν να με μαρκαρουν και μονιμως με τραβουσαν απο τα χερια!
:evil: :rofl: :lol: :D :)
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΧΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.-
ο παπαρατσις που κολλαει;
Καστίγιο: «Θα κάνω τη Γιουνάιτεντ να πληρώσει»
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=113103
Φήμες ότι ο Ferguson έχει χάσει τον ύπνο του κρίνονται ανυπόστατες
παιζουμε σε ενα πρωταθλημα 8χ8 μαζι με μια ομαδα απο δημοσιογραφους του κοντραQuote:
Originally Posted by Abruzzi
και ο μιτς θεωρησε σωστο να στειλει email
προφανως καποιος η καποιοι απο αυτος που παιζαμε χτες ειναι ο παπαρατσι
:D
και οπως ειπε και ο φιξξξερ το οτι παιζαμε σε ολο το ματς με παιχτη λιγοτερο δεν αναφερεται πουθενα....
ουτε οτι λιγισαμε λιγο πριν το τελος...
αλητες ρουφιανοι δημοσιογραφοι
εχεχεχε
Προτείνω να βρείτε ποιός είναι ο παπαράτσι και άμα συνεχίσει να σας λέει μαλακίες στο σάιτ του, να τον εκβιάσετε λέγοντας πως θα ανακοινώσετε την ταυτότητά του σε όλο τον κόσμο. Να δούμε θα ξαναπεί μαλακία? ;p
Quote:
Originally Posted by dead in magazines
axaxax
Τους εστειλα ενα μηνυμα (το οποιο σαν καλος μαλακας δεν το εσωσα) στο οποιο τους αποκαλουσα φανφαροαρμαδα, το κειμενο τους λιβελογραφημα και τους ζητησα πισω τα γαντια μου γιατι μου τα κλεψαν μιας και δεν μπορουσαν να με μαρκαρουν αλλιως, επισης τους ειπα ευχαριστω γιατι με στενευε η φανελα μου και μου την εκαναν στο αμεσως επομενο νουμερο οποτε με βολευει πλεον, τους υπεδειξα οτι δεν ειχαμε σημαντικη απουσια αλλα παιζαμε με εναν παικτη λιγοτερο και τους υποσχεθηκα εκδικηση στον δευτερο γυρο που θα παιξουμε επι ισοις οροις. Χοχοχο.
Είμαι περήφανος για την ομάδα του ηαρ όπως διάβασα και αυτά που είπε ο φίξξξερ και σας παρακαλώ αν θέλετε όποτε είναι να ξαναπαίξετε με τοιυς στημένους δημοσιγραφάκους της φάπας να μου πείτε να έρθω κι εγώ να σας κουβαλάω τα νερά και τις πετσέτες και να σας βοηθήσω όσο μπορώ εξωαγωνιστικά. :oops:
Αλήθεια.
για τα εξωαγωνιστικά count me in too...δεν θα προσβάλλει όποιος θέλει το η αρ,κερνάμε φάπες
den yparxei o typos.apla den yparxei.
http://www.sport24.gr/html/ent/054/ent.212054.asp
http://www.supersport.gr/soccer/anation ... aid=140034
Ο Γκαγκάτσης αποκεφαλίζει Κασναφέρη!
Τιμωρία για τον Κασναφέρη Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης με απόφασή του στέλνει τον Γιώργο Κασναφέρη στην πειθαρχική επιτροπή προκειμένου να απολογηθεί για το... σόου που έδωσε στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Η κατηγορία είναι δυσφήμηση του αθλήματος.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Με απόφαση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλη Γκαγκάτση, παραπέμφθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. ο διαιτητής Γ. Κασναφέρης για δυσφήμιση του αθλήματος (αγώνας Super League ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός)".
Πλέον τα πράγματα για τον διεθνή ρέφερι γίνονται ιδιαίτερα δύσκολα, καθώς έχει αρκετές φορές φέτος απασχολήσει με τις αποφάσεις του. Χαρακτηριστικό είναι δε ότι έχει κληθεί να απολογηθεί στην επιτροπή και για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Σκόντα Ξάνθη, όπου δεν είδε το πέναλτι του Ρίκκα στον Σαλπιγγίδη.
Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση πολύ δύσκολα θα συνεχίζει την καριέρα του ο Γιώργος Κασναφέρης και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ο ίδιος την αποχώρησή του από τον χώρο της διαιτησίας, όπως έκανε νωρίτερα φέτος και ο Βασίλης Τεροβίτσας.
ANTE SPITAKI SOU MPASTARDI TOU KERATA
tou peiraia ennoeis...
kati xereis esy :D
αφηστε ησυχο τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΣ!!! :evil:
hmoun sigouros 8)
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 81269.htmlQuote:
Τέλος ο Ουντέζε από τον ΠΑΟΚ
Το διαφαινόμενο διαζύγιο του Ιφεάνι Ουντέζε με τον ΠΑΟΚ οριστικοποιήθηκε. Μία συμφωνία που προέκυψε το καλοκαίρι για να εξομαλυνθούν σχέσεις και οφέλη του παρελθόντος ολοκληρώθηκε με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε με κοινή συναίνεση το συμβόλαιό της με τον ποδοσφαιριστή Ifeanyi Udeze, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του", ανέφερε το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του "Δικεφάλου".
Ο Ουντέζε ήταν να σαν μην ανήκε στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Σειρά τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί ούτε μία φορά στο διάστημα που βρισκόταν στην Τούμπα, με αποτέλεσμα ο Φερνάντο Σάντος να μην τον υπολογίζει στα αγωνιστικά πλάνα του.
Πλέον ο 27χρονος αμυντικός απέκτησε το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του. Το ποδοσφαιρικό μέλλον του, πάντως, μετά από δύο χρόνια στην αφάνεια φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο.
κλάψ λύγμ
telos oi afrikanoi!!!!!(ektos apo salmon alla einai poulen aspro aftos)
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας να συμπαρασταθούν σε έναν από τους πιο δραστήριους οπαδούς του συλλόγου, τον Γιώργο Στεφανίδη, ο οποίος νοσηλεύεται με πρόβλημα υγείας και χρειάζεται αίμα.
Όποιος επιθυμεί να δώσει αίμα, μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας στην Ελλάδα, ζητώντας αυτό να παραδοθεί στο Κέντρο Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, για τον Γιώργο Στεφανίδη.
a re zoze :oops:
Τον αγαπω. Θα μπορουσα να εχω γραψει το ιδιο ημερολογιο αν ημουν διασημος πορτογαλος προπονητης. Και παλι δε θα καταλαβαινε κανενας. Ειναι αλλου το παλικαρι.Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
εγω περιμενω το αντιστοιχο του Λεμονη , που θα το δινουν στον Πρωκταθλητη μαζι με 10 κουπονια και θα λεει τι γαματος ειναι ο Σωκρατες και τετοια!
υπαρχει καποιο σαιτ οπου μπορει να δει κανεις ολα τα γκολ της β' εθνικης?
κανας αρειανος?Quote:
Originally Posted by regularpaul
Quote:
Originally Posted by freak brother
χμ, μετά το "gayρος", λανσάραμε και το "Πρωκταθλητής" βλέπω, ε?
πάντως είστε ευφάνταστοι. το "Κατα-Πίνι" Γκέρσον πώς και δεν το έχετε ανακαλύψει???
χαχαχαχαχαχαχα
Έχουμε μπόλικα τέτοια, θα τα μάθετε στο μέλλον :!:
Καλυτερα να τα λετε μεταξυ σας, και μαλιστα με οσους απο σας δεν εχουν και ιδιαιτερο χιουμορ, γιατι ουτως η αλλως μονο εσεις γελατε, και παλι οχι ολοι.
ούτε νέες ατάκες είναι ούτε από το er βγήκαν
άλλοι γελάνε με ζελεδες και άρθρα 44 και άλλοι με αυτά,δε θα ανακαλύψουμε την αμερική ξαφνικά
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
30/12/1979
Ο Ηρακλής κερδίζει τον ΠαναθηναΙκό με 6-0 στην Θεσσαλονίκη, εξ αιτίας της εκπληκτικής εμφάνισης του Βασίλη Χατζηπαναγή, που σκοράρει ένα και δημιουργεί πέντε.
Μπα, μπα, ειχατε και τετοια? Ειναι βαρια,η πουτσα της γριας, κι ετς?
γενικα ο ηρα μοιραζε πουτσες στους μεγαλους
και ο εθνικος με μπατιστα και σια επισης