Ε ξαναστείλτο ρε κ εσύ!
Printable View
Ε ξαναστείλτο ρε κ εσύ!
προφανώς δεν μπορώ να τα δω ρε (εκτός και αν σας κάνω ρισετ τον κωδικό και μπω στο προφίλ σας :twisted: )
αφού το βλέπεις στα απεσταλμένα, κάντο ένα cp και ξαναστείλτο.
το κανα 2 φορες λεμε
ρε ρειβεν αμα εχεις φιλη την ντραμσικ στο φμπ να στο στειλω να της το δωσεις ξερω γω
ok
στείλε
ένα mail ρε παίδες, έλεος
Σίγουρα μπέρνης θα μπερδεύτηκε και θα το έστειλε στην Χ ή σε άλλον χρήστη κατά λάθος που θα απορεί γιατί έχει 2 ίδια άσχετα σεντόνια στο ινμποξ του :touched: :pink:
ρειβεν εχεις μηνυμα στο φμπ. ελπιζω να το δεις οχι οπως τοτε με τις φωτος ε. χαχαχαχα
ήταν πολύ μεγάλο για πριβέ. έπρεπε να το σπάσεις
Μπέρνι, το έλαβα. Να'σαι καλά, σ'ευχαριστώ πολύ, θα το τσεκάρω. Θενκς κι από εδώ ρεηβεν.
ελπιζω να δουλευει ακομα. ειναι σωτηριο γενικα. τα ειπαμε
IQuote:
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είχε σχέση με άνθρωπο της νύχτας των νοτίων προαστίων, ύποπτο για τη δολοφονία Καραγιάννη («Σαμπρέλας» ή «Καράφλας»)
Mπέρνι, ισχύει ακόμα, πήρα στο πρώτο νούμερο που μου έδωσες. Θα το πάρουν 3-4 άτομα από τη δουλειά, εγώ ακόμα το σκέφτομαι.
Θενκς και πάλι!
σε ευχαριστω για την ενημερωση. αν μπορεις να βρεις ειδικη προσφορα απο βονταφον ή κοσμοποτε, προτιμησε την. αλλιως η γουιντ ειναι μονοδρομος. μην ψαρωσεις με κατι συμβολαια πολυ καλα που κυκλοφορουν. μετα απο δυο χρονια θα ανεβουν κατακορυφα γκαραντι. καλη επιτυχια στην αναζητηση σου
σας ελειψα?
ναι
όχι
Ανάλογα τι τύπος wurst είσαι.
Γιο! Χαρίζω εισιτήριο για αυτό εδώ απόψε στις 9 αν ενδιαφέρεται κανείς
http://www.aiff.gr/diethnes_diagonis...phim-15553350/
Μπα, χαμένο πήγε.
Ρε συ Ντραμ, αν θυμάμαι καλά έχεις ρίζες από Πολωνία σωστα?
Γιε, 5 χρονώνε ήρθα εδώ.
A ήσουνα πετίτ, δεν την έζησες ιδιαίτερα έ. VERY LONG shot, απλά αναρωτιόμουν άν έχεις δεί το Salto (έπαιζε στο φεστιβάλ) κ άν είχες κάνα insight γιαυτό, γιατί νιώθω οτι χάνω πράματα λόγω culture clash. Πολύ ιδιόμορφη ταινία.
Μπα, δεν το'χω δει. Ενδιαφέρον φαίνεται, θα τσεκάρω κάποια στιγμή. Μην περιμένεις βέβαια να σε βοηθήσω.. ο,τι κατάλαβες, θα καταλάβω, δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με την κουλτούρα ή την ιστορία της πολωνίας.
Ναι αυτό ρωτούσα, θένξ ένιγουει!
To αφιέρωμα στο Πολωνικό σινεμά που είχε το AIFF με έβαλε στο τριπάκι να θέλω να το ψάξω παραπάνω. Ξέρω κάποια πράγματα από Πολωνική ιστορία αλλά σε θέματα κουλτούρας λίγα σταφ. Ιδιάζουσα περίπτωση πάντως και ιδιαίτερη σύγκρουση ανατολής και δύσης.
Χίλια πινξ σε Commissar για τη νέα του φώτο προφίλ.
Επώνυμο κ από μένα :pink:
ενα τεραστιο επωνυμο πινκ σε φαντασμα για νεο αβαταρ και υπογραφη
:pink:
:moutza:
σκατα στο εαρ.
Νομίζω οτι απλά βαριέται τη ζωή της εκει πάνω και ξεσπάει στο ιαρ.
:moutza:
μιλάμε για κάτι άλλο αλλά αφού είσαι djerjelesh ;p
Έχει πιάσει πρωτόγνωρα βάθη πάτου και cringiness το φορουμ τους τελευταίους μήνες. Νιώθω λες και διαβάζω συζητήσεις του 2003.