θα ενημερωνεστε ενναλαχτικα για να προλαβαινετε τις εξελιξεις
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/end_19.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/201...g-post_19.html
bonus
Printable View
θα ενημερωνεστε ενναλαχτικα για να προλαβαινετε τις εξελιξεις
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/end_19.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/201...g-post_19.html
bonus
Ωραία πράγματα ρε γαμώτο...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
Ζήτω η Χούντα αδέρφια.
Μπα...
Σε κάτι πρόσφατα γεγονότα...
Οι Χ.Α μπροστά τους είναι ΓΑΤΙΑ.
που πήγε όμως το θρεντ του πάνκη;
Καλά για να λέμε και την αλήθεια, πρώτα το ER τους ειπε αρχίδια και μετά αντέδρασαν.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν είναι κιόλας.
Εχω αρχίσει να παρασυμπαθώ το ντεγκ αφού ειναι απ'τους λιγους αυτοαποκαλούμενος φιλελευθερους χωρίς ρατσιστικές τάσεις. Χαζεύοντας λίγο κανάλια, έπεσα σε σχόλια για άπλυτους (αντιαριστερα anyone), ισλαμοφοβικά και σε κάποια γενικότερα μισανθρωπικά.
Το καλύτερο ομως : ασυνέπεια σε ελευθερη αγορά, ελευθερία λόγου κτλ
Συζητηση για τα τουρκικα σηριαλ :
Επίσης εχει προσεξει καποιος νεοφιλελευθερη στροφή Αδωνη που εξισώνει Χρυση αυγη με την Αριστερά γιατί ειναι ''σοσιαλιστική'' και δεν παλευει για μικροτερο κράτος;Quote:
Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι. Μακριά από μας ο εθνικισμός, αλλά το μόνο που μας μένει είναι να αγοράσουν και να προβάλουν σήριαλ με το θάνατο του Αθανάσιου Διάκου (να δεις που θα γουστάρουμε κιόλας)
KAI τα 3 factions
κομμουνιστές
φιλελεύθεροι
φασίστες
θεωρούν ίδια σκατά τα υπόλοιπα 2.
για τους φιλελεύθερους φασίστες και κομμουνιστές είναι τα άκρα που εχθρεύονται τη δημοκρατία
για τους φασίστες οι άλλοι δύο είναι σιχαμένοι υλιστές, φίλοι του ΕΒΡΑΙΟΥ
Quote:
Κούβα: Σύλληψη δημοσιογράφου που είχε αποκαλύψει έξαρση χολέρας
NAFTEMPORIKI.GR Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012 09:40
Η Διαμερικανική Εταιρεία Δημοσιογράφων (SIP) ζήτησε την άμεση αποφυλάκιση του ανεξάρτητου Κουβανού δημοσιογράφου Καλίξτο Μαρτίνες Αρίας, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή στην Κούβα. Ο δημοσιογράφος προκάλεσε την μήνη της κυβέρνησης δημοσιεύοντας πληροφορίες για έξαρση της χολέρας στη χώρα.
Ο Μαρτίνες Αρίας, εργαζόμενος στο πρακτορείο Hablemos Press συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Αβάνας ενώ ερευνούσε σχετικά με τη φόρτωση φαρμακευτικών σκευασμάτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας τα οποία είχαν χαλάσει λόγω πλημμελούς συντήρησής τους, αναφέρει η SIP, που εδρεύει στη Φλόριντα.
«Είναι αντιφατικό να κινδυνεύει με φυλάκιση ένας δημοσιογράφος διότι δημοσίευσε ειδήσεις δημοσίου ενδιαφέροντος, οι οποίες απεναντίας θα έπρεπε να ληφθούν υπ όψη για να επιλυθεί ένα πρόβλημα που αγγίζει τον πληθυσμό», τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής ελευθερίας του Τύπου και της πληροφόρησης της SIP Γουστάβο Μόμε.
Ο δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει τον Ιούνιο την ύπαρξη μίας εστίας χολέρας στη νησιωτική χώρα και τον Αύγουστο αποκάλυψε την ύπαρξη δάγγειου πυρετού, προτού οι ειδήσεις του επιβεβαιωθούν επισήμως από την κουβανική κυβέρνηση.
Ο δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην Αβάνα, όπου και κρατείται, αποκάλυψαν ο διευθυντής του Hablemos Press Χεσούς Γέρα και ο δικηγόρος και συνεργάτης του πρακτορείου Βελσάντ Μπολόι, τον οποίο είχαν επίσης συλλάβει για βραχύ χρονικό διάστημα.
Ο Μαρτίνες Αρίας έχει συλληφθεί τρεις φορές εντός του έτους και κατηγορείται για προσβολή του πρώην ηγέτη Φιντέλ Κάστρο και του αδελφού και διαδόχου του Ραούλ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να καταδικασθεί σε τριετή φυλάκιση, σύμφωνα με τη SIP.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
δεν γαμιουντε ολοι τους φιλε ασημουλη
φιλελευθερος σοσιαλιστης με ρατσιστικές τάσεις για να'σαι μεσα σ'ολα τα κόλπα
και αγορές και συντροφικότητα και σκατα στα σοβιέτ
https://lh3.googleusercontent.com/-Y...-c-k/photo.jpg
Και ΑΝΤΙ-ΜΕΤΑΛ, να τα λέμε αυτά.
http://mhmadas.blogspot.gr/2012/08/heavy-metal.html
Δεν θα πώ τίποτα παραπάνω, ούτε σε pm από εδώ μέσα-όσοι θέλετε τα λέμε αλλού.
Αλλά οι άνθρωποι είναι πραγματικό παρακράτος.
Οι Χ.Α είναι τόσο τσιμεντογωνίες και ΜΠΟΥΦΟΙ, που δεν θα μπορούσαν να γίνουν αυτοί το παρακράτος. Οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, τσάτσοι και σιχάματα, προέρχονται από το μεσοαστικό και αστικό περιβάλλον, έχουν λάβει μόρφωσης, και (ΦΥΣΙΚΑ) δεν είναι διατεθειμένοι να διακινδυνέψουν τα κεκτημένα τους (ή του μπαμπά τους). Και για αυτό και μόνο, είναι ικανοί για όλα.
Τα γεγονότα φίλοι μου, τα γεγονότα. Όταν φτάνεις εκεί που φτάνεις για να στοχοποιήσεις έναν με άβαταρ τον (τιτανοτεραστιο και τρισμεγιστο) Μάρκο Λεζέ, πάει να πεί ότι παίζεις μπάλα αλλού...σε άλλα επίπεδα. A different class που λένε και οι φίλοι μου οι βάζελοι.
Γενικά, χωρίς να θέλω να ακουστώ συνωμοσιολόγος (το σιχαίνομαι αυτό), προσοχή τι γράφετε, και που το γράφετε. Η στοχοποίηση πλέον ΦΕΥΓΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
οκ;
Μαρ, για πρώτη φορά, δεν είναι αστείο.
Χωρίς πλάκα τώρα.
Αυτά που ακολούθησαν του thread, δεν υπάρχουν.
Επέλαση του webwar;
Αφού είναι γνωστό καθηκοκάθηκο.
Απλά επειδή ούτε στη φωτό που ανέβασες ξερωγω δεν αντέδρασα και γενικά βλέπεις δεν αντιδρώ πλέον, για να μη δημιουργούνται και ψευδείς εντυπώσεις, σε παρακαλώ επιβεβαίωσε ότι δεν έχω κάποια σχέση με ό,τι είναι αυτό που περιγράφεις γιατί είναι ψιλοχοντράδα.
Το ελαφρύναμε το θέμα, αλλά για να έσβησε το θρεντ ο ριτζέκτ πάει να πει οτι θα έφαγε προσωπικό πέσιμο, φοβήθηκε και το έσβησε. Δε το λέω για κακό, και εγώ το ίδιο θα έκανα. Οπότε φανταστείτε που φτάσαμε.
Γαμώ τη Δράση μου γαμώ.
Τη Δράση Αρδαμερίου λέω.
Από τον περασμένο μάιο έχουμε κατα μέσο όρο 0.7 μαχαιρώματα μεταναστών την ημέρα.Σπασίματα μαγαζιών,μπούκιες σε σπίτια,επιθέσεις με μπουκάλια.
Η πρώτη οργανωμένη αντίδραση από μεταναστευτική ομάδα έλαβε χώρα σήμερα.Και ήταν για αυτό.
Kατα τα άλλα τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρει η αδράνεια του χώρου και το γεγονός ότι δεν το παίζει ζορό σε καθημερινή βάση.
Στα τσακίδια και καλά ξεμπερδέματα.
εμαθα...
αλεξ αμα θυμασε στα λεγα ερχοντε αυτες οι ''ομορφιες''
υπολοιποι ελληνες youtube και χαχαχουχα στο ''χτες ειδα στον υπνο μου''
αντε και κατι καλο...επροψες ηρθε κλιμακιο απο σαλονικη η σερρας στην νιγριτα
δοξα και τιμη στους μπαρμπαδες που τους πηραν στο ψιλο
Μην λέμε μαλακίες τώρα.
Πρώτον, ας μην ξεχνάμε την μεγάλη αντιφασιστική πορεία που έγινε τον Αύγουστο με τεράστια συμμετοχή μεταναστών (σίγουρα το 80% της πορείας - να πέσει ο βίντεος εδώ). Δεν ξέρω σε ποιόν χώρο αναφέρεσαι, αριστερά ή α/α/α, αμφότεροι είχαν μία κάποια παρουσία και άμεσο και έμμεσο ρόλο στην διοργάνωση.
Δεύτερον, δεν είναι μόνο τα μεγάλα τηλεοπτικά συμβάντα που έχουν υπάρξει. Να θυμίσω την φάση έξω απ'την ΑΣΟΕΕ που πήγαν να κάνουν πέσιμο τα αυγά και τους έστειλαν τα επίδοξα θύματά τους στο νοσοκομείο. Να θυμίσω την πρόσφατη φάση στην κυπαρισσία. Γενικά, στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο, το τελευταίο εξάμηνο έχει υπάρξει οργάνωση μεταναστών και μάλιστα αρκετά επιτυχής με βάση τις παρούσες συνθήκες.
Τρίτον, κανείς δεν κατηγόρησε τον όποιον χώρο ότι δεν το παίζει "ζορό" σε καθημερινή βάση. Αντίθετα, η χυδαιότητα πολλών εδώ μέσα έφτασε στο να κατηγορήσουν κιόλας όσους κάνουν κάτι έστω και ελάχιστο.
Τέταρτον, όταν η εγχώρια αλληλεγγύη είναι παγιδευμένη ανάμεσα στον εστετισμό των αντιφασιστικών ομάδων και την τάση της αριστεράς να αντιμετωπίζει τους μετανάστες σαν διακοσμητικά, είναι πολύ λογικό να μην βλέπουμε συχνά δημόσιες πολιτικές εμφανίσεις των μεταναστευτικών αγώνων.
Πέμπτον, 500-600 άτομα είναι λίγα, τόσα άτομα βλέπεις σε πορείες αλληλεγγύης στο μεγα-αναρχικό τανκ μητσάρα δενμεξέρειοθυρωρόσμου που μπινελίκωσε τους μπάτσοι ένα βράδυ μετά που είχε πιεί έναν ινδιάνο, ένα καϊνάρι με κάτι ξύδια και ήταν φορτωμένος για όλο το εικοσιτετράωρο. Ας έβγαινε καμία ταινία με gay χριστούλη να έβλεπες τι ποσοστό των κατοίκων της Αθήνας θα ήταν έξω απ'το σινεμά. Επίσης, η ισλαμική θρησκεία είναι αρκετά πιο απαιτητική από αυτά που έχουμε δει από τον ορθόδοξο χριστιανισμό. Και ας μην ξεχνάμε ότι σε μία συνθήκη που δέχεσαι επιθέσεις από παντού, είναι πιο λογικό να σφυρηλατείς κοινότητες εντείνοντας προϋπάρχοντες δεσμούς, π.χ. θρησκεία. Εμένα μου ακούγεται λογικό.
Άκου "στα τσακίδια και καλά ξεμπερδέματα".
Ρε, είστε κτήνη μερικές φορές.
Μην είστε.
εγώ λέω αν δεχόμαστε επιθέσεις από παντού να σφυρηλατηθούμε εντείνοντας δεσμούς όπως πατρίδα θρησκεία οικογένεια.
επίσης το alterthess λέει για 1000 muslims σήμερα στην πορεία. respect στο 99.9% που έλειπε.
Άλλος από δω.
Σου φαίνεται ρε αγόρι μου κάπου να λέω ότι καλά κάνουν και σφίγγουν δεσμούς μέσω της θρησκείας; Το λέω κάπου; Βγαίνει κάποιο τέτοιο συμπέρασμα;
άρα μαλακία κάνουν που συσπειρώνονται στη θρησκεία. είναι λογικό αλλά κάνουν μαλακία.
για παράδειγμα κι οι έλληνες είναι λογικό που συσπειρώνονται με τον εθνικοσοσιαλισμό αλλά είναι χοντρή μαλακία.
τέλοσπαντων δεν ασχολούμαι με τους muslims που έχουν βγει από τα ρούχα τους γιατί είναι μειοψηφίες. δεν τιμάμε τους πολλαπλάσιους πιο ψύχραιμους και σοβαρούς.
ασιμούλη υποσχέθηκα στον εαυτό μου να σταματήσω να απαντάω σε βλακείες.
το γεγονός ότι μπορεί να δέχεσαι επιθέσεις επειδή σφυρηλατείς κοινότητες εντείνοντας προϋπάρχοντες δεσμούς δεν υπάρχει;
2103239493 - 2103239563 - 2103706191
πως θα γινει να καμνομε ενα νεο θρεντ....''νεας εποχης αντιφασιστες''?
Εδώ που τα λέμε είναι λίγο καραγκιόζηδες αυτοί των διαδηλώσεων ενάντια στην ταινία.
http://tvxs.gr/sites/default/files/i...70083ae_2.jpeg
το Ισλαμ ερχεται με κουλ γυαλι. υποπτευομαι αραβικης μαρκας.
ελα ρε? γιατι σε τι διαφερουν αυτοι εκτος απο την αμορφωσιά απο τους ελληνορθοδοξους ταλιμπαν που διαμαρτυρονται για 100000 πραγματα απο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και 666 σεγκεν? τα ιδια σκατα ειναι... η διαφορα ειναι οτι οι ελληνορθοδοξοι μπορει να ειχαν δικαιωμα στην παιδεια αυτοι οι δυστυχοι... σιγουρα οχι ...