Τράκαρα. Σε καραμπόλα που ένας μαλάκας γέρος ξαφνικά το κοκκάλωσε ήμουνα ο τελευταίος..
Επίσης έμαθα όσο περίμενα την τροχαία ότι έχασα και μια δουλίτσα που πίστευα θα με παίρνανε με 1000.
FML
Printable View
Τράκαρα. Σε καραμπόλα που ένας μαλάκας γέρος ξαφνικά το κοκκάλωσε ήμουνα ο τελευταίος..
Επίσης έμαθα όσο περίμενα την τροχαία ότι έχασα και μια δουλίτσα που πίστευα θα με παίρνανε με 1000.
FML
ω ρε πούστη, δε γίνονται αυτά...
τη ζημιά ποιος την πληρώνει τελικά;
guess :(
Ο τελευταιος; να κρατας αλλη φορα αποστασεις και καινουρια λαστιχακια! περαστικα και να θυμασαι τα σιδερα φτιαχνονται.
Ξεκινήσαμε από φανάρι, πόση απόσταση να κρατάω παραπάνω; Ευτυχώς οι ζημιές σχετικά μικρές.
Τα ξανασκέφτομαι τώρα και σαλεύω, θέλω να πνίξω το σκατόγερο :rangry:
πωωω ρε μαλακα :/
Βασικά αυτό εννοούσα, όχι όλα. Αλλά και πάλι...
Στην καραμπολα πληρωνει τους παντες ο τελευταιος.
μαλακια, αλλα ετσι ειναι.
Έχει διαφορά.
Αν πχ είναι 3 αμαξια και στουκάρουν εν κινησει, τότε πληρώνει ο καθένας τον μπροστινό.
Αν ο 1ος σταματήσει απότομα και προλαβει και ο 2ος να σταματήσει (ακα είχε αποσταση ασφαλείας) και μετά ο 3ος με τη δύναμη που καρφώνεται στον 2ο, κάνει τον 2ο να καρφωθεί στον 1ο ---> τα πληρώνει όλα ο 3ος.
κι όμως, έχω την εντύπωση πως πληρώνει ο τελευταίος όπως και να 'χει. αν στουκάρεις λίγο τον μπροστινό σου και μετά σε σμπρώξει ο επόμενος ώστε να του γαμήσεις το θεό δλδ, τι θα γινόταν.
Ας περιμενουμε τον JnB για διευκρινισεις, καθως λογικα θα εκανε δηλωσεις, τροχαιες και μλκιες. Τασσομαι υπερ της αποψης Σπιριτκρασερ.
Επειδή έχω εμπειρία στο θέμα θα πω την ιστορία:
Σε αυτήν εδώ τη καραμπόλα που μου έτυχε, οι της τροχαίας επειδή κρύωναν και ήθελαν να φύγουν και επειδή η 3η τα μασουσε, δεν έγραψαν στη δήλωση ότι εγώ και η μπροστινή μου είμασταν σταματημένοι. Δεν το πρόσεξα κι εγώ μιας και το κεφάλι ήταν ακόμα καζάνι. Αργότερα (ακα όταν πήγα σπίτι) που το ξαναείδα το χαρτί καταλαβα τι παίζει και έμαθα από τον ασφαλιστή πως εφόσον δεν διευκρινίζεται μπορεί να πουν οι άλλες ασφαλιστικές πως είμασταν εν κινησει για να γλυτώσουν λεφτά και αρα θα πλήρωνα τη μπροστινή μου. Οπότε μιας και είχα τα τηλεφωνα τους, μίλησα με την μπροστινή, που φυσικά έκανε δήλωση σε κόλλα Α4 ότι είμασταν σταματημένοι (για καλο και για κακο που η 3η θα τα μασουσε), συμφώνησε και η πισινή ότι ναι τούτη είναι η αλήθεια, κάναμε νέα κατάθεση στην τροχαία που υπογράψαμε όλοι και τα πληρωσε όλα η ασφάλεια της 3ης.
Γενικά προσοχή στη περιγραφή της δήλωσης, γιατί δεν ξέρεις απο που θα σου την φέρουν.
σο,εβριμπαντυ ιζ χαπυ γουιθ δατ... http://img684.imageshack.us/img684/2...tismoking1.gif