postpix of εργασιακό περιβάλλον.
Printable View
postpix of εργασιακό περιβάλλον.
δε χρειάζεται
αρκεί να σου πω ότι το αφεντικό μου από προχθες ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ. Πολύ ώριμη αντιμετώπιση προϊσταμένου προς υπάλληλο: "θα δει τι θα πάθει τώρα που μου αντιμίλησε, δε θα της ξαναμιλήσω μέχρι τη βδομάδα του πάσχα, γονατιστή θα έρθει και θα μου ζητήσει συγνώμη"
εντιτ: εγώ φυσικά κάνω την πάπια και περνάω τη μέρα μου παίζοντας bridge και διαβάζοντας τον αναπτυξιακό νόμο, άμα θέλει να γίνει δουλειά να έρθει να το ζητήσει.
Εγώ δε μπορώ να τα κάνω αυτά πάντως γιατί παίζει να με αποκληρώσει (το αφεντικό).
ντάξει αλλά είναι αυτό πιο επώδυνο από εμένα που δε μου μιλάει;; έχω πληγωθεί βαθιά.
Πάντως παιδιά χθες βγήκα έξω για φαγητό και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πόση πιτσιρικαρία έχει η Λάρσα. Όχι ότι δε τοχα καταλάβει νωρίτερα, αλλά χθες ψιλοέπαθα σοκ. Αν δε κάνουμε κάτι θα εξαπλωθούν, να το θυμάστε αυτό, σε μερικές δεκαετίες η Ελλάδα (για να μη πω ο κόσμος) θα είναι γεμάτη Λαρισαίους. Οι οικολόγοι γιατί κάνουν τα στραβά μάτια;
χαχαχαχα :dfinger:
Τι κυρώσεις υπάρχουν για γενοκτονία εξ αμελείας;
θα τη βγάλεις με αναστολή :P
Ama se dikasoun ston Bolo blepw na a8wwnesai kiolas.
Λιγότερο από 2 ώρες ρε μουνιά :dfinger:
Αν έχει καθυστέρηση...
Δε θα έχει καθυστέρηση.-
βαις, δουλευεις εκει που σε ρωτησε ο τυπος αν εχεις πτυχιο;
ton telefteo kairo kanw poli astato ipno, alla x8es mou eipe i aderfi mou pos erixna xristopanagies gia kana pentalepto.
de 8imame k ti evlepa.
i xristopanagia den exei alli diastasi auti ti vdomada?
amne. an einai na pas gia genoktonia larissewn erxome mazi k exw k enan filo pou to psinome [kala autos spoudaze kiolas ekei opote exei asximes empiries]
:shock: ρώτησε τέτοιο πράγμα;
Κατ αρχην το κανω και γω αυτο το λαθος, και κατεληξα οτι ειστε ολοι λαθος γιατι ειναι ΣΤΙΣ ΜΙΑ αφου στην ουσια μιλαμε για τις 13:00. Αν λεγαμε για βραδυ τοτενες θα ειχατε δικιο.
Και δεν ειναι ωρα να ανοιξω τοπικ "ΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΙ"
Ειναι οπως το ειμουν, εισουν. Ειστε ολοι λαθος. Και τα λεξικα. Τραγέλαφοι.
Κατα δευτερον, εγω για να πω ΤΕΛΟΣ πρεπει να κατσω μεσα ως τις 10 το πρωι της Μ Παρασκευης. Οι Ρωμαιοι θα μπουζουριαζουν το Χριστουλη μας και γω βαρδια στο Πολεμικο μας Ναυτικο. (Εμβατηριο.)
αισθανομαι σκατα, στηριξτε με. Μεχρι αργα το βραδυ θα ειμαι στο ΜΣΝ για ψυχολογικη υποστηριξη. Ελατε να φτιαξουμε διαδικτυακο φανταρικο ΠΑΡΕΑΚΙ.