Quote:
Originally Posted by Fixxxer
πλέον προτιμώ να δίνω 8:30 το πρωΐ παρά 6 το απόγευμα. αν και η καλύτερη ώρα παραμένει 12 που και έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου μετά και κοιμάσαι και σαν άνθρωπος.
σήμερα δίνω 3 πάντως.
Printable View
Quote:
πλέον προτιμώ να δίνω 8:30 το πρωΐ παρά 6 το απόγευμα. αν και η καλύτερη ώρα παραμένει 12 που και έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου μετά και κοιμάσαι και σαν άνθρωπος.
σήμερα δίνω 3 πάντως.
:thumbsup:
Η τελευταία βάρδια σε εξεταστική δεν παλεύεται με τίποτα, χάνεις όλη τη μέρα τσαμπα.
Δε ξερω αν θα ταν καλυτερα να γραφαμε στις 0000 αλλα μια που καθε φορα γραφουμε ΓΙΑ 0000 μαλλον η ωρα δεν εχει ιδιαιτερο νοημα.
.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Η τελευταία βάρδια γαμάει. Σηκώνεσαι άνετα, διαβάζεις, φεύγεις να δώσεις, πίνεις και καμιά μπύρα μετά.
Αν δουλεύεις κι όλας γαμάει ακόμα παραπάνω. Αν μένεις και σε άλλη πόλυ διπλασιάζεται κι όλας.
Η πρώτη τον παίρνει. Ξύπνημα στις 4:40 να προλάβεις λεωφορεία για να είσαι εκεί στις 8 το πρωί. :(
+1Quote:
Originally Posted by Weiss
Πεδία Α? :S
αχαχαχαχαχ :D :D :DQuote:
έπρεπε να 'ρθεις πάντως, είχε πλάκα :P
Επίσης
ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!
:) :headbang: :mouse: :bananafuck: :disco: :disco: :dcontent: :D :D :chinchilla: :dfinger: :headbang2: :disco: :hippy: :dcontent: :disco: :mrgreen: :headbang: :spin: :spin: :D
αμέ. πρώτη φορά τα δίνω και πρέπει να κόπηκα δυστυχώς. έδινες συ? επίσης ας μου πει κάποιος από τους φυσικούς του φόρουμ, το D είναι 0 μέσα σε ιδανικό αγωγό?Quote:
Originally Posted by Ithilmir
copyleft!
επίσης έχω κρατήσει ένα ταμπ όπου έχει ποστάρει ο goodson και το γυρνάω ανα λεπτό για να δω το άβαταρ και λίωνω.
VARIEMAI NA DIAVASWWWWWWWW
ELPIZW AFTOS POU EFIVRE THN EXETASTIKH NA KAIGETAI STHN KOLASH :evil:
Λοιπον, αν και δεν ειμαι ακομα φυσικος, αλλα ακομα κι αν γινω, θα ειμαι της πουτσας, διαισθητικα αν θυμαμαι καλα νομιζω αν δεν εχει οπες και ειναι ομογενης αγωγος, ναι, ειναι μηδεν, αν δηλαδη εννοεις την ηλεκτρικη μετατοπιση D. Κοιταζοντας το βιβλιο, ο νομος Γκαους δινει μηδεν αν δεν υπαρχουν ελευθερα φορτια. Τωρα τι να σου πω, δεν εχω και πολλη αυτοπεποιθηση ποτε οσον αφορα τον Ηλεκτρομαγηντισμο, σκατομαθημα ειναι και μου τη σπαει.Quote:
Originally Posted by Weiss
Επισης, δεν χανεις καθολου ολη την μερα οταν δινεις 6. τελειωνεις κατα τις 8-9 το πολυ, κι εχεις ολο το γαματο βραδακι να κανεις οτι γουσταρεις, οριστε, 3 εχεις παει κι ακομα στο ποδι ειμαι, αν και χωρις λογο. :P
Πω πω, επιτέλους τελείωσε η αναφορά για τους αλγορίθμους των εξελικτικών δέντρων.
Ε ρε κάτι μαθήματα που έχω πάει και έχω επιλέξει. Αλλα να περαστεί τώρα, να κλείνω με τα επιλογής επιτέλους.
Μπορεί να μου πήρε πόσες ώρες να τα καταλάβω και να τα γράψω αυτά, αλλά τουλάχιστον ήταν τόσες ώρες ακούγοντας τα νέα κομμάτια Manowar.
Μα πόσο ατελείωτα γαμάνε; Γαμάνε τόσο που η πολυπλοκότητα του γαμισιού τους είναι μη πολυωνυμική.
Gods of War ρε μουνιά! :dfinger: :headbang: :dfinger:
Ψ: Πά'να ξεραθώ.
Ψ2: Συνεχίζοντας να ακούω το EP.
Ψ3: Και το πρωί να σηκωθώ να πάω για χέσιμο λέμε τώρα, θα συνεχίσει να παίζει.
το τσιγάρο που μόλις άναψα έχει γεύση πιτσίνια με μια τζούρα αρώματος βενζίνης