...
Printable View
...
Tι? Τα κάπνιζε και ο Κωνσταντάρας. 8)
Σκυλιά - κουμπάροι θα παντρεύουν τ' αφεντικά τους
ΛΟΝΔΙΝΟ
Κουμπάροι-σκυλιά στη Βρετανία ή ορθότερα, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων... σκυλιά-κουμπάροι, καθώς με έγκριση της Εκκλησίας της Αγγλίας τα πιστά τετράποδα μπορούν να «παντρεύουν» τα αφεντικά τους.
«Ενώ δεν θα ήταν σωστό σε καμιά περίπτωση να παραδώσει ένας σκύλος τη νύφη, αντικαθιστώντας τον πατέρα της, δεν βλέπουμε κανένα λόγο, ώστε ο σκύλος να μην μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντα του κουμπάρου στην τελετή και να κρατά τις βέρες», δήλωσε εκπρόσωπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας, διευκρινίζοντας ότι ο ρόλος είναι τελετουργικός.
Και αφού ξεπερνιούνται οι διαδικαστικές δυσκολίες, οι σκύλοι ντύνονται κουμπάροι με σμόκιν και οι σκυλίτσες φορούν μεταξωτά.
Η εταιρεία PetLondon, που δημιουργεί ρούχα για σκύλους, κάνει ήδη χρυσές δουλειές. Μαθαίνουμε ότι έχει ήδη πουλήσει 700 σμόκιν για σκύλους-κουμπάρους και 300 τουαλέτες για σκύλες, ενώ οι παραγγελίες για την επόμενη χρονιά ξεπερνούν τις 1.000.«Ενα μέτριο σμόκιν, που περιλαμβάνει άσπρο πουκαμισάκι, μαύρο γιλέκο και παπιγιόν, κοστίζει περίπου 20 λίρες (35 ευρώ), ενώ η μεταξωτή τουαλέτα για τη σκυλίτσα ξεκινά από τις 100 λίρες (150 ευρώ), λέει εκπρόσωπος της PetLondon.
Η Κλιόνα και ο Ντέιβιντ παντρεύτηκαν σε εκκλησία στο Ρόδερχάιτ, στο Λονδίνο, με κουμπάρο τον Τίζερ, το τεριέ τους, και η Κατρίνα με τον Μάρτιν στην Κορνουάλη, με κουμπάρα το λαμπραντόρ τους, Σάνον. «Είναι μέλη της οικογένειας. Δεν θα μπορούσαμε να τους αφήσουμε απ' έξω», είπαν τα ζευγάρια, δηλώνοντας «ενθουσιασμένα» με την κουμπαριά!
και αν έχεις πεκινουά ή τσιχουάουα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στο χορό του ΗσαϊαQuote:
Originally Posted by freak brother
:rofl: balte star
"θα φύγω ένα πρωί και θα νομίζεις πως έχω πάει για τσιγάρα"
ξέρει κανεις από που είναι αυτό;
"αν ο μικρός είναι ξύπνιος φρόντισε να βγάλει το πανεπιστήμιο"
http://www.disobey.net/wxra/wxra112.htmQuote:
Originally Posted by Solo Carriera
είσαι πολύ όμορφος.
gay.
Πανέμορφο βασικά.
Την κάνω για ψηφιακη σχεδίαση.Άντε να δούμε. :?
κβελντ, καρχαρτ και όποιος άλλος θέλει και πρέπει να μάθει ισλανδικά
http://icelandic.hi.is/
εχω μπει κι εγω σ αυτο το κλαμπ ε. μη με ξεχνατε.
Γαμώ τον ΟΤΕ, γαμώ...