K meta griniazoume gia edw ellanta. FYL man.
Printable View
K meta griniazoume gia edw ellanta. FYL man.
Νταξει εννοειται πως θεωρησα οτι δε χρειαζεται να το αναφερω πως ειναι first world problem και πως υπαρχουν πολυ χειροτερα ε.
Panta yparxoun xeirotera alla time sensitive diakopes na trwne fail me tetoio tropo mporei na mhn einai kai tipota ousiastika, alla sou GAMAEI th dia8esh.
Τουλαχιστον πηρα πισω πληρη αποζημιωση. Ισως μπορουσα να ζητησω και παραπανω λογω της ταλαιπωριας που περασα κι επειδη δεν την ακυρωσαν νωριτερα. Αμερικη εισαι αλλωστε.
τα έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχει μιζερόμετρο. όταν κάτι σου γαμάει μια κατάσταση είναι FML. Σημασία έχει πως το βιώνει ο κάθε ένας και όχι ξέρεις στην Αφρική πεινάνε τα παιδάκια
Θα επανέλθω με ποστ σεντόνι :)
2 μηνυσουλες στη μαπα μαζεμενες και οπως ενα πουλακι μου σφυριξε εχω αλλη μια στο τσεπακι:|
το αηττητο ποινικο μου μητρωο μετα απο 34χρονια εμφατικων νικων απειλειται και εχω και δικηγορο
που ψηφιζει ποταμι(i am doomed)
πες την ιστορία
φυσικά έφυγε?
μακάρι... αυτοκινητιστικό :(
gamw ti manoula tous...tosa xronia gt den exw xtypisei oute ena zwo...
sry man :(
ποσα ζωα εχεις σκοτωσει, λεγε.
Κανένα απολύτως, ευτυχώς. Έχω πέσει όμως 2 φορές με τη μηχανή, για να μην χτυπήσω σκύλο και γάτα. Beat that, gringo!!!
Ta teleutaia xronia exw mazepsei panw apo 20 skotwmena gatia apo ama3i sto dromo mprosta apo to spiti mou.. Ta perissotera apo auta ta taiza kai epaiza mazi tous, 5-6 malista ta eixa megalwsei egw giati eixan xasei th mana tous apo poly mikra.. I know your pain man..
GAMHMENA KWLAMAKSA.
κι εγώ το είχα σώσει από μια γέφυρα όπου το παράτησε κάποιος παπάρας πριν έξι μήνες... τεσπα, τι να πεις με τους μαλάκες που γκαζώνουν σε κατοικημένη περιοχή.
Μαζευομαστε καμια 10αρια ατομα που δινουμε ενα μαθημα να στειλουμε ενα μεηλ στους καθηγητες γιατι τον παιζουν.
Μεσα αναφερεται "αλλα πιστευουμε οτι οι απαιτησεις απο τους φοιτητες πρεπει να ειναι αντιστοιχες με τη ποιοτητα και την οργανωση του μαθηματος, την οποια θεωρουμε χαμηλη για τους παραπανω λογους" (τοσα δινεις τοσα παιρνεις)
Αλλαζει σε "οι απαιτησεις απο τους φοιτητες πρεπει να ειναι αντιστοιχες με τη ποιοτητα και την οργανωση του μαθηματος, οι οποιες δεν ηταν οι καταλληλες" (ειμαι λιγο φλωρος για να σε πω μαλακα μεσα στη μουρη σου)
και καταληγει σε "αλλά θα θέλαμε να ζητήσουμε οι απαιτήσεις σας από τους φοιτητές να είναι λιγότερες (μικρότερες?) λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του συγκεκριμένο project" (σας παρακαλουμεεεεε, λυπηθητε μας λιγοοοο)
γιατι λεει το να αναφερθουμε σε ποιοτητα και να κρινουμε ειναι προσβλητικο. ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.
εντωμεταξυ κλασσικη περιπτωση απο ολο το μεηλ μας πειραξε η τελευταια κουβεντα, γιατι προφανως δε διαβασα ολο το μεηλ να δω τη κριτικη που ασκειται.
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ;
:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash:
Εισαι στην ελλαδα το 2016. Εισαι δημομπατσος. Δηλαδη δεν ειχες καν την ικανοτητα να γινεις κανονικος μπατσος. Σε εβαλαν με βυσμα. Βγαινεις Σαββατο βραδυ και πας στο Θησειο και απο τα 200 παρανομα σταθμευμενα κοβεις κλησεις σε 10-15 και παιρνεις πινακιδες.
Μετα απο 2 μηνες απουσιας απο τη γαμω πολη βγαινω ΜΙΑ φορα και μου παιρνουν πινακιδα. Ετσι και τον βρω αυτον θα του σπασω ποδια χερια και οτι αλλο σπαει.
Ξερετε αν μπορω να παρω πινακιδες χωρις να πληρωσω κληση; Δε πληρωνω σε δημοτικη αστυνομια λεφτα για κανενα λογο. Δε χρωσταω ουτε στον Καμινη ουτε σε κανεναν γαμωσπιτο τα λεφτουδακια μου. Καλυτερα να τα παρω ναρκωτικα.
ellada=dytikh tourkia. h xwra opou o ka8enas efarmozei to nomo analoga me ta kefia tou th sugkekrimmenh mera.
Δημομπατσος και να σου παρει πινακιδες, δυσκολο. Μονο κλησεις κοβουν αυτοι.
Μήπως εννοείτε ΔΗΜΟΤΟΜΠΑΤΣΟΣ;
Έλεος, αντί να κόψει 200 κλήσεις έκοψε μόνο 20, και δε σε ρώτησε και πόσο καιρό είχες να βγεις.
ή δημοτική δεν παίρνει πινακίδες. την πατησες , υπάρχει μια διαδικασία με τον συνήγορο του πολίτη όπου αν στην κλήση δεν έχει όλα τα πεδία συμπληρωμένα μπορεί να θεωρηθεί άκυρη. Αλλά τις πινακίδες θα τις πληρώσει ς γιατί μάλλον είναι από τροχαία. ή κλήση μπορεί να είναι από Δήμο ,,,,,,δεν ξέρω.....ψαξτω με τον συνήγορο.
ps.Μα καλά Θησείο με αυτοκίνητο? που πας [emoji4]
Ελλαδάρα :touched:
Δεν έχω ακούσει ποτέ δημοτόμπατσοι να παίρνουν πινακίδες, αν όντως είναι της δημοτικής αστυνομίας τότε μάλλον μιλάμε για καινούριο φρούτο. Βασικά μπορείς να κοιτάξεις την κλήση τι γράφει πάνω :)
Κι από το χρώμα μπορείς να το καταλάβεις! Αν είναι ροζ, είναι τροχαία.
Τα τελευταία 2-3 χρόνια πάντως η τροχαία μαζί με οποιαδήποτε κλήση παίρνει και πινακίδες, για να αναγκάζεται να τις πληρώνει (αμέσως) ο κοσμάκης.
επίσης μπορείς να ψαχτείς με το αν εκεί που πάρκαρες επιτρεπόταν ή όχι.
Ηταν ροζ αλλα λεει πανω δημοτικη αστυνομια. Και ακριβως επειδη ξερω οτι με τη δημοτικη αστυνομια παιζει περιεργη κατασταση, ρωταω αν μπορω να παρω πινακιδες χωρις να πληρωσω. Παντως ναι, απο οσο το εψαξα πλεον μπορουν να παιρνουν πινακιδες γιατι κανεις δε πληρωνε τις κλησεις τις δημοτικης αστυνομιας (διαβασα μεχρι και περιπτωσεις στις οποιες δημοτικη αστυνομια διαφορων περιοχων εκοβε χυμα κλησεις σε τυχαια νουμερα για να παιρνει λεφτα).
Προφανως παρκαρα σε σημειο που θεωρειται παρανομο, απλα αμα θες να κοβεις κλησεις και να παιρνεις πινακιδες, καν'το οπως πρεπει. Κατσε 3 ωρες και παρε ολες τις πινακιδες. Η κοψε στους μαλακες που εχουν κανει τη μεγαλυτερη κατσικια τουλαχιστον δειξε καποιας μορφης λογικη.
Επισης, δεν ειναι αναγκη να με ρωτησει ποσο καιρο εχω να βγω απλα το οτι εχω να βγω απο το γαμωσπιτο μου τοσο καιρο το κανει εξτρα γαμωτοχριστοκαιτηπαναγια.
θεωρείται παράνομο; α, μπορεί και να μην είναι με βάση κάποια ερμηνεία του νόμου; Παίζει (και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω παρότι έχεις κάνει μαλακία και ζητάς και τα ρέστα για τους υπόλοιπους που δεν την πάτησαν) οι υπόλοιποι να πάρκαραν μετά από τους μπάτσοι.
Ονιμπότσε, 25 χρόνια ακούω τα ίδια αστεία από τους θεσ/κεις. Πες και το άλλο με το μίλκο ρε μαλάκα να γελάσουμε λίγο. κάποτε ήσασταν πρωτοπόροι και τώρα απλά μίζεροι γραφικοί.
έφαγα κλήση στην κυψέλη πριν κανα μήνα γιατί βαρέθηκα να ξεπαρκάρω και να παρκάρω απέναντι που ήταν νόμιμο και άδειασε θέση μόλις βγήκα από το αμάξι. καλά να πάθω
@Taliban: Δηλαδή, κάτσε να κάνω μια περίληψη, κάνεις συνειδητά μαλακία, σε πιάνουν, ψάχνεσαι να αποφύγεις τις επιπτώσεις με πλάγιο, ελληναράδικο τρόπο και, επιπλέον, η πρώτη σου αντίδραση είναι "ε αφού την πάτησα εγώ, να την πατήσουν όλοι". Στην υγειά μας! :beer:
Οχι φιλε, απλα ξερω οτι η κατασταση με τη δημοτικη αστυνομια και τις πληρωμες κλησεων ειναι ιδιαιτερη (παιζει να μη φαινεται πουθενα οτι εριξα πιστολι) και προφανως προσπαθω να ριξω πιστολι. Το ανεφερα κι ολας στη δευτερη προταση.
Και το προβλημα μου δεν ειναι γιατι οι αλλοι δε πηραν κληση. Ελεος. Απλα φαινεται εξτρα εκνευριστικο εκεινη την ωρα να συμβαινει μονο σε σενα.
στα τρίκαλα δέσμευσαν τραπεζικούς λογαριασμούς όσων είχαν οφειλή στο δήμο, ακόμη και μία κλήση της δημοτικής. έγινε της πουτάνας χαχαχαχ
τώρα, πώς σκατά ο δήμος απέκτησε τέτοια πληροφορία και κατά πόσο ήταν νόμιμη η ενέργειά του είναι άλλη συζήτηση.
Ορίστε γιατί φτάσαμε εδώ.
Πάει ο καθένας,κάνει τη μαλακία του και μετά επειδή ζούμε σε ένα κράτος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ νομίζει ότι μπορεί να τη σκαπουλάρει κιόλας.
Να πληρώσεις φίλε μου και να αφήσεις αυτά τα κουτοπόνηρα.