δυστυχως/ευτυχως οχι.
Printable View
δυστυχως/ευτυχως οχι.
tzoni kas ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
edit : ή τάγκο και kas?
τζόνυ δαγκωτό!
χωρις να θελω για κανεναν λογο να υποτιμησω τον τζονυ η επιλογη του νικ προερχεται απο μια ερωτικη ιστορια καθημερινης τρελας(μπουκοφσκι).παμε το κραξιμο..
Έλα τρεις σελίδες φάγαμε με τη καθυστερημένη, σοβαρευτείτε.
Ο επόμενος νέος γιούζερ παρακαλώ.
Kalhmera se olous. Epesa tyxaia sto forum sas psaxnwntas gia queensryche sto wikipedia!!! :lol: :lol:
Apo osa diabasa sto wiki kai osa eida lourkarontas edw gia kamia bdomada 8a perasoume poly wraia.
Kai gia na prolabw opoion me rwthsei, eimai arren kai Paniwnios. Euxaristw.
Welcome κ σε σένα.
βάλε εικονίτσα και υπογραφή να χουμε κατι να κραξουμε καθότι το πανιώνιος δε μου λεει τιποτα
kalytera twra? ta ekana ligo proxeira bebaia...
ωραία τώρα κατσε και περίμενε να μπεί κανα τζιμάνι να σ'αρχίσει
κυνηγός μόνο να μην είσαι
Αν είσαι κυνηγός, εγώ πάντως μαζί σου. Μόνο και μόνο για να δω τον καθυστέρα οικολόγο να τραβά τα βυζιά του.
Munchkin :dfinger:
Κάτι φίλοι μου έπαιζαν 6ωρο :roll: Πάνω που πήγαινε ο ένας να κερδίσει, έπεφταν όλοι να τον φάνε.
Ναι, γαμάει, αλλά μετά από μερικά παιχνίδια που έχεις μάθει όλες τις κάρτες απ' έξω καταντά βαρετό. Βεβαίως, με τα 20 διαφορετικά expansions σώζεται η κατάσταση.
Το Chez Geek, από την SJ Games επίσης, δεν είναι τόσο αστείο όσο το Munchkin, αλλά ως παιχνίδι γαμάει.
H alh8eia einai pws eimai munchkin ek pro8esews oxi mono sto paixnidi to munchkin. Alla auto den einai to katallhlo thread na sxoliasw ton munchkismo ws filosofia. 8a kateu8yn8w pros to nekro sub-forum me ta rpg....
Deggial dwse kana info gia to chez geek. Apo to site tou de mporw na krinw kai polla gia to an einai endiaferon h oxi.