τι λες ρε μπούφο
Printable View
τι λες ρε μπούφο
http://eu.blizzard.com/support/article. ... geNumber=1
kai
"(xi) any accounts and their associated information and characters that are inactive for ninety (90) days will be deleted; "
apo b.net.
Entaksei, eixes dikio. Den einai 6 mhnes sth 2h periptosh, einai 3 :P
Opote MPOREI na sto exoun svhsei. Mporei kai oxi. Perimene apanthsh.
μαλιστα. γιατι αργουν τοσο τοτε...πφ... μαλακια.
εγώ είχα το account παγωμένο για ενάμιση χρόνο και δεν είχα πρόβληματα
Diathroun to dikaioma. De shmainei oti ta svhnoun panta. Alla an sto svhsoun, de feroun kamia eythynh.
Emena pantos to b.net account, pou eixa na loggaro merika xronia, mou to esvhsan :P
Μετά από 6 μήνες έχουν το δικαίωμα να σου σβήσουν το account , κάτι που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν γίνεται. Εγώ είχα κάνει log τον Φλεβάρη του 07 και μετά πάλι Ιούνη του 08 και το account υπήρχε
και αμα στο σβησουν, με το διατηρημενο τους δικαιωμα, διατηρουν το δικαιωμα να σε γραφουν στα παπαρια τους για 10 μερες???
ελπιζω μονο να μην εχει γινει καμμια χοντραδα χοντραδα, με το μπακαπ, χαχ.
mitsmann να σου δώσω το δικό μου? έτσι κιαλλιώς δεν παίζω.
locust εδώ
Λοκαστ, σε υπερευχαριστω, αλλα οχι...το νοημα ειναι να παρω τον κακομοιρο τον δικο μου, που ειναι 50, δεν ειχα παιξει πολυ και να τον ανεβασω... να δω πως μπορει να γινει...
αλλα το να μην απαντανε και να λενε εστω "χμ, το κοιταμε" η ακομα και "χμ, τον ηπιατε κυριε Δαρκλινε" ειναι απαραδεκτο.
πάρε να παίξεις ρε, έχει και playtime για 10 μέρες ακόμα. Έχει μια 70άρα human warrior που έχω να την ακουμπήσω απο το 2007
Apantoun alla argoun. Exo steilei ki ego paromoio mail edo kai 2 vdomades kai den exo parei apanthsh :P Sto prohgoumeno apanthsan meta apo kamia vdomada.Quote:
Originally Posted by Darkling
ενδλεσσ φορεβαQuote:
Originally Posted by karharias
κατι πρεπει να γινει με το loot στα hc ομως
ολο μπλε μπλε μπλε
α ναι και πιο ειναι το hit cap;
8% nomizo.
Τι εννοείς;Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Αυτά και άλλα πολλά στο λινκ που έδωσα 2 σελίδες πρινQuote: