ναι,αλλα εγω δεν ειμαι γαυρος
Printable View
ρισπεκτ!Quote:
ναι,αλλα εγω δεν ειμαι γαυρος
μόνο μέσω πλέι οφ και πάλι δύσκολο. βλέπω οφη και εμείς 2οι στον όμιλο.
Ο μπεος είναι εντελώς καθυστερημένος. Έχει κάνει τόσες φορές τη δήλωση
σα να υπάρχει κάπου αρχείο όλων των συνομιλιών στην Ελλάδα και αρκεί να πάει ο εισαγγελέας με ένα στικάκι να τις σώσει σε εμ πι θρι. Τι ηλίθιος.Quote:
Ας κάνουν άρση απορρήτου, να δουν τι του είπα και τι του είπε ο κ. Πατέρας.
Και λέει λοιπόν παρακάτω για το αν πήρε τον δαλουκα τηλέφωνο:
Όταν λοιπόν είναι δικαίωμα του κάθε παράγοντα να παίρνει τους διαιτητές και να τους βρίζει (έτσι λέει, ποιος ξέρει τι είπε) έχεις ένα παρασκήνιο που δε μαζεύεται με τίποτα. Φυσικά είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνα να παίρνει όποιον θέλει τηλέφωνο, αλλά οι κανονισμοί δεοντολογίας του ποδοσφαίρου που (θα έπρεπε να) υπάρχουν με αυτά τα τηλεφωνήματα έπρεπε να οδηγούν τον κάθε μπεο εκτός ποδοσφαίρου. Χωρίς καμιά δικαιοσύνη να εμπλέκεται.Quote:
Δικαίωμά μου ήταν να το κάνω. Δεν κατάλαβα! Τον έβρισα, δεν τον επέπληξα. Του είπα πως αυτό ήταν ξεφτίλα. Παίξε για την καριέρα σου, παίξε για τον εαυτό σου.
Προσοχή παιδιά, να προσέχουμε.Quote:
Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πρωτοστατεί, στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα συζητήθηκε η παρέμβαση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ώστε να σταματήσουν τα σχόλια αναγνωστών στα αθλητικά sites!
Η Σούπερ Λίγκα έκανε βαθιές τομές στο έκτακτο Δ.Σ. της την Τρίτη, καθώς δεν ασχολήθηκε με ήσσονος σημασίας θέματα, όπως τους παράγοντες που τυχόν εμπλέκονται σε σκάνδαλα αλλά έβαλε βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, καταδικάζοντας τις αθλητικές ιστοσελίδες και κυρίως αυτές που φιλοξενούν σχόλια των αναγνωστών.
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε μία αποστροφή του λόγου του είπε: «Έχω διαβάσει πολύ άσχημα πράγματα. Μπαίνουν και γράφουν ό,τι θέλουν χωρίς να έχουν ονοματεπώνυμα. Πρέπει να πάψει να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Αυτά τα πράγματα είναι αρνητικά και μας μειώνουν. Γράφουν για μένα πολύ αρνητικά πράγματα. Έχουν φτάσει ακόμη και στο εξωτερικό. Διάβασα πριν από λίγο τι έγραφε ένα site στο εξωτερικό. Πρέπει να σταματήσουν αυτά».
Μάλιστα συζήτησαν το ενδεχόμενο να παρέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να σταματήσουν τα σχόλια που δημοσιεύονται.
Όπως φαίνεται δηλαδή, η μήνυση στο gazzetta και σε άλλες αθλητικές ιστοσελίδες ήταν μόνο η αρχή, καθώς το επόμενο βήμα για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου θα επιτευχθεί με το «κυνηγητό» στους αναγνώστες. Των ανθρώπων δηλαδή που τολμούν να εκφέρουν άποψη, τη στιγμή που εκείνοι το συντηρούν πληρώνοντας εισιτήριο κάθε Κυριακή και συνδρομές, που στο τέλος πάνε στις τσέπες των προέδρων. Άραγε... υπάρχει και πιο κάτω;
Και αυτά μετά από τις μηνύσεις σε αθλητικά σάητς και δημοσιογράφους.
Πόσο καθυστερημένος είναι.
Σε λίγο θα γράφει και στο μεταλ χαμμερ!
σε κανα 3 χρονια θα τον κυνηγανε οι ιδιοι οι γαυροι αυτον τον παχυσαρκο κυριουλη με μαστουρωμενο βλεμα!
(ειναι μηνυσημα αυτα που εγραψα?)
Ποιοι??Quote:
Στην παράγκα Νο.1 είχαμε στοιχεία σημαντικά και ενδιαφέροντα τα οποία παραγράφηκαν. Μόνο μετά από ενέργειες δικές μου και του Τριανταφυλλόπουλου καταδικάστηκαν 3 παράγοντες.
η αεκ την μπλε φανελα την εβαλε για γουρι;
Χαχαχαχα γελάει ο κόζμος σήμερα..
3eftilkia
μεχρι κ ο χολεμπας.