χαχαχαχαχαχ.
πες τώρα.
Printable View
χαχαχαχαχαχ.
πες τώρα.
Phge enas filos mou ekei ki egw to eixa pio katw stis epiloges.Einai toso dyskoli sxoli oso fainetai?Tha kaneis metaptyxiako?Quote:
Originally Posted by Fixxxer
ΟΜΓΚ 2 κεφάλαια των 35 σελίδων σύνολο δεν πρόλαβα να διαβάσω, έβαλε 2 ολάκερα θέματα από αυτά.
Γαμώ το σπίτι των QR.
Γιατρος ειμαι? Ρωτα τον Dr Death. :P
Παρε απειρα χαπια και σιροπια και κανε και αναλυτικο ποστ να ερθει ο Καντιρου με 4 λινκς και 7 ερευνες για καθε ενα απο αυτα.
Σοβαρα τωρα, δεν ξερω. :(
πώς λένε μια μαλακία, σταγόνες ή κάτι τέτοιο είναι, που σου περνάει το συνάχι αμέσως :?
Ειναι αρκετα δυσκολη, κυριως γιατι πρεπει να μαθεις ενα σωρο πραγματα για ολους τους κλαδους της Φυσικης, αρκετα Μαθηματικα, Προγραμματισμο, Φιλοσοφιες και τετοια σαν δευτερευοντα μαθηματα αλλα ειναι υποχρεωτικα, και αντιστοιχα αν εισαι στον κλαδο Μαθηματικου αλλαζεις στην προηγουμενη προταση τη λεξη Φυσικη με τη λεξη Μαθηματικα. Δηλαδη πρεπει να ξερεις αρκετα σε καθε επιστημονικο κλαδο. Κατα τα αλλα εχει και μερικους μαλακες καθηγητες, ειναι και σχετικα καινουρια σχολη (1999) οποτε σε καποια μαθηματα καλως η κακως δεν εχει οριστικοποιηθει το προγραμμα σπουδων, οποτε ναι, πιστευω οτι ειναι αρκετα δυσκολη. Βεβαια αν εισαι επιμελης τη βγαζεις και στα 5,5 χρονια πολυ ευκολα, αρκει να παρακολουθεις, αλλα αυτο ισχυει για οποιαδηποτε σχολη, οποτε... Μεταπτυχιακο? Θα δουμε. Ελλαδα, Αγγλια, Αμερικη, οπου με βγαλει, σουβλατζιδικο περχαψ.Quote:
Originally Posted by Not_saved
χαχχαχα τους θυμάμαι τους καθηγητές σας. ατάκα του παντελίδη (μαθηματικός στο τότε "γενικό τμήμα"): μερικούς φοιτητές τους ξέρω καλύτερα κι από τη γυναίκα μου.
τι εννοεί ο ποιητής? :?
Ο συγκεκριμενος ειναι γιατοπουτσο ατομο. Υπαρχουν κι αλλοι που ειναι πολυ καλοι και σοβαροι επιστημονες βεβαια.
ναι ρε, αυτόν τον είχαμε όλοι στη μπούκα. μιλάμε για ακραία περίπτωση :lol:
United Forces of Physics dld... Foberh sxolh to fusiko, eidika sto Aristoteleio opou lamprainoun me thn parousia tous to tmhma episthmones megalou kurous k die8nous belhnekous opws o astrofusikos k.k. Barboglhs k o MEGAS purhnikos fusikos k.k. Xardalas. A k o bapsomallias o Xrhstidhs k o Psinakhs o proedras... 8EE MOY TI KARNABALI!
P.S. O gabriel pou einai? Giati mas aparnh8hke?
ο ζερεφός σε χαλάει?
(κάνει διδακτορικό ένας φίλος μου στο φυσικό ΑΠΘ)
τίποτεQuote:
Originally Posted by Raven Lord
mdma.Quote:
Originally Posted by Candiru
8a ksexaseis oti exeis sinaxi.
Μόλις μου βαλε κάρτα ένας τύπος που νόμιζε ότι ήμουν γκόμενα.
Γαμεί.
lolQuote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_