Το σήκωσα τη στιγμή που το έκλεισες. Δεν ξέρω πώς το κάνεις. Πάντα παίρνεις τηλέφωνο τις χειρότερες στιγμές. Σόρι, έπαιζε τρελό πήξιμο εκείνη τη στιγμή (δουλειά όμπβιουσλι).Quote:
Originally Posted by Fixxxer
Printable View
Το σήκωσα τη στιγμή που το έκλεισες. Δεν ξέρω πώς το κάνεις. Πάντα παίρνεις τηλέφωνο τις χειρότερες στιγμές. Σόρι, έπαιζε τρελό πήξιμο εκείνη τη στιγμή (δουλειά όμπβιουσλι).Quote:
το πιο κρίσιμο μάθημα του εξαμήνου, το περιμένω 2 μέρες να βγει, βγαίνει και στη λίστα λέει πως "δεν προσήλθα", ενώ έχω παραδώσει και εργασία. πόσο δύσκολο πρέπει να το κάνουν πια? =(
Μήπως δεν είχες περαστεί στον κατάλογο και έγινε κανα μπερδεμα απο εκεί?
εγώ ψυλλιάζομαι πως έχει γίνει μπέρδεμα με την άλλη παρασκευοπούλου. τεσπά, θα δούμε σε 10' που θα τους ξαναπάρω τηλ.
edit: :)
ε, το πέρασες;
Ti ennoei o carheart k ti esu? Poioi 8a kanoume sekta k esu giati den tairiazeis?Quote:
πω 2η μέρα ως μόνιμος κάτοικος τρικάλων και άρχισε να γίνεται απάλευτη η κατάσταση :P
Κατεβα εκει που πρεπει τοτε.-
θα αναπολείς το στρατό σε λιγο, δηλαδής;Quote:
Originally Posted by Raven Lord
ναι ναι, γι'αυτό και το χάπι σμάιλι στο προηγούμενο ποστ, απλά είχαν ξεχάσει να περάσουν το βαθμό μου =)Quote:
Originally Posted by enitharmon
Προφανως ο καρχαρτ σπουδαζει Φυσικο Αθηνας, εσεις οι δυο στη Θεσσαλονικη, ο Μιτσμαν εχει τελειωσει Φυσικο Αθηνας αποτι ξερω, επισης αν θυμαμαι καλα Γκαμπριελ και Καρκας ηταν στο Φυσικο κι εγω ειμαι το μπασταρδο που σπουδαζω Πολυτεχνειο Σεμφε, κλαδο φυσικου.Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
Κατερινα :( Ημουν Ζωγραφου παλι και ειπα να σε παρω κανα τηλ να βρεθουμε. Θα ειμαι παλι Σαββατο μεσημερι. Και καποιες μερες την αλλη εβδομαδα. Και καποιες μερες την παραλλη εβδομαδα. Και αποτι φαινεται θα ειμαι και τον Ιανουριο αρκετα συχνα, και τον επομενο Ιουνιο και ισως και τον επομενο Σεπτεμβριο. :(
Σιγα μην τελειωσα.
με ποιο τρόπο θα μου έχει περάσει ένα κρύωμα μέχρι αύριο; πείτε.
μια βόλτα θα κατέβω, από βδομάδα.
Τα προηγουμενα 3 ποστς διαβασμενα μονα τους χωρις να εχει διαβασει κανεις τιποτα πιο πριν ειναι οτι πιο σουρρεαλ εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο. :rofl: