oh yeah!!!!
ena xrono argotera omws ta nera tis pagkosmias mousikis skinis tarazei to parakatw mwro http://www.karlota.gr/home.html
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ!!!
Printable View
oh yeah!!!!
ena xrono argotera omws ta nera tis pagkosmias mousikis skinis tarazei to parakatw mwro http://www.karlota.gr/home.html
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ!!!
Kαι καλες κουμπαριες.
Γερασε και μυαλο δεν εβαλε. :shock:
...βασικα στις φωτο που κανει modeling ως αγορακι, καλος φαινεται.
i'm on a rofl
:yawn:
gamimenos kairos , arxise na brexei kai 3exastike....
mhn vrizeis ayton ton kairo.
Αυτος ο καιρός πάντως είναι απο τα λίγα καλά που μου συμβαίνουν τώρα τελευταία.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Πόσο καριόλα είναι η ζωή.
Το σκηνικό:
Κάποιες μέρες πριν με παίρνει τηλέφωνο παλιά φίλη που είχαμε χαθεί για ένα-δύο χρόνια και μου λέει να βγούμε. Ωραία, ωραία. Βγαίνουμε, γαμάτα αυτή έχει γίνει ωραίο κομμάτι και ψιλοψήνεται μια κατάσταση. Αυτή έχει και καλά "ελεύθερη σχέση" με έναν τύπο, αλλά στον μπούτσο μας.
Σήμερα κανονίζουμε να βγούμε, εγώ, αυτή, η ελεύθερη σχέση και μια φίλη της. Ωραία, ωραία (τι ωραία...). Πάμε για κρασά, αρχίζει η ελεύθερη σχέση κουβέντα με την φίλη της για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, κόβω φλέβες εγώ, ξεσπάω στο ημίγλυκο (μπλιαχ κανονικά, αλλά ας όψεται η περίσταση) και ρε πούστη σε κάποια φάση εν μέσω μιας διαφωνίας για το αν οι Super-άδες κάνουν ντρόγκες (...) πάει η κουβέντα στα ναρκωτικά και συγκεκριμένα στο :weed:
Και εκεί μαθαίνω ότι η φίλη της είναι ΚΝίτισσα και αρχίζει να παίζει την κασσέτα "εμείς είμαστε εξαρτημένοι από την ζωή - η μεγαλύτερη ηδονή είναι η ομορφιά του αγώνα - ναρκωτικό είναι ότι σου δίνει το παρών σύστημα για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του και να ναρκώσει το λαίκό κίνημα etc etc". Σε κάποια φάση κάτι της λέω ότι γαμώ την προπαγάνδα που σας ταίζουν και δεν έχετε προσωπική άποψη και γυρνάει και μου λέει "καλύτερα η προπαγάνδα του Κόμματος παρά αυτή που σου ταίζει εσένα το σύστημα".
Ε, κάνα 10' μετά σηκώθηκα, χαιρέτισα την Επανάσταση και έφυγα. Ρε πούστη, πόσο 0 πια;
Epithdes efere th KNItissa, gia na mh ginei kati.
Sobara twra, PARA polu mhden.
Εντελως.
...είπαν.
:rofl:
να με και 'γω!
:rofl:Quote:
Originally Posted by Solo Carriera
MA POSA PINKS PIA? RazzQuote:
Originally Posted by carheart