προσκυνω
Printable View
προσκυνω
:rofl: :rofl: :rofl:
Axaxaxxa
Τι έπος είναι αυτό?
Προσκυνώ κι εγώ όποιον το έγραψε (ανχόλη αν το έκανες εσύ είσαι ο θεός μου)
Όχι, τυχαία το βρήκα. Είναι πανέμορφο.
απο fight club ειναι,sport fm
autos einai MEGAAAAAAAALO arxidi .Quote:
αν και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο δεληγιάννης ήταν προκλητικός κι εριστικός,
ρε πιτς εμενα γιατί με λες χαζό?
εννοουσα οτι οσοι δεν γνωριζουμε ας μην παιρνουμε θεση
οσοι γνωριζουν τι εγινε, ας παρουν!
πικραθηκα :|
by the way, στη συνεχεια του μονου μου ποστ που εκανα αμεσως μετα το ματς με τη βερντερ, ο Ρεχαγκελ την ημερα του Ολυμπιακος Βερντερ ειχε παει να δει το... Σαλκε Ροζεμποργκ.
Σωστο, ο Κουράνης ειναι εξελιξιμος παικτης, μπορει να χρειαστει να τον καλεσουμε στην εθνικη.
ρε στο θέμα στολτίδης μήπως παίζει τίποτα προσωπικό όπως με γεωργάτο πχ;καμια σχέση χαρακτήρα βεβαια αλλα δε δικαιολογείται αλλιώς η μη κλήση του
Κοιτα. με το γεωργατο παιζει προσωπικο, επειδη ειχαν τσακωθει στο 1ο ματς που επαιξε ο ρεχαγκελ με την ελλαδα και ειχε καλεσει το Γεωργατο.
Με το Στολτιδη τι να παιζει? αφου δεν τον εχει δει και ποτε πιο κοντα απ τα 10 μετρα.
Απλα ειναι η ξεροκεφαλια του, και στο κατω κατω εχει κι ετοιμη την απαντηση "ναι αλλα πηρα γιουρο με οσους καλεσα" που οσο να ναι ειναι ποιντ. Αλλα η αδικια στον Ιερο ειναι τεραστια. Και δεν το παω σε κοντρα ασφπ - παο, αλλα δε μπορει να καλει τον Τζιωλη και οχι τον Στολτιδη, θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε.
δεν υπαρχει κοντρα παο οσφπ σαυτο το θεμα,δε νομιζω να υπαρχει εστω και ενας φιλαθλος ορ γουατεβα που να μη θελει να καλεσει τον στολτιδη στην εθνικη
και οχι τωρα αλλα εδω και χρονια
Opws k to Zhko (oxi twra edw k xronia)
ακριβώς
Εγώ όλο ακούω ότι ο Τοπαλίδης είναι η αιτία που δεν καλεί τον Στολτίδη γιατί λέει είναι από το ίδιο χωριό και είναι μαλωμένα τα σόγια. Αδυνατώ να το πιστέψω, δηλαδή δεν μπορεί να είναι τόσο άκυρη η αιτία.
Επίσης άκουσα ότι ο Στολτίδης δήλωσε ότι και να τον καλέσουν τώρα δεν πάει. Αυτό δεν αδυνατώ και τόσο να το πιστέψω.
Κανείς που να ξέρει πόσο βάσιμες είναι οι εν λόγω βρώμες;
θα μαθω :P
Άντε, να κάνεις και κάτι χρήσιμο!:Ρ
παντως η ιστορια με τον Γεωργατο ειναι αληθινη 100% , του φωναζε ο Οττο στα αποδυτηρια και ο Γεωργατος γυρναει στον Τοπαλιδη (νομιζω) και λεει "Καλα ρε τι λεει ο μαλακας?" :|
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
χαχαχα ρησπεκτ σε ολους αν εγινε αυτο. Ελπιζω μονο ο Ιερο να πηδουσε την αδερφη του αλλουνου.
Αυτά περί προσωπικών θεμάτων είναι μαλακίες του καφενείου. Ο Λ-Οτο έχει μια νοοτροπία-εμμονή σε ένα στάνταρ κορμό παικτών που ξεκίνησε από την αρχή..Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι με ΒρυζοΓκουμοΦύσσες δεν είχε πάλι τελική φάση και έκανες μεμονομένες αλλαγές.
Εκτός και αν περιμένει να πατήσει τα 34 και ο Στολτίδης :lol:
Κατά τ'αλλα,στη θέση του- είναι πολύ ανώτερος από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο Έλληνα αυτή τη στιγμή.
Quote:
Originally Posted by freak brother
:rofl: :rofl: :rofl:
το εχω ακούσει κ γω
εγώ πάλι για γεωργάτο είχα ακούσει ότι πήγε στη πρώτη συνάντηση και άπλωσε τις ποδάρες στο τραπέζι με τη σαγιονάρα φάτσα κάρτα και με ένα υφάκι "στο μπουτσομας ρε γερμανε" και καπως ετσι πηραν τα πραγματα τον δρομο τους
Εγω παλι ακουσα οτι ο Οτο καλουσε τον Κωστα Κωσταντινιδη τοτε στην εθνικη οχι γιατι ηταν καλος (καλος ηταν, αλλα οχι για βασικος εθνικη) γιατι ηξερε γερμανικα και ηθελε καποιον να συνεννοειται. Και καποια στιγμη του ειπε να μεταφερει κατι στον Γεωργατο, και ο Γεωργατος που μετα το 5-1 απο τη Φινλανδια μπορει και να υπεθεσε οτι το πολυ να μεινει 2-3 μηνες ακομα στον παγκο της εθνικης ο Οτο (που να ξερε ο κακομοιρης αχαχαχαχ), γυρισε και του ειπε "πεστου να παει να γαμηθει". :rofl:
Οτι ο Ρεχαγκελ ειχε τον Κωνσταντινιδη στην εθνικη επειδη και μονο ηξερε γερμανικα, ειναι πασιγνωστο. τωρα τι εγινε με τον Φραπεδατο δεν ξερω.
ναι αλλα εγω το εχω ακουσει απο τον Γεωργατο :P
(καλα οχι απο τον Γεωργατο αλλα απο τον τυπο που γυρναγαν μαζι στα μπουζουκια (μαζι με τον Ελευθεροπουλο παντα) πριν νοικοκυρευτει :P :P
τωρα που ο στολτιδης ξεκωλιασε την αγαπημενη ομαδα του ρεχαγκελ(βερντερ) σιγα να μην τον καλεσει στην εθνικη
Προπονητής της εθνικής ομάδα της Αγγλίας μέχρι το 2010 θα είναι ο Φάμπιο Καπέλο.
κααααααααλα θα περασουμεεεεε :D
Oποτε .οταν οι βαζελοι μαχαιρωναν στου Ζωγραφου ατομα που ψαχναν το νεκροταφειο για την κηδεια του πατερα του Χατζηχρηστου ή οταν βαρουσαν 20 προς 1 με πανομοιοτυπα ροπαλα εναν ΑΕΚτζη στο περσινο ματς του ΟΑΚΑ δεν ειχαν καμια προθεση να σκοτωσουν.Τυχαια βρεθηκαν τα μαχαιρια στα χερια τους.Κατα τ'αλλα ειναι ''χερατοι'' και μονο οι Γαυροι ειναι πουστηδες...Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
Οποιος μπλεκεται με τα σκατα δεν ειναι μακρυα απ'το να κανει ή να παθει τετοιο κακο αν γινει η στραβη.Και τον Φιλοπουλο κατω απ'τα γονατα τον μαχαιρωσαν,οποτε θεωρητικα δεν πηγαιναν να τον δολοφονησουν.Τα ιδια μαχαιρια που τραβαν(τραβουσαν) κατα καιρους και οι συν-οπαδοι του.Κανεις δεν παει για να σκοτωσει,αλλα αμα φυγει η μαχαιρια-ροπαλια δεν θελει και πολυ να γινει το κακο...
νταβιντιαν, μη τα λες ετσι, ο πανκης μας ειναι αντικειμενικαρας του κερατα. ιδιως οταν εμπλεκεται η λεξη "ολυμπιακος" μεσα.
και στα 36 συνεχίζει να γαμάει τρυφερά κωλαράκια!!!Quote:
Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, απονεμήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14/12 στον Γιώργο Γεωργιάδη του ΠΑΟΚ
άνετα και MVP του πρωταθλήματος
επίσης θα τσιμπήσουμε και 990.000 ευρώ για τον Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Αμπντάλα Σικαμπάλα.
Ante na doume ti 8a paroume...
giati den tsimpate kalytera ton idio ton sikabala?Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
....
:fear:Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
Μην τον κακιζεις ειναι παιδι-τζιμανι,απλα με τον παοκ γινεται λιγο δογματικος.Ας πουμε οποτε οτι η ομαδα του παοκ εχει σαφως μεγαλυτερη αναγκη απο 1 τουλαχιστον παικτη σε καθε γραμμη αποτι ενα κακομαθημενο στασιμο δεκαρι,που δεν εχει και θεση στο συστημα που καθιερωνει ο σαντος εδω που τα λεμε.Αυτα τα 990000,που πολυ απιθανο να τα παρει εντος προθεσμιας,ειναι και τα μοναδικα χρηματα την προκειμενη στιγμη για οποιοαδηποτε αλλη υποχρεωση γιατι δεν κυκλοφορει ευρω στην γειτονια της τουμπας,εδω δεν εχει ουτε κρατικο χορηγο,ουτε ερτ,ουτε φανελα και τα ντερμπυ στον δευτερο γυρο αργουνε
Όντως παίζει καλά ο Γεωργιάδης φέτος?
στο τελευταιο που ειδα εκανε μαγικα πραματα παντως
Eτσι λενε αλλα ποτε ηταν η τελευταια χρονια που δεν ηταν καλος?
στο Ολυμπιακό ας πούμε δεν έκανε και τίποτα το σπουδαίο.
δεν τον πηγαινε ο αλεφαντος!
(δεν του κανε διαφορα καψονια?)
Εκτος των ελαχιστων παιχνιδιων που προλαβε να δωσει πριν τον σοβαρο τραυματισμο του και την μετεπειτα παραπομπη του απτην ομαδα ως τελειωμενος σακατης,ο γεωργιαδης ηταν παντα παικτης που ηθελε λιγο χρονο προσαρμογης,την πρωτη του χρονια στον παοκ ακουσε πολλα μπινελικια.Η θητεια του στον ηρακλη σε καθε περιπτωση ηταν καταλυτικη για τις εξελιξεις