Tech expert οχι techie king.
καταταλλα μικροτερο δισκο για το λογισμικο σου οπως σου ειπα και τα υπολοιπα μια χαρα
Printable View
Tech expert οχι techie king.
καταταλλα μικροτερο δισκο για το λογισμικο σου οπως σου ειπα και τα υπολοιπα μια χαρα
α να με συμπαθας, δε θα ξαναγινει.
επισης φχαριστω και δημοσια. πεμπτη θα σκασει μυτη το πισακι, τι χαρα, θα φυγει η μπαχατελα!
Πάντα να λέτε και για τι χρήση το θέλετε.
Όσον αφορά το σκληρό, ε οκ υπάρχουν και τα partitions ώστε να χωρίσει το λειτουργικό.
edit: Ο συγκεκριμένος σκληρός είναι sata 3 ενώ η mobo είναι sata 2. Αν δεν κάνω λάθος δουλεύει οκ σε Sata 2 αλλά αν μπορείς να βρεις motherboard με sata 3 ίσως να δεις διαφορά στη ταχύτητα του σκληρού. Δεν είμαι σίγουρος, εγώ με ταβανόπροκες ασχολούμαι.
στηριζω περισσοτερους με μικροτερη χωριτικοτητα. 1 κακο να παθει ο δισκος παει το backup και εχουμε κλαματα.
καλυτερα ενα δισκο για το λογισμικο αποκλειστικα.
Βοήθεια πλιζ
ο λογαριασμός μου στο Hotmail στέλνει μειλς στις επαφές μου με κάτι διαφημίσεις κ σπαμ
πώς μπορώ να το σταματήσω;
έστησα το πρώτο πισί μόνος μου. μέχρι οι usb του κουτιού δουλεύουν. (περήφανος!!)
αν κ μου πήρε τρεις μέρες για να δουλέψει μου έφτασε που "άνοιξε" από την πρώτη
κ ας μην συνδέσαμε κάτι 12βολτα ρεύματα κ παρολίγο να πάρει φωτιά
Ι can mend everything now
μέγας χάκερ λέμε
εντιτ: τελικά τα καινούργια πισί είναι πολύ γλήγορα ε
Πως πήγε να πάρει φωτιά;
νταξ υπερβολες ξέρεις τώρα
δεν είχα βάλει μια μούφα μωρέ κ με το που πάταγα να ανοίξει, πάλευε να ανοίξει αλλά σταμάταγε κατευθείαν. κ ξανά κ ξάνά μέχρι που του έκοβα το ρεύμα. ε 2 φορές έγινε αυτό μέχρι που κατάλαβα ότι κάτι έλειπε (μου πήρε κάνα 2ωρο να βρω τι θέλει βέβαια..)
@spiritcrusher, δεν εκατσα να ψαξω τετοια πραγματα γιατι υπεθεσα οτι ο τυπος που εφτιαξε το pc για το κοριτσι ειναι κανας τυπος που ξερει οπως μου εξηγησε.
@phoebus: πιστευω οτι θα εχεις το λογισμικο σου σε ενα δισκο χαμηλης χωριτικοτητας και ολα τα backup σε αλλους δισκους. αν κτυπησει καποιος δισκος πιθανοτατα θα κτυπησει αυτος που εχεις το λογισμικο πανω αφου τρωνε το περισσοτερο ξυλο αυτοι συνηθως.
εγω προσωπικα εχω 80gb δισκο για το λογισμικο και για τα backup αλλους δισκους. χωρις partition.
Κοίτα, εγώ έχω RAID 1 με SSD, δεν υφίσταται ξύλο. Οι άλλοι δίσκοι που έχω ως χαβούζα είναι σε ένα ξεχωριστό RAID 5 και φαίνονται ως 1 πράγμα.
καλε, αυτο σε λεω. ενας SSD για το λογισμικο και τα υπολοιπα σε μεγαλης χωριτικοτητας δισκο.
τι SSD εχεις?
Intel X-25 40GB.
ωραιος. Χ2 σε mirror ε?
^ pwned.
Μπιζάριε εμείς δεν το ξέραμε όμως ότι δεν τα διάλεξε μόνη της!! Οκ εκτός και αν το είπε και δεν το θυμάμαι, και βαριέμαι να κάνω κλικ να πάει στη προηγούμενη σελίδα να δω :P
Κατα τ'άλλα μου είχε ξεφύγει αλλά οκ:
Capcom's Jun Takeuchi, who served as producer on Resident Evil 5, he says he isn't interested in working on the next game in the series.
"Personally, I don't think I'm gonna deal with Resident Evil 6 at all," Takeuchi said in an interview with Xbox 360 World. "As far as the series is concerned I'm not planning to return until at least two more Olympics have passed!"
Elsewhere in the interview, Takeuchi said his team felt "extreme pressure" and the effects of "[Resident Evil 4 Director Shinji] Mikami-san's shadow" while they were working on the RE5.
άλλαξε mail
δοκίμασα yahoo αλλά εκείνο είναι χειρότερο
και τελικά η αλλαγή password δεν έπιασε
το Gmail υποτίθετε είναι καλό ε ;
Καταρχην, πολυ πιθανον αν ΔΕΝ στελνεις εσυ τα mail, να ειναι απλα forged ο header (ο καθενας βαζει οτι γουσταρει). Οποτε βρισκεις φιλαρακι να δει το original mail και να παρει infoz απο το header. Αν αλλαξες κωδικο (υποθετω σε κατι δυσκολο) και στελνεις εσυ τα mail, κοιτα μηπως το pc σου παιζει μπαλαλαικα.
Gmail αρκετα καλο.
Are you pondering what I'm pondering?Quote:
Originally Posted by Valve
Ερμ, όχι;
Τσκ Τσκ...
Τι surprise να έχει η Valve για την Ε3? L4D3? Χλωμό...
Η υπόθεση βρωμάει Episode 3 φίλοc!
Δεν ξέρω. Μου φαίνεται και λίγο δύσκολο να είναι το ep 3 μιας και να ας πούμε η Valve δεν είναι και τόσα πολλά άτομα και δεν είναι γνωστοί στο να (μπορούν να) δουλεύουν σε πολλά πράγματα. Εκτος και αν απλά το ανακοινώσουν για 2012 οπότε θα ταιριάζει και με valve time! Ή ίσως κάποιο source 2 engine.
Γενικά σε οτιδήποτε έχει σχέση με ep 3 κρατάω μια στάση δυσπιστίας :P
Μάλλον, να το κάνω πιο συγκεκριμένο γιατί αυτό που είπα παραπάνω είναι τρελή καφρίλα, linux wrapper όλων των κλήσεων σε παιχνίδια που χρησιμοποιούν τη source engine. Νομίζω ότι είναι εφικτό.
αν είναι ep 3, πεθαίνουμε. αν είναι portal 2, χύνουμε. αν portal 2 = ep 3, γράφουμε την περιουσία μας σε newell και lombardi.
υπάρχει κάποιο καλό προγραμματάκι για να αποθηκεύεις τα βιντεάκια από youtube κλπ απευθείας σε avi?
διαφορετικά πείτε ένα καλό flv to avi
Αναμένουμε. :)
2 σελίδες πίσω.
Κομπλεξικοί αρειανοί :P
Δεν πειράζει, ας το βάζουμε ξανά και ξανά, κακό δεν κάνει :P
δεν έχει ροκσταρ στην ε3 :-(:-(:-(
ούτε μαξ πεην 3, ούτε ελει νουαρ :-(:-(:-(
ούτε bully 2, ούτε gta 5 :-(:-(:-(
Έτσι ρούφα το ΤΡΟΜΠΟΝΙ. Στη τελική σιγά όλα τα παιχνίδια ίδια θα ήταν με άλλο όνομα. High-five!
Θα κάνουν Rockstar expo/con οπότε ακόμα καλύτερα για εσένα.
χαχαχα τι σκατάς.
διάβασες τι παίζει με ελει νουαρ; να πω να πω; (είναι και τημ μπόντι βέβαια)
Όχι. Πες
λοιπόν, πέρα απ'το μέγεθος του σεναρίου κτλ, η εξέλιξη χωρίζεται σε επεισόδια (όχι με την μορφή του alan wake) όπου σε κάθε ένα καλείσαι, να λύσεις μια υπόθεση. Η δομή είναι όπως περίπου μιας αστυνομικής σειράς, ημιαυτοτελή επεισόδια με μια εννοιά κατάληξη στο τέλος. Η επίλυση των υποθέσεων όμως δεν είναι γραμμική όπως θα συνέβαινε σε ένα adv game ας πούμε. Πρέπει να συλλέγεις επαρκή στοιχεία, να τα διασταυρώνεις (θα διαφέρουν ανά περίπτωση ανθρώπου που ασχολείται) ή ακόμη και να διαβάζεις την γλώσσα του σώματος, των ματιών κ τις εκφράσεις στην περίπτωση των ανακρίσεων. Ειδικά για το τελευταίο, έχει δοθεί έμφαση σε motion capture και φυσικά στην ηθοποιία και έγινε λόγος για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από αυτά του heavy rain. Και μιας και το ανέφερα, το la noire φαίνεται να δανείζεται (όσο είναι εφικτό δλδ για παιχνίδι που βρίσκεται σε ανάπτυξη πόσα χρόνια) την γρήγορη επιλογή ερωταπαντήσεων των παιχνιδιών του cage. H δράση είναι επίσης ελεγχόμενη και δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στο ντετεκτιβίστικο κομμάτι. Μερικές πικς :
http://media.rockstarwatch.net/news/8405126739.jpg
http://media.rockstarwatch.net/news/3269145708.jpg
http://media.rockstarwatch.net/news/4890536217.jpg
http://media.rockstarwatch.net/news/3842109657.jpg