Πίτσα ονομάζεται ο κάτωθι και μόνο συνδυασμός:
4 τυριά (gouda, κεφαλοτύρι, ροκφόρ, edam) + φρέσκα μανιτάρια + κρεμμύδι + ανανάς.&-
Printable View
Πίτσα ονομάζεται ο κάτωθι και μόνο συνδυασμός:
4 τυριά (gouda, κεφαλοτύρι, ροκφόρ, edam) + φρέσκα μανιτάρια + κρεμμύδι + ανανάς.&-
Εχω φαει αγριο μανιταρι, καλο ειναι. Ενα καλο μπριζολιδι ειναι 10 φορες καλυτερο. Εκτος αν εισαι βετζετεριαν, οποτε βαφτιζεις το μανιταρι ισαξιο με μπριζολιδι και ζεις μια χαρα την αυταπατη σου ευτυχισμενος.
Ειπα το 80%. Οχι 100%. Δεν ξερω που μπερδευτηκες :P
α σορι παιδες μπορει να εχει γινει συνηθειο το βρισιδι αλλα εδω θα ψηφισω ονιμποτσο για ανανα και κρεμμυδια και τυρια...ααα ολα κι ολα
οχι οτι θα πω οχι σε οποιαδηποτε πιτσα ειμαι σαβουρης. αλλα ο ανανας μου γαργαλαει τον εγκεφαλο
Πιτσα με ανανα και ζαμπον γαμαει. Αμα βαλεις ροκφορ, παει η πιτσα, για πεταμα μετα.
φιξερ ρομποτ σε μεγάλωσαν ;
Δε νομιζω οτι υπαρχει πιο αγαπημενη φαση στο ER απο αυτην που people lose their minds επειδη δεν τρωμε ολοι τα ιδια πραγματα :touched:
Δηλαδη αν δε σου αρεσουν γενικα τα μανιταρια πρεπει να εισαι ρομποτ, εκπληκτικα πραγματα.
Γενικα οποιος λεει/πιστευει για καποιον οτι "δεν ξερει να τρωει" εχει μεγαλα θεματα και πρεπει να τα λυσει.
:thumbsup:
Τι ξερεις κι εσυ.
Μη τσατίζεσαι, δεν είπα το 100%!
Όσο και να κακολογείτε τα μανιτάρια, εγώ θα είμαι πάντα στο πλευρότους.
εδώ ο άλλος μου είπε ότι δεν τρώει αυγολέμονο ρε και ζει ακόμα ....