λιιιιιγο ρατσιστικο, δε νομιζεις?
Printable View
λιιιιιγο ρατσιστικο, δε νομιζεις?
δεν το ειπα με αυτο τον τροπο - βασιζομουν στο οτι ειναι πιο πολυ αθλητικος παρα τεχνικος παιχτης..τεσπα κανω εντιτ δικιο εχεις
Ναι ρε μουνάρες ΝΑΙ :touched:
Ακολουθει συγκρατημενο ποστ με μικρες επιρροες απο Loader.
Spoiler
Όσα τριπλ-νταμπλ κι αν κάνουν οι ντίβες των Μαϊάμι, το πρωτάθλημα ανήκει στο Ντάλας. Δεν θα τ' αφήσει έτσι ο Γερμανός. \m/
I asked Lebron James if i could borrow a dollar...he gave me 75 cents...then i remembered...He never gives u the 4th quarter
...
http://www.youtube.com/watch?v=0r4ERhtz3uI
και μετά ρουφήξανε το :dick: του γερμανού
Μιας και το πετυχα σε γνωστο ανταγωνιστικο φορουμ :!: ας το βαλω εδω, μπορει καποιος να ενδιαφερεται... Ολοι οι τελικοι του ΝΒΑ απο το 1980 μεχρι και το 2010, ανεβασμενοι σε rapidshare, megaupload, hotfile κτλ... Προφανως ειναι ανελεητο καψιμο να κατσει να δει κανεις ολους, ή ακομα και τους μισους, αλλα επιλεκτικα καποιες χρονιες μπορει να τις τιμησω... 8)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΝΒΑ ΑΠΟ 1980-2010 :dfinger:
Code:pass: www.basketevolution.com
Ε εξεταστικη τωρα ,υπαρχουν πολλα χρησιμα πραγματα να κανεις απο το να διαβαζεις .ty.
Για τη συμπεριφορά των 2 κοντών από τα 3.
«Ήταν λίγο παιδιάστικη, δείχνει λίγη άγνοια. Είμαι στην λίγκα για 13 χρόνια. Δεν έχω υποκριθεί ποτέ κάποιο τραυματισμό ή κάποια ασθένεια. Αλλά αυτοί έκαναν πλάκα. Δεν έχει σημασία για μένα. Δεν μου προσθέτει κάποιο κίνητρο. Είμαστε στους τελικούς του ΝΒΑ. Αν χρειάζεσαι επιπλέον κίνητρο, έχεις πρόβλημα»
Είσαι παιχτούρα και τζεντλεμαν. ΣΚΙΣ'ΤΟΥΣ!!!!!