starxidia mas ti exeis akousei esy , ektos kai an sto pe o tzigger h o manikas .. h akoma kai o enkaraxire :pQuote:
Originally Posted by Blindgeo
Printable View
starxidia mas ti exeis akousei esy , ektos kai an sto pe o tzigger h o manikas .. h akoma kai o enkaraxire :pQuote:
Originally Posted by Blindgeo
Oxi, to akousa apo allh phgh.
Oi Last Drive 8a anoiksoun. To meshmeri sthn era-spor phran thlefwno auton pou to diorganwnei kai to paradexthke. Gia to kseno sygkrothma den apokalypse tipota, alla afhse na enoh8ei oti einai oi Peppers.
Αγαπάμε φρικ που θυμήθηκε το 13.
Ναι, είναι φανατικότατοι βάζελοι οι Drive.
Εμείς που είμεθα αντι-ΠΟΚ-ικοί αλλά δεν χάνουμε λάιβ των ντράιβ
τι θα κάνουμε?
ρεγκιουλαρ εχω και γω μεγαλο προβλημα. εγω εκει μεσα δε μπαινω.
thelw kai diaskeves .
misfits - green hell
pearl jam - green disease :p
Το πρώτο περιστατικό διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟ - Κέρκυρα, 3 πολίστες του Ολυμπιακού παρακολουθούσαν τα τελευταία λεπτά του αγώνα (αμέσως μετά ο Ολυμπιακός λόγω τιμωρίας θα έδινε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιαντράν) όταν έγιναν αντιληπτοί από τους οπαδούς του ΠΑΟ και τότε ξεκίνησε... το ματς.
Ο έφορος της ομάδας με έντονο ύφος ζητούσε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να αποχωρήσουν ενώ ομάδα των οπαδών κινήθηκε προς το μέρος τους και κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Οι Δεληγγιάνης, Κόχειλας και Γαβριελάτος καταγγέλλουν πως δέχτηκαν χτυπήματα, ενώ οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με μια φωτογραφία του Φιλόπουλου, αποκαλούσαν τους "κόκκινους" δολοφόνους.
Ναι, οι πολιστες φταινε, για ενα σκηνικο που στο κατω κατω, αντε να μη πω τωρα.
Και να κυκλοφορουνε με εικονα του Φιλοπουλου. Αντε και εικονισμα στις εκκλησιες.
αει στο διαολο κιολας.
σε λίγο θα στείλουν επιστολή στον Πάπα για να τον αγιοποιήσουν. τεσπά, να πα να γαμηθούν όλοι εκατέρωθεν. (και δεν εννοώ τους πολίστες...)
το πιο ωραίο ήταν το πρωτοσέλιδαο της Πράσινης κάτω δεξιά οπου αναφέρεται στο περιστατικό ως "κόκκινες προκλήσεις". και επιτε΄λους κάποια στιγμή θα έπρεπε να ασχοληθεί κάποιο αρμόδιο όργανο με τέτοιες κωλοφυλλάδες ( και ο Πρωταθλητής δεν αποτελεί μόνιμο άλλοθι, νισάφι πια), αντί να ασχολούνται με τον Μπομπ τον σφουγγαράκη.
Tοσο ξενερωτη ομαδα που γιορταζει τα 100 χρονια της και το κανει με συναυλιες γιεγιεδων.Αυτα ειναι να εχεις για σημα αλογοτροφη.
κατα τ'αλαλ ειναι εντελως γελοια η ηρωοποιηση του Φιλοπουλου,αν στην Παιανια δεν ειχαν σκασει μυτη ''Χαρος'',Κουντουρης και λοιπα κεφαλια απ'τη ''Θυρα 7 '80ς'' τη μαχαιρια καλιστα θα μπορουσε να την ειχε ριξει αυτος.
Αστο να παει. Αλλα οι φανατικοι του ΠΑΟ, μαλλον κανουν οτι δεν καταλαβαινουν γενικα. Σε 20 χρονια ο Φιλοπουλος θα ναι οσιομαρτυρας.
Epistrefw sthn prohgoumenh koubenta mias k h8ela na dhlwsw edw oti eimai polu xaroumenos me thn epaggelmatikia poreia tou arrwstou paoktsakiou 8eodwridh pou afhse ton PAOK gia th budesliga gamw to mouni pou ton petakse k euxomai se opoio mounoskulo afhnei etsi thn omada mou k ka8e omada na exei analogh tuxh.
swsta! to prepon einai na ka8ontai na tous tsampoukaleuontai kati emetika mpouloukia ntaidwn me maxairia kai ta resta epeidi den plirwnontai kai skeftontai toulaxiston na kanoun prosfygi gia na na eksasfalisoun ta xrimata tous, kai na tous kopanane ki apo panw ama xanoun ontas aplirwtoi kai me misi omada. h eisai paok h den eisai!
OXI :!:
Alla na fugei gia na paei sto bazelo. As kamei prosfugh gia ta dedouleumena. To polu polu na faei brisimo. Katakriteo k auto alla mexri ekei. Alla oxi na mas poulaei papa oti "mono eksw pao, alliws 8a meinw ston PAOK". Ti budesliga mas leei k arxidies?
kapoion xristodoulopoulo me tin istoria me ti liverpool mou thimizei poly entona auti i fasi, alla auto ksexastike apoti vlepw.Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
tespa, kai gia to salpiggidi ta idia kai poly xeirotera lene kai kanoun ta paokia kai para poly adika imho epeidi o salpiggidis itan aksioprepestatos sti stasi tou kai oso itan ston paok kai meta.
Den exeis idea pws exoun ta pragmata, h fash me to xristodoulopoulo ka8e allo para glhgora ksexasthke. O salpiNggidhs gia poio logo akribws einai aksioprephs?
edit: ti sxesh exei h istoria tou 8eodwridh me tou xristodoulopoula re 8a me trelaneis?!?!
cancer δεν ξερεις τι λες.ο σαλπιγγιδης ειναι μεγαλο πουστρακι και αυτο που εκανε(να παρει τα χρηματα που μαζεψαν οι συνδεσμοι για να ΜΕΙΝΕΙ) και εφυγε ειναι απο τα μεγαλυτερα του αρχιδιλικια.σκατα στα μουτρα του λοιπον.θα μπορουσε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτα τα λεφτα να μην τα παρει,ηταν ΜΗ δεδουλευμενα.
γαυροι βγαλτε τον σκασμο επιτελους για τον φιλοπουλο.δεν ξερετε τι σας γινετε.οσοι ασχολουνται με τα οπαδικα(και ας ειναι 500κμ βορεια της χωρας σας)ξερουν πολυ καλα τι παιχτηκε εκεινο το απογευμα,με ονοματα και προσωπα(οχι ολα τις ιδιας εθνικοτητας)-τα οποια φυσικα δεν θα συλληφθουν ποτε γιατι ειστε κρατικοδιαιτοι και ρουφιανοι.
και για οποιον(χανουμακο) λεει οτι "ο φιλοπουλος θα εκανε το ιδιο" κανει μεγαλο λαθος.μην ξαναμιλησετε ποτε για αυτο το σκηνικο,σεβαστειτε την μνημη ενος ανθρωπου που εφυγε απο την ζωη ενω εσεις πετατε αρλουμπες.
θα το κλεισω εδω το θεμα λεγοντας οτι ηταν η μεγαλυτερη οπαδικη πουστια που κανατε ποτε.το γιατι,ψαξτε να το βρειτε στο πακισταν,στην σερβια και στην αλβανια.και στην γα.δα που σας εξοπλισε καλα.
και καλα θα κανουν οι βαζελες και θα αγιοποιησουν ενα ΠΑΙΔΙ(γιατι οι δικοι σας μονο παιδια δεν ηταν) που ηταν 25 χρονων και προεδρος ενος απο τους δυνατοτερους συνδεσμους τους,που σε ραντεβου ΧΕΡΑΤΟ(μην χεσω) εμεινε πισω σαν αντρας ΜΟΝΟΣ με γυμνα χερια να υπερασπιστει την ιδεα που αγαπαει(γιατι ισως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ειχε στην ζωη του) απεναντι σε κρανακια,κερατα,αλλοδαπους και την πληρωμενη νυχτα του πειραια.για αυτο και μονο αξιζει ρησπεκτ.εσεις συνεχιστε να σκυλευετε πανω στο πτωμα του.
Πέρα από αυτά περί χεράτων ραντεβού και υπεράσπισης ιδεών τα οποία προφανώς δεν τα βλέπουμε έτσι οι υπόλοιποι εδώ μέσα, συμφωνώ με τον πάνκη ότι είναι λίγο άκυρο να εκφράζουμε απόψεις επ' αυτού, άτομα που δεν γνωρίζουμε τι παίχτηκε. Εγώ δεν έχω ιδέα για αυτό και δεν παίρνω θέση. Να μιλήσουμε γενικώς για τα επεισόδια ναι, αλλά να μιλάμε υπέρ ή κατά συγκεκριμένου ατόμου που δεν γνωρίζουμε, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
eirwnika anefera to xristodoulopoula pou egine megali elpida tou ellinikou podosfairou (tromara tou!!1) kai de vlepw kanenan na ton krazei giauto pou xe ginei tote.
o salpiggidis einai aksioprepis giati epaize aplirwtos, xarise dedouleumena sto mpaougk kai o teleutaios tsepwse polla lefta apti metagrafi tou. kai panki 8a mou epitrepseis na krataw mia pisini giauto pou les (opws kai gia ola ta ipoloipa, oso sigouros kai na sai sta pe kapoios allos, den ta ksereis de facto), afou oloi kseroume pos den eiste kai tpt osiomartyres (vlepe skinika me udeze) kai poso trwei tous laous ka8e omadas na exoun "simaies" kai "prodotes" tipou figo kai antwnaki melous.
ksigisou. giati? giati auton ki oxi kapoion allo?Quote:
και για οποιον(χανουμακο) λεει οτι "ο φιλοπουλος θα εκανε το ιδιο" κανει μεγαλο λαθος.μην ξαναμιλησετε ποτε για αυτο το σκηνικο,σεβαστειτε την μνημη ενος ανθρωπου που εφυγε απο την ζωη ενω εσεις πετατε αρλουμπες.
de sxoliazw kan omws.Quote:
εμεινε πισω σαν αντρας ΜΟΝΟΣ με γυμνα χερια να υπερασπιστει την ιδεα που αγαπαει
Κατ αρχην δεν εβρισε κανενας το Φιλοπουλο. Κατα δευτερον γιατι δεν πρεπει να κανουμε συζητηση πανω απ το πτωμα του, δεν το καταλαβα. Στο πολιτικς, οι συζητησεις ειναι πανω απ τον αερα χιλιαδων νεκρων. Επειδη δεν ειναι αθηναιοι και παναθηναικοι μπορουμε να μιλαμε? (επαναλαμβανω, μιλαμε. Δεν εχω δει κανεναν να τον "σκυλευει" κι αλλες τετοιες μαλακιες που λεει ο πανκης που στην τελικη αμα ο νεκρος ηταν ολυμπιακος θα πανυγηριζε κιολας. Και αυτο βλεπω απο εκεινον απ τα ποστ του. Αμα δειξει κατι αλλο, να δουμε)
Συνεχιζω οτι υπαρχει σχετικο δικιο στο οτι γενικα δεν πρεπει να μιλαμε για το θεμα εφ οσον αρκετοι, η ολοι ξερουμε λιγα η τιποτα. Γι αυτο και αν δεις Paul, ΚΑΘΕ φορα που αναφερετε κατι, η αποψη μου ειναι "αστο, καλυτερα, μην το συζητησουμε"
Απο κει και περα επειδη δεν ειμαι και ουρανοκατεβατος αυτα τα "το παιδακι εκατσε μονος του να υπερασπιστει" και τετοιες ιστοριες ειναι, γενικα, ασχετο και πιθανοτατη χαζομαρα. Αν δεν μπορουν καποιοι να καταλαβουν οτι ΟΛΟΙ οσοι ηταν στην Παιανια εκει περα πηγαν ολοι για καποιο ΛΟΓΟ, δε μπορω να το εξηγησω πιο καλα. Και θα πρεπε να ναι ολοι μεσα. Τωρα με διαφορετικες ποινες επειδη ο ενας λοσταριασε κι ο αλλος σκοτωσε δε με ενδιαφερει καθολου. Ετσι κι αλλιως εγω θεωρω τα "ραντεβου" τη μεγαλυτερη μαλακιαρα που μπορει να κανει καποιος 25, 30 η 19 χρονων, ενω ο Πανκης λεει "και γαμω"
Κλεινω και θα προσπαθησω να μην επανελθω, για μενα ο νεκρος ηταν υπευθυνος του εαυτου του. Αυτα.
thn idea tou Panathinaikoy thn yperaspizete kalytera o Diamantidhs re.
O,ti 8es les.Quote:
Originally Posted by cancer
xoxoQuote:
Originally Posted by cancer
προς κανσερ-
ο φιλοπουλος ηταν γνωστος στους γαβρους ως προεδρος του κλαμπ του κολωνου.αυτο εξηγει το "γιατι αυτος".ασε που εμεινε και τελευταιος.επισης πανω του δεν κουβαλουσε τιποτα,την στιγμη που τον μαχαιρωσαν τραβουσε βιντεο με το κινητο του.
προς μιτσμανν-και ποιος σου ειπε ρε βλακα οτι εγω ειμαι υπερ??η ανθρωπινη ζωη ειναι πανω απο ολα.μουσικες,ομαδες,ιδεολογιες ΤΑ ΠΑΝΤΑ.το οτι γουσταρω μπαχαλα δεν παει να πει οτι γουσταρω και να βλεπω κοσμο να φευγει τοσο αδικα.και ναι,αν οι βαζελοι εκαναν τετοια μαλακια θα τους εκραζα.αν ομως ξερεις,στην φαση που ειχε γινει στο παγκρατι οι βαζελοι ειχα πιασει 5-6 δικους σας που εμειναν μεχρι το τελος και απλα τους εσπασαν στο ξυλο.δεν τους ΣΚΟΤΩΣΑΝ.και επειδη αυτοι οι 5-6 ηταν και καλα τα "κεφαλια" σας,για να ξεπλυνουν την ντροπη εβαψαν τα χερια με το αιμα ενος παιδιου.
επισης,το αν ενας ανθρωπος αγαπαει τοσο παθολογικα κατι(ειτε ειναι αυτο ομαδα,ειτε μουσικη ειτε οτιδιποτε εκτος απο πατριδες/θρησκειες) με κανει να τον σεβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ...στην συγκεκριμενη περιπτωση ο φιλοπουλος αγαπουσε μια ομαδα,την ακολουθουσε παντου,και εκανε τα παντα για να διαδοθει το ονομα της...ηξερε οταν ανεβαινε θεσσαλονικη οτι παιζουν μαχαιριες,οταν πηγαινε νικαια οτι θα τον σκοτωναν στο ξυλο,ηξερε...ηξερε αλλα παρολα αυτα ακολουθουσε.η ομαδα που αγαπουσε ηταν το μοναδικο που ειχε στην ζωη του.αυτο τον κανει κενο,τον κανει αμορφωτο,τον κανει κολλημενο,αλλα με τιποτα δεν τον κανει μαλακα...μεχρι εκει μπορουσε να φτασει το μυαλο του...και συνηθως τετοια ατομα ειναι και πιο αθωα και αγνα απο αλλους πουσταραδες.
οσο εναντια και να ειμαι σε μια τετοια φαση,ενα "ραντεβου δλδ"(που για οσους δεν ξερουν θεσσαλονικη εχουν δωθει 2 τετοια πανεπηστιμια και στο ενα οι αρειανοι ειχαν 2 παλικαρια στην εντατικη απο μαχαιριες και τετοιες μαλακιες,ενω στο αλλο δεν ηρθαν και καλυτερα κιολας γιατι εκει θα ειχαμε νεκρους και οχι νεκρο-και στα 2 φυσικα και δεν ημουν μιας και το θεωρω υστατη μαλακια να δωσεις ραντεβου για να σκοτωθεις για μια ομαδα), δεν μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι καποιοι πηγαν σε ενα ραντεβου με ξεβρακωτα κεφαλια και χερια,και καποιοι αλλοι με μαχαιρια,μολοτοφ,πιστολακια,τσουγκρανες,πυροσβεστηρες,κρανη,σι-ντι μεσα απο τις μπλουζες,ρωσους(και σερβους αδερφοποιημενους),αλβανους(πληρωμενους),μπραβους.
κατα τα αλλα αυτες ειναι χοντρες μαλακιες.αν θελεις τουλαχιστον να λεγεσαι χουλιγκαν πρεπει να σεβεσαι τον αντιπαλο σου και την ανθρωπινη ζωη.
τα ιδια ισχυουν βεβαιως και στα κωλοπαιδα της ομαδας μου που εχουν ξεφυγει παρα πολυ εδω και χρονια.δεν ειναι τυχαιο πως οι 2 πιο πουστηδες λαοι στην ελλαδα ειναι τα παοκια και οι γαβροι.δεν σεβονται ουτε γυναικες,ουτε οικογενειες ουτε παιδια ουτε τιποτα...και για αυτο δεν λυπαμαι καθολου οταν μαθαινω οτι γαβρος η παοκτσης επαθε κατι σε τετοιο σκηνικο...επειδη ξερω τι σκατοφαρες ειναι και οι 2.
οτι αλλο εχω πει ρε ειναι καθαρα για πικα και χαβαλε.αλλα οταν τιθετε θεμα ανθρωπινης ζωης ολα τα αλλα δεν εχουν καμια σημασια...
Πω διαχωριζεις το ραντεβου για ομαδα απ τα ομαδικα ξυλα πανκηδων με αλλους, και "πηγαμε εκει να πλακωσουμε emo?" και γιατι να διαχωριζεις το ενα απο το αλλο που ξερουμε οτι κανεις.
για αυτο δε παιρνω στα σοβαρα αυτα που λες.
http://www.sport24.gr/html/ent/041/ent.210041.asp
nai mwrh arrwstiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
δε παιζει ουτε μια στις 1000.
Epanwmits: ompreles, ksaplwstres, 8alassia podhlata, upobruxia. Sth mparalia epanwmhs. Gia info pm ston armodio mod.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
"αν θελεις τουλαχιστον να λεγεσαι χουλιγκαν πρεπει να σεβεσαι τον αντιπαλο σου"
Re si the mas trelaneis? anoigontas as poume to kefali tou antipalou sou ton sevese? Kai pou xereis oti den tha minei ston topo ekeinh thn wra?
Opios anakatavete me ta pitoura ton trwne oi kotes
οχι.οχι.οχι.ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙQuote:
Originally Posted by Moonspellheim
Άντε με το καλό!
Edit: Αυτό το είδατε?
Ιαπωνας στην ελληνικη νοοτροπια, στον ελληνικο καιρο και με αντιπαλους ελληνες παικτες. Μαλιστα. Του δινω να αντεξει ενα ημιχρονο.
O Giovanni htan sto ghpedo :touched: :touched:
Akousthke kana syn8hma, ton phre xampari h eksedra?
Οσο τον επαιρνε και οταν επαιζε....
Εσύ άμα δεν το καταλαβαίνεις ίσως να είσαι και λίγο χαζός, μπορείς όμως να ρωτήσεις τον φωστήρα davidian που κάτι παραπάνω ξέρει και έχει βγάλει τα συμπεράσματά του (είτε ενημερώθηκε από το αφεντικό του είτε το φιλοσόφησε από το καναπέ του - λίγη σημασία έχει)Quote:
Originally Posted by regularpaul
Όπως έχουμε ξαναπεί και θα το επαναλάβω για να το εμπεδώσουν ορισμένοι, στο συγκεκριμένο σκηνικό αποκαλύφθηκε ότι υπάρχουν κάποιοι οπαδοί οι οποίοι τελικά έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώνουν μπράβους, και μετά τους καλύτερους δικηγόρους της Αθήνας, που κυκλοφορούν με πανάκριβα τζιπ και μπεμβέ και δρουν υπό την προστασία του αφεντικού τους, των μπάτσων και του δικαστικού κυκλώματος.
Σύμφωνα με τον φωστήρα davidian θα μπορούσαν αυτοί να ήταν οποιοιδήποτε οπαδοί όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε ότι ήταν ξανά οι αρουραίοι - η ντροπή των οπαδών και ξεφτίλα της Ελλάδος οι οποίοι απλά για άλλη μια φορά δικαίωσαν το όνομά τους..
Από κει και πέρα σε κάθε ευνομούμενη χώρα (ακόμη και στο κοκαλιστάν θεωρητικά) η κάθε παράνομη πράξη έχει και την ανάλογη ποινή, μερικοί προφανώς από την ντροπή που αισθάνονται για το ποιόν του οπαδικού τους κόσμου προσπαθούν να μας πείσουν (ίσως τον εαυτό τους τον έχουν πείσει κιόλας) ότι ήταν όλοι το ίδιο όσοι βρέθηκαν εκείνη την μέρα στο συγκεκριμένο σημείο.
Δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Σε κατάσταση μη χούντας το να πηγαίνεις όπου γουστάρεις δεν απαγορεύεται, από κει κι έπειτα άλλο η λόγω ή η έργω εξύβριση, άλλο η επίθεση άλλο η οπλοκατοχή και άλλο η δολοφονία εκ προμελέτης.
Κάθε αδίκημα πρέπει να έχει την ποινή που προβλέπεται, η ισοπέδωση όλων μόνο σε λογικούς ανθρώπους δεν απευθύνεται.
Όσον αφορά το άρθρο, τα επεισόδια στο πόλο είναι φυσικά κατακριτέα καθώς οι πολίστες του οσφπ (αν και κάποιοι είναι κωλοχαρακτήρες και μουνόπανα) δεν έχουν κάνει κάτι μεμπτό και μακάρι να μπορούσαμε να τους έχουμε στην ομάδα μας (μερικούς). ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ λοιπόν αν και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο δεληγιάννης ήταν προκλητικός κι εριστικός, κάτι που δεν είναι πρέπον όταν έρχεσαι σε αντίπαλη έδρα την ώρα που αγωνίζεται η εκεί ομάδα. Δεν ξέρω όμως γτ δεν ήμουν εκεί.
Για το άλλο περιστατικό (το κοπάνημα του δολοφόνου) εγώ δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι οι 10-15 κουκουλοφόροι ήταν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ. Μπορεί και να ήταν φυσικά (στην περίπτωση αυτή είναι κατακριτέο καθώς όπως γράφει το άρθρο μόνο μερικά ράμματα του έκαναν οπότε δεν έπαθε και τίποτα σοβαρό) αλλά για μένα πιο πιθανό φαντάζει να ήταν κανα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με άλλους εμπόρους της περιοχής, ο συγκεκριμένος δεν είναι και του κολεγίου. Όποιος και να το έκανε πάντως είναι σίγουρα ευγενική πράξη (εκ του αποτελέσματος). Βέβαια το έγκριτο σάιτ πρόλαβε και έβγαλε το συμπέρασμα του για το δράστη, οπότε μόνο τον τριανταφυλόπουλο περιμένουμε τώρα να μας πει πόσο κακός είναι ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ που τους έστειλε.
Για να φύγω από το θέμα και να γενικεύσω λίγο τώρα, η αυτοδικία σε μια ευνομούμενη πολιτεία είναι απαράδεκτη σαν ιδέα αλλά στην περίπτωσή μας μοιάζει σαν η μόνη λύση. Δυστυχώς, αλλά αυτό είναι το κράτος, αυτό μας αξίζει κιόλας, μέχρι ο καρκίνος του ελληνικού αθλητισμού να σβήσει δια παντώς ακόμη και από την ιστορία σε αυτή την κατάσταση θα βρισκόμαστε (γνώμη μου το τελευταίο)
Πιτς, δεν απαντας σε ΤΙΠΟΤΑ απ αυτα που ειπα. σε τιποτα ομως.
Δεν έχω κάτι να απαντήσω, άλλωστε δεν ρωτάς και τίποτα (που να ξέρω και την απάντηση μάλιστα)
Βασικά απλά σχολιάζω αυτό:
στου οποίου την τελευταία φράση είσαι πολύ λάθος, θα έρπεπε να σε ενδιαφέρει και πολύ μάλιστα.Quote:
Αν δεν μπορουν καποιοι να καταλαβουν οτι ΟΛΟΙ οσοι ηταν στην Παιανια εκει περα πηγαν ολοι για καποιο ΛΟΓΟ, δε μπορω να το εξηγησω πιο καλα. Και θα πρεπε να ναι ολοι μεσα. Τωρα με διαφορετικες ποινες επειδη ο ενας λοσταριασε κι ο αλλος σκοτωσε δε με ενδιαφερει καθολου.
Για την υπόλοιπη φράση εντάξει, το ότι πέθανε αυτός και όχι εγώ πχ ο οποίος δεν ήμουν εκεί, αυτό από μόνο του κάτι σημαίνει, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς νομίζω κι αν το κάνει είναι λάθος. Το ότι είναι λάθος και μάλακιάρα όπως λες και σ αυτό συμφωνώ, ένα σωρό παιδιά όμως κάνουν κάποιες μαλακίες στη ζωή τους αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους σκοτώνουμε (και μάλιστα όσοι κάνουμε την ίδια ακριβώς μαλακιάρα) και μετά να κυκλοφορούμε ελεύθεροι να επιδεικνύουμε τη .... μαγκιά μας.
Δεν ειπα εγω ποτε οτι επρεπε να πεθανει. Ειπα αλλο πραγμα. Τελος παντων. Απλα με ενοχλει λιγο η αγιοποιηση του.
ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ 'ΠΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ
ΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΑΕΙ
ΤΑ CENTER BACK ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ
ΘΑ’ΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ
ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΑΝΙΚΗΤΟΣ
ΤΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ
ΤΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝΕ
ΤΟΥ FELIX ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ
ΠΟΙΟΣ NESTA, ΠΟΙΟΣ CARVALHO
ΠΟΙΟΣ AGGER ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ TERRY
Ο BORJA ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ
ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ