Βγάζω κάρτα φάση; Για μια διαδρομή ή αναγκαστικά για κάποιον αριθμό;
Printable View
Βγάζω κάρτα φάση; Για μια διαδρομή ή αναγκαστικά για κάποιον αριθμό;
βγάζεις και για μία. όσες θες.
Ωραία, ευχαριστώ!
Γειά πείτε, για Αθήνα τι προτείνετε, οτέ η βόδαφον για καρτα, όχι σύνδεση. Η Wind να πανα γαμηθεί, μου το κατάργησε τελείως γιατί λέει είχα να βάλω κάρτα 3 μήνες.
Καλή χρονιά ρε μανίτσες, σε όλους.
Καλή χρονιά σε όλα τα απομινάρια! :pink:
Καλή χρονιά παιδιά. Ας είναι έστω λίγο καλύτερη από αυτή που έφυγε! :pink:
Aν έχει κανείς τίποτα ηχεία υπολογιστή που λυπάται να πετάξει, pm me.
κατι Teac αλλα αστο καλυτερα, ειναι του χιλιαεννιακοσια99
(παιζουν παραδοξεως)
https://www.logitech.com/el-gr/produ...-speakers-z120 αυτά , παίζουν ακόμα .........
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιχάλη, πες για τα Teac. Θενκιου B.S.O.D., αλλά τα θέλω για σύνδεση με ραδιόφωνο στη δουλειά, οπότε θα εξυπηρετούσε κάτι μεγαλύτερο.
Έχω κάτι 2.1 Creative, νομίζω του κουτιού (χρησιμοποιημένα ξέρω γώ 6 μήνες, με sub και τέτοια), αλλά είναι Θήβα και σαπίζουν. Αν πάει κανείς απο τους δικούς μου, θα του πώ να τσεκάρει, να τα πάρει μαζί του και αν ακόμα τα χρειάζεσαι περνάς και τα παίρνεις (αν θές) απο Νέο Φάληρο, απο το πατρικό μου.
Έδιτ: Νομίζω αυτά ή παραπλήσια:
https://images-na.ssl-images-amazon....BL._SX355_.jpg
BSOD, αυτά που πόσταρες φαντάζουν ιδανικά για τον περιορισμενο χώρο του περιπτέρου. Αν όντως δεν τα χρειάζεσαι και τα έχεις για πέταμα, στείλε μου ένα ΠΜ :) Σε μερσώ από καρδιάς!
Wbrb, θενκς! Αν κατέβουν Αθήνα, ενημέρωσε.
Μόλις μου ήρθε στο e-mail. Σοβαρά τώρα, εν έτει 2018; :pQuote:
RE: Αγαπητέ φίλε,
A
Ana Cristina Saltos Granizo <asaltosg@estud.usfq.edu.ec>
Reply|
Today, 3:57 PM
Ana Cristina Saltos Granizo (asaltosg@estud.usfq.edu.ec)
Αγαπητέ φίλε,
Είμαι η κα Dionisia Dennis Berman της Ισλανδίας, παντρεμένος με έναν αργά μηχανικό
Dennis Berman {f} που συνεργάστηκε με την πετρελαϊκή εταιρεία Exxon SA
Γεώτρηση Reg Soppler στο Κουβέιτ για 19 χρόνια πριν από το θάνατό του
22 Αυγούστου 2009. Είμαστε παντρεμένοι για είκοσι τέσσερα χρόνια χωρίς
Παιδί. Πέθανε μετά από μια σύντομη ασθένεια διήρκεσε μόνο τέσσερις ημέρες.
Πριν από το θάνατό του, είχε $ 10.142.728,00
Με μια εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ινδία αυτό το ταμείο είναι τώρα με τσάντα αναμονής μου
Ως δικαιούχος και οι πλησιέστεροι συγγενείς στα ταμεία. Πρόσφατα, μου
Ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα έμενα για τους επόμενους οκτώ μήνες λόγω
Το πρόβλημα του καρκίνου. Αφού ήξερα την περίπτωσή μου, αποφάσισα να δώσω κεφάλαια
για εκκλησία, οργάνωση ή καλό άτομο που θα το χρησιμοποιήσει
Χρήματα με καλή πίστη.
Έκανα αυτή την απόφαση επειδή δεν έχω κανένα παιδί θα κληρονομήσει
αυτά τα λεφτά. Διατήρησα αυτό το απόθεμα μυστικό μέχρι στιγμής. Γι 'αυτό είμαι
Λαμβάνοντας αυτή την απόφαση. Δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ κανένα τηλέφωνο
Η σχετική ανακοίνωση οφείλεται στη μυστικότητα αυτού
Συναλλαγή. Με την απάντησή σας θα σας δώσω την επαφή του courier. Εγώ
θα εκδώσει επίσης μια εξουσιοδότηση στην τσάντα που θα αποδείξετε
Είστε ο σημερινός δικαιούχος αυτών των χρημάτων. Έτσι, μου στέλνετε τη διεύθυνση, το όνομα, τη χώρα και το κινητό σας. Επαναλάβετε το ιδιωτικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω: permanbelieve@outlook.com
Περιμένετε την απάντησή σας και ο Θεός να σας ευλογεί.
Κα Dionisia Dennis Berman
Απάντηση στο ιδιωτικό μου ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω: permanbelieve@outlook.com
Που να δεις εσύ chat bot να σκάει την ατάκα "oh, cool" μεταφρασμένη σε "ω, δροσερό!" και να σε πιάνει ΝΕΥΡΙΚΟ
Γίνεται και πιο επαγγελματικά βεβαίως για λιγότερα χρήματα.
Πριν έχα χρόνο περίπου αδελφή φίλου έβαλε σε αγγελία εξοπλισμό γραφείου.
Της έστειλαν μειλ από εξωτερικό οτι τα θέλουν αυτοί και οτι θα τα πάρουν με μεταφορική, δώσε τον αριθμό τραπέζης να σου βάλουμε τα λεφτά να την πληρώσεις εσύ και κάπως έτσι.
Ενα δύο μειλ ανταλλάξανε και πιθανόν να την πατούσε.
Πως αντιδράς αμα ξεκινήσει τα κλάμματα το αφεντικό σου;...
Βγάζω τον επίτιμο αντμίν στη σέντρα. Ξέρνα τα όλα.
TI MAS KRYVOUN
https://pbs.twimg.com/media/DT19E4jXcAAU00Q.jpg:large
εγω βλεπω αριστερα εναν καραφλα και δεξια μια βυζιασαμπρελα-κοιλιασαμπρελα-κωλοςσαμπρελα
Δηλαδή είσαι τύπος εν δυνάμει δολοφόνος και έχεις επιτρέψει να καθιερωθεί να σε φωνάζουν Νταίζη.
Για πείτε κάνας ηλεκτρολόγος. Έχω πάρει μια συσκευή από Αμερική που απαιτεί τάση ρεύματος 120V και συχνότητα 50HZ. Εδώ έχουμε 230V και 60Hz αν έχω καταλάβει καλά. Βρήκα στο νετ κάποιους μετατροπείς 220 σε 110 (πουθενά 230 σε 120). Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάτι τέτοιο? Με τη συχνότητα τι γίνεται? Υπάρχουν κάποιοι που την μεταρέπουν κι αυτήν ή θα έχω πρόβλημα? Η συσκευή καταναλώνει 108 Watt. Επίσης, κόστισε 200ευ, οπότε δεν θα ήθελα να χαλάσει.
Το ρευμα γενικα στην Ευρωπη θεωρειται τασεως 220~230 βολτς, αρα ενας μετασχηματιστης απο 220 σε 110 θα κανει τη δουλεια του ακριβως οπως πρεπει, εχει κατασκευαστει συγκεκριμενα για αυτην ακριβως τη διαφορα τασεως (Αμερικανικες συσκευες σε Ευρωπαικο ρευμα). Η συχνοτητα δε σε ενδιαφερει, ειναι απλα η συχνοτητα του εναλλασσομενου ρευματος. Τι συσκευη ειναι ακριβως? Πλεον σχεδον ολες οι συσκευες τρεχουν σε ευρος απο 100 εως 240 βολτς, απο περιεργεια ρωταω.
Μια εξειδικευμένη λάμπα είναι, η οποία είναι σημαντικό να λειτουργεί όπως πρέπει.
Busted :P Kalopxiwta :P
Καμία σχέση όμως..
Agrotica στην Θεσσαλονίκη και αφού αποχώρησαν τα τρακτέρ αποκτήσαμε και ένα νέο πάρκιν στα πεζοδρόμια αριστερά και δεξιά σε όλο το μήκος της λεωφόρου στρατού. Όλες οι πινακίδες της χώρας μαζεμένες σε ένα σύνολο αυτοκινήτων που μοιάζει πιο πολύ με παζάρι Mercedes/BMW.
μας γαμ@@σαν χθες με τους αγρότες, ευζώνων - σταθμός με τα πόδια
Έδιωξαν όλους όσοι μένουν ανατολικά στις 12:30 χθες για να μπορέσουν να πάνε σπίτια τους. Εμείς στο Φαρ ουεστ θα φύγουμε λέει άλλη φορά νωρίς. Δεν κατάλαβα γιατί, λες και δικαιουμασταν να φύγουμε.
Κάτι να γίνει με αυτά τα άτιμα κουτάκια μπύρας, που πιάνονται τα μουστάκια μας στο σιδεράκι χωρίς να το καταλάβουμε και όταν κατεβάσουμε το τενεκεδάκι...... αη μανούλα μου.
Την (ξανα)έπαθα σήμερα.