Νταξει ν αυτοκτονησω καλυτερα. 8ωρο με πτυχιο και βγαζω 750 μονο. ελεος
Printable View
πολλά φράγκα ο ΟΤΕ...
eipa maximum alla k pali einai mia xara ta lefta...xwria ta bonus k dwra k mlkies...
makari na me ksanaparoun k as einai sapioi ekei mesa..an k de to vlepw
gia pite re fotinoi pantognostes mou, mipos iparxei opos oi romaikoi ari8moi, tipot' alloi tetoiou tipou pou 8elw na varesw kati imerominies, alla den 8elw na fenonte?!
νομιζω ειναι καλή φάση τα λατινικα για ημερομηνια ρε συ. πάντως σου βάζω υπόψιν και την αρχαία ελληνική λογική για τους αριθμούς που είναι τα γραμματα του ελλήνικου αλφαβήτου (μαλακία θα δείχνει, αλλά κουβέντα να γίνεται) πχ α=1 στ=6, ι=10 κλπ
kala ellinika den pezei na kanw me tin kamia. :-)
βαριέμαι πολύ, οπότε μου ήρθε κι άλλη ιδέα: βάλε ένα barcode, κι απο κάτω που έχει συνήθως κάτι αριθμούς βάλε τους αριθμούς της ημερομηνιας σαν αριθμούς του barcode. Θα "προκαλέσεις" κιόλας διότι μαζί με τις νέες ταυτότητες "κολάζει". (Μην με παιρνεις στα σοβαρά, βαράει κατι 40ρια αυτές τις μέρες στη Λάρσα)
Χρησιμοποίησε γραμματοσειρές του Tolkien. Πολύ όμορφες και αθώες.
auto me ton tolkien ine poli kalo.. ;-)
Και το δεκαεξαδικό είναι καλή ιδέα!
Χελγκα,αν μου φυγεις θα χαθω.
ενα καλο παιδι να μου δανεισει 250 ευρω να παω Οσλο να δω τον ΟυλβερΠαοκ υπαρχει ή παλι θα πρεπει να ριξω τα μουτρα μου και να γυρισω μετανιωμενος στο φως των ματιωνε μου?
den tin palevw!
ποσο καιρο εχεις να αυνανιστεις?
mpa den 8etw ekei to provlima, auti tin fora.
ποσες ωρες εχεις να φας?
ahahaha mpa.. masisa kati frouta.
ante paw na sinexisw ti douleia
Σε 2 ώρες τη γκάνω για Σαμοθράκη. Ω γαία.
Pulling out is nearly as effective as condoms.
edit: Δε φαίνεται λέει, πρέπει να είσαι μέμπερ. Τεσπά, όποιος (δε) βαριέται.
Spoiler
εφαγα τεσσερα (4 - IV - Δ) σαντουιτς βορειου τυπου
aksios
mlk eleos, mia fora sto toso peftw na kimi8w noris k oloi me 8imounte na me paroun tilefwno, i loukritia epiti8ete stin patousa mou, oi filoi twn gitonwn den exoun ma8ei pos iparxei xronia tora to koudouni k ourliazoun gia na vgei o malakas ston 3o.
'piseis se liges ores -an de me parei tilefwno na mou pei na paw alli mera- paw gia to tattoo k akoma den exw apofasisei ti 8a xtipisw k ti oxi.
kali fasi me vlepw teleftea stigmi na sizitame an 8a varesw sta daxtila 'i oxi.
tespa.
paw na zografisw, mias pou siko8ika!
αυτο με το γρατσουνισμα της πατουσας απο γατα ενω κοιμασαι,παιζει να ειναι οτι πιο ενοχλητικο μπορει να σου κατσει ποτε...πραγματικα,σπαει αρχιδια.
ο υπνος ειναι ιερος... ποτε ανοιχτο κινητο!
kinito den kleinoume pote, oikogeniakos. [ektos apo kapoies spanies periptoseis otan kanonizoume pesimata, tromokratika xtipimata, apagoges pou vgazoume mpataries klp]
k stin loukritia den xriazete na tis kovoume ta nixia vasika.
ta limarei aneta ston kanape
Εχει παει καποιος απο δω μέσα BRUTAL ASSAULT Τσεχία? Αν ναι πειτε τι να προσεχουμε κ γενικα πειτε :P
Τις κακές παρέες και τα ναρκωτικά.
ta kana ta tattoo.
edw 8elw na tonisw pws kikloforousa san tin treli :headbang: me zelatina sto xeri apo ton agkona mexri ton karpo alla k me xirourgika gantia gia ta alla pou einai konta sta daxtila.
k fisika -se auti tin katastasi- eida osous den exw dei toso kairo
mhn postareis pix.
nai re xtikio giati an apofasisw na anevasw pix 8a perimenw tin adeia sou
:moutza:
κάνω δήλωση-αν ανεβαστούν πιξ,κάνω post αποχώρησης και τα λοιπά.
θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες κοψιιιιδια;
γιαπ γιαπ γιαπ γιαααπ
θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες παϊδια;;;
γιαπ γιαπ γιαπ γιαπ
μπες κατευθειαν στο ψητο!
χουουου!!
:mrgreen:
Razor έχω δώσει σαφείς οδηγίες στο Σολούσιον για το dress code της επόμενης βδομάδας. Μη με απογοητεύσεις γιατί θα απογοητευτώ.
Ένα περιστέρι (δεκαοχτούρα τελοσπάντων) μόλις έχεσε τη βεράντα μου. ΟΚ, το έχει ξανακάνει, αλλά άλλο να το βλέπεις live.
Προτείνετε δραστικά μέτρα.
Έχω κατεβασμένες τέντες και πρέπει να κάνουν μανούβρα τα περιστέρια για να προσεγγίσουν τη βεράντα. Και την κάνουν τα γαμημένα.
Μη πείτε για κρεμασμένα σιντί και μαλακίες.
Kαι γιατί οχι κρεμασμένα cd?? Αφου πιάνει.
1. Γιατί είναι εντελώς αντιαισθητικό.
2. Γιατί και στη δουλειά έχουν βάλει και γίνεται της πουτάνας από περιστερόσκατα. Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσαν θα κάθονταν και πάνω στα σιντί για να χέσουν.