Είδα όνειρο ότι έπαιζαν live οι SOAD σε σουβλατζίδικο στο Ηράκλειο
Printable View
Είδα όνειρο ότι έπαιζαν live οι SOAD σε σουβλατζίδικο στο Ηράκλειο
το βάζω και εδώ
σήμερα, πραγματικά ντρέπομαι για το όνειρο που είδα.
επειδή δε το έπιασα από την αρχή δεν ξέρω ακριβώς πως βρεθήκαμε αλλά το θέμα είναι πως βρισκόμουν σε έναν χώρο μαζί με την Ουρανίτσα.
Μέσα μου ήξερα πως στόχος ήταν να της κάνω κάποιο κακό χωρίς όμως να το έχω προσδιορισμένο ακριβώς, ΑΛΛΑ με το που την είδα μου κόπηκαν τα γόνατα και καρδούλες άρχισαν να πεταρίζουν γύρω μου.
Βέβαια, επειδή είμαι μοιραία γυναίκα, ενώ και εκείνη με το που με κατάλαβε μπήκε στην άμυνα μετά λύγισε στο λάγνο μου το βλέμμα και την έριξα.
Αφού έπεσε το χαμούρεμα που χρειαζόταν για αρχή, προσπαθούσαμε να βγάλουμε ένα σχέδιο πως θα γίνει να είμαστε μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους συντρόφους και οικογένειά μας. Όπως καταλαβαίνουμε, η συνονόματη είχε πρόβλημα με την οικογένειά της.
Καθώς προσπαθούσαμε να δώσουμε μια λύση αρχίζουν και μας πετάνε κάτι μπουκάλια και εκεί θυμάμαι ποιος ήταν ο αρχικός σκοπός που βρέθηκα στον χώρο. Την παίρνω λοιπόν από το χέρι και αρχίζουμε να τρέχουμε ανάμεσα σε φωτιές και σπασμένα γυαλιά. Πέφτουμε πάνω σε έναν τοίχο (κυριολεκτικά), βρίσκουμε μια πόρτα την ανοίγουμε και τσουπ βρισκόμαστε κάπου στο άμεσο μέλλον.
Κοιτάμε τις εφημερίδες και μας έχουν πρωτοσέλιδα.
Πάμε, της καβατζάρω κάτι ρούχα και ένα μουστάκι ( ) και της λέω πως θα πρέπει να τα φορέσει και να συμπεριφέρεται σα να μη τρέχει τίποτα.
Βλέπουμε στον δρόμο έναν φίλο με ρωτάει τι έχει συμβεί και ποιος είναι ο μουστακαλής και εγώ σαν να μη συμβαίνει τίποτα του εξηγώ πως πήγα και καλά να ανοίξω τη πόρτα του μπάνιου και βρέθηκα στο μέλλον μπλ μπλα και τον ρωτάω τι σκατά είναι αυτά που γράφουν οι εφημερίδες.
Αφού του φάνηκε λογική η απάντηση που του έδωσα μου εξηγεί εν συντομία (γιατί έπρεπε να πάει σε μια συνέλευση επί του θέματος) πως ο Μηχαλολιάκος τα είχε πάρει στο κρανίο με τα καπρίτσια της κόρης του και απειλούσε ανοιχτά πια τους συντρόφους και τους χώρους και εμείς ήμασταν κάτι σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα στα μάτια των ΜΜΕ (μάλλον στην Τάτι αναφερόταν).
Τέλος πάντων, πάμε και εμείς στη συνέλευση να δούμε τι γίνεται και κάποια στιγμή της λέω:
-κοίτα Ουρανία εγώ πιστεύω στην αναρχία και δεν παίζει να αλλάξω οπότε κάνε τα κουμάντα σου. Αν θες να ήμαστε μαζί πρέπει εσύ να αλλάξεις ιδεολογία. Αν θες μπορούμε να αρχίσουμε να βάζουμε βόμβες.
Με κοιτάει και μου λέει:
-και πως θα γίνει, ρε συ; να γίνω αναρχική από τη μια στιγμή στην άλλη δε γίνεται, θα πάθει και ο άλλος κάνα έμφραγμα. αλλά και η αριστερά δε μου λέει κάτι, ποτέ δε τους συμπάθησα. ωραίες οι βομβες αλλά για τι σκοπό;
-κοίτα, της λέω, μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό για αρχή το πολιτικό. ΕΓώ θα βάζω βόμβες για τους δικούς μου σκοπούς και εσύ ψάξου λίγο στο θέμα του φύλου. Διάφοροι άσχετοι πολιτικοποιούνται μέσο αυτού.
στην αρχη νομιζα οτι η ουρανιτσα ειναι καμια φιλη/γνωστη σου.
Μετα καταλαβα και το ονειρο εγινε απλα αισχρο.
έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο με τίτλο "Οι καθημερινές ιστορίες του κύριου Τζιβάνα", το διάβασα και ήταν καταπληκτικό, μόνο που δεν είχε κανένα χαρακτήρα Κύριο Τζιβάνα μέσα και μπερδεύτηκα.
ημουν λεει σ ενα γραφειο και δουλευα ως ιντερναλ σαππορτ της εταιρειας. Ξαφνικα με φωναζει απο μεσα ο διευθυντης (πρωην διευθυντης οταν ημανε σε γνωστο παροχο ιντερνετ) και μου ζηταει να δουμε γιατι δεν του βγαζει σωστο αποτελεσμα στο σταυρολεξο που συμπληρωνε στο πισι. παω να δω, φορτωνω να δω τον κωδικα του προγραμματος που ηταν γραμμενος σε word, αλλα δεν εβγαζα ακρη, εδειχνε γενικα κατι ακαταληπτες εξισωσεις με κλασματα. Ο αγαπητος μου προισταμενερ, φωναζει εναν αλλο τυπο ο οποιος βρισκει κατευθειαν οτι μια εξισωση ειχε κοπει λογω τελους γραμμης στην επομενη οποτε με λιγο σπεησμπαρ, η εξισωση απεικονιζοταν νορμαλ σε μια γραμμη και το σταυρολεξο δουλευε. ο αλλος τυπος ειχε το υφος "εδωσα τη λυση" ενω στο διπλα γραφειο απ τον διευθυντη καθοταν σε ενα πισι η Μερκελ με εναν αλλο ασχετο. η Μερκελ δεν μιλαγε καθολου απλα παρακολουθουσε τη φαση, ενω απ το πισι της ακουγοταν μπητακια.
αραζα με κατι φιλους και τον Οζζι σε μια σπηλια και με το που μπαινει το Iron Man στα ηχεια αρχιζουμε και εκτοξευουμε καρεκλες και γλαστρες και τα κανουμε ολα μπουρδελο ... γαμω.
Mια πρώην μου είχε ποστάρει στο τουιτερ της φωτό της που φασώνεται με τον τιτκώφ και για κάποιο λόγο είχε γίνει viral και είχε πάρει 200 RT και το βάζανε όλοι και ξύπνησα έντρομος.
Δε ξέρω απο που να αρχίσω.
Σε ποιά συνέλευση; Της ΣΠΙΧ; Δεν είστε όλοι παιδεραστές εκεί;
Το Χριστόδουλο Ξηρό. Κάποιος είχε κάνει τρομοκρατική επίθεση εναντίον του γιατί δεν ήταν λέει σωστός τρομοκράτης.
Είδα οτι έφτιαχνα αυτό :touched:
ο χριστός και η μανούλα του.