-
Quote:
Originally Posted by
Drumsick
Για CO2 μιλάμε για αρχή.
:facepalm:
Για CO μιλάμε και καλά τα λέει, καθώς είναι το κύριο προϊόν ατελούς καύσης, σύνηθες παράγωγο μαντεμιών, και γαμώ τα δηλητήρια.
Ικόνοκλαστ, αν έχεις όντως ζαλάδες και ίσως και αναγούλες και το συνδέεις με αυτό ΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ. Το CO είναι ύπουλο, σε μαστουρώνει, κοιμάσαι και πεθαίνεις στον ύπνο σου χωρίς να καταλάβεις ποτέ τίποτα. Υπάρχουν συσκευές μέτρησης των επιπέδων του, είναι ψιλοεξεζητημένες όμως, λογικά στο πανεπιστήμιο θα υπάρχει ή/και σε κάποιους ιδιώτες μηχανικούς.
Είναι λίγο μανούρα να το ψάξεις, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μην το αφήνεις όμως.
-
απο εναν ικονοκλαστ περιμενω πιο δοξασμενο θανατο, απο τον γεροντισιο "πεθανε στον υπνο του".
-
-
Και το μυστήριο της βάφτισης θα ειναι το πέρασμα του λειτουργικού.
-
37 ωρες,
μειον 4 για υπνο και 8 για δουλεια. 60% υπολειπόμενο final project.
challenge accepted.
-
-
Αν είναι δυνατόν...Σταμάτησαν στη Λεμεσό ακόμα ένα πλοίο ρωσσικων συμφερόντων, αυτή τη φορά με ΕΞΗΝΤΑ τόνους εκρηκτικών και προορισμό τη Συρία. Αμέσως το φιρμάνι από Ευρώπη "μην το αφήσετε να αποπλεύσει". Αν ΠΑΛΙ το κρατήσουμε, ψάχνω εθελοντή να με φιλοξενίσει για λίγο καιρό.
Μαγειρεύω καλά, και βάζω και τις μπύρες.
-
ξερεις κανεις που μπορω να κατεβασω βοηθηματα Γ' Λυκειου Φυσικης Κατευθυνσης??
οσο εψαξα τιποτις
-
Για βοηθήματα δε ξέρω αλλά τις προάλλες πήρε το μάτι μου το εξής πολύ αστείο.
-
Εντωμεταξύ (άσχετο, περίπου) ένας φίλος γιατρός έλεγε πρόσφατα ότι το carbon monoxide poisoning συνοδεύεται από εφιάλτες / βλέπεις κάτι σαν φαντάσματα.
Άμα δεις τίποτα ενδιαφέρον πες!
-
Quote:
Originally Posted by
BlackiE
fiou. παρεδοθη το προτζεκτ. Το μονο προβλημα ειναι οτι εγω στην θεση τους θα με εκοβα...αθλιο.
-
-
Το πιο σοκαριστικό είναι πως αν ένα παιδί τυγχάνει να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα σκύλο, πώς συμπεριφέρονται όλοι αυτοί οι σάπιοι που καταπιέζουν για "επαγγελματικούς λόγους" είτε για να τα "εκπαιδεύσουν" είτε για πετσοπ κτλ. Και πόσο σκατένια το παρουσιάζει η δε σαν γαμώ το θέαμα. Σκατά σε όλους τους ανεπτυγμένους_του_δυτικού_πολιτισμού και στα μαλακισμένα_ανοργασμικά παιδιά τους.
Μια δαγκωνιά στη μάπα τους εύχομαι.
-
Και το σκυλί είναι λίγο βλαμμένο εδώ που τα λέμε και δε δαγκώνει... αλλά το μικρό είναι πιο βλαμμένο ακόμα. Ποιός ξέρει αν έχει φάει κι αυτό κανα κλοτσίδι
-
Αυτό που πόσταρε ο Ace μου έφερε πάνω-κάτω τα ίδια συναισθήματα με εκείνη την φορά, που ειδα στα Εβερεστ τον τύπο με την γκόμενα να κλωτσάει ένα ταλαίπωρο αδέσποτο που απλά τον κοιτούσε.
Από τις λίγες φορές που χτυπούσα άνθρωπο με σκοπό να τον σκοτώσω, και όταν τέζαρε πήγα να πάρω το μαχαίρι μέσα από την κουζίνα για να τον τελειώσω.
Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα πουτανόπαιδα από αυτούς που κακομεταχειρίζονται ζώα. Καρκίνο στα μάτια στην μικρή μπουχέσα και μετάσταση στα κόκκαλα.