Εγώ λέω να σας ρίξουν κατηγορία και τους 2 μπας και πάρουμε κανένα πρωτάθλημα.
Printable View
Εγώ λέω να σας ρίξουν κατηγορία και τους 2 μπας και πάρουμε κανένα πρωτάθλημα.
Οπως και στο πρωτο ποστ (η στα προηγουμενα) η σ αυτο, εχω μια αισθηση οτι υπαρχει μια γραμμη που πρεπει να πω για να περασω το (δε ξερω ποιο) τεστ.
για να το πω αλλιως, αυτη τη στιγμη, ανησυχουμε μηπως εμπλεκεται ο Ολυμπιακος πραγματικα στο ματς με Μακαμπι (για ελλαδα μεχρι τωρα δε προκυπτει απο πουθενα, λυπαμαι), περιμενουμε να δουμε τι θα γινει, και αποψη μου (οχι μας) ειναι αν τελικα αποδειχτει οτι δεν εμπλεκεται ο Ολυμπιακος αλλα δοκιμασαν να τον εμπλεξουν, πρεπει να γαμηθουν πολλα σπιτακια.
αυτο. αν απογοητευει κι αυτο, λυπαμαι. δε μπορω να πω κατι αλλο απ οτι πιστευω.
Το ξέρω ότι υποστηρίζεις ότι δεν υπήρξε ποτέ η παράγκα, αλλά πιστεύω ότι μέσα σου δε νιώθεις άνετα με αυτό, ελπίζω δηλαδή.
Το χειρότερο όμως είναι να υποστηρίζεις ότι αφού δεν αποδείχθηκε τίποτα, δεν έγινε και τίποτα, λες και έπαιζε το ρεύμα εκείνο το βραδυ στον τριανταφυλλόπουλο.
Αυτό ήθελα να πω από το πρώτο ποστ, είναι ότι το ματς του προηγούμενου μήνα ήταν ευκαιρία να περιορίσουμε την καφρίλα, όπως και αυτή η υπόθεση είναι ευκαιρία να δυσκολεψουμε τη ζωή των λαμογιών, είτε λέγονται Μπέος, είτε Πατέρας, είτε Μαρινάκης κλπ. Αλλά αν προτιμάς να λες για την αλλαγή του Ντουντού ή αν είναι επαρκες αποδεικτικό στοιχείο η κασετα, χάνεις το νόημα, γίνεσαι πιόνι τους. Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ότι σε αυτή την ιστορία τα θύματα είμαστε εσύ κι εγώ;
Πραγματικά, μιλάς σα θιγμένος πολιτικός σε παράθυρο. "Αν υπάρχουν ευθύνες, να πληρώσουν οι φταίχτες κλπ".
Ή σαν ένα κείμενο Αρειανού "δημοσιογράφου" που διάβασα χθες και έκραζε για την άδικη τιμωρία της ομάδας του.
Ας σταματήσουμε να επικαλούμαστε το γράμμα του νόμου γιατί είναι μια παπαριά και μισή όταν μπορείς να του αλλάζεις γραμματοσειρά κατά βούληση. Δεν αισθάνθηκες τουλάχιστον άβολα όταν προσπάθησαν κάποιοι να κατηγορήσουν με δικηγορίστικα τρικς τους παίκτες του Παναθηναϊκού για αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη;
Αυτό που με απογοητεύει είναι η γενικότερη έλλειψη κοινής λογικής. Γράφει ο μιτς και πολλοί άλλοι εκεί έξω ότι "ασχολείται ο εισαγγελέας" και "θα αναλάβει η δικαιοσύνη" κλπ. Μπορεί να μου πει κάποιος τι σχέση έχει η δικαιοσύνη με τους εσωτερικούς κανονισμούς του ποδοσφαίρου; Για να το κάνω ακραίο, πρέπει να πάμε στον εισαγγελέα για να αποκλειστεί από τους αγώνες ένας παίκτης που χτύπησε έναν άλλο; Μια μπουνιά εν βρασμώ ψυχής είναι ένα μικρό προστιμάκι στα δικαστήρια, αλλά οι εσωτερικοί κανόνες του ποδοσφαίρου λένε σοβαρή τιμωρία.
Όποιος παρακολούθησε το σκάνδαλο στην Ιταλία θα πρόσεξε ότι λίγα ποινικά επιλήψιμα πράγματα αποδείχτηκαν. Οι παράγοντες όμως βρέθηκαν να μιλάνε για ορισμούς διαιτητών και τα ρέστα και αυτό αρκούσε για να έχουμε τον υποβιβασμό της μεγάλης Γιουβέντους. Εδώ οι κασέτες του Μάκη πήγαν στη δικαιοσύνη (και χάθηκαν) όπως θα πάνε και αυτές, αλλά η δικαιοσύνη θα ασχοληθεί με το κομμάτι που την αφορά. Το σημαντικό, αυτό που αφορά το ποδόσφαιρο εν γένει, είναι δουλειά των ανθρώπων του ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα της ΕΠΟ (γιατί η σουπερλίγκα δύσκολα θα αυτοκαθαριστεί) και εκεί οι κασέτες είναι απόδειξη ότι ο μπεος (κλπ) είναι βρώμικος, ακόμα και αν δεν είχε ούτε στο ελάχιστο τη δύναμη να κάνει όσα λέει και πουλούσε φούμαρα (όσο και αν δεν το πιστεύω). Ακόμα και αυτό υποβαθμίζει το προιόν που πουλάει η λίγκα.
Αυτό που γράφω ισχύει και για άλλα που έχουν συμβεί και το λέω από τις μέρες του αεροβόλου στο καραισκακη. Πάνω στη φούρια να μην πει κανείς κακή κουβέντα για τον γαυρο, φτάσαμε να ζητάμε σύλληψη και καταδίκη από τη δικαιοσύνη για να αποδειχτεί ότι κάποιος έριχνε στον Τζόρβα. Τελικά καταλήξαμε να αγνοήσουμε μια ακόμα ευκαιρία να σφίξουν τα λουριά και φέτος είχαμε εισβολή οπαδών. Αυτή την κάναμε τελικά "20 δευτερόλεπτα ήταν και μη σου πω ότι έφταιγε ο Καντέ" και γενικά έχουμε χάσει το μέτρο.
αισθανθηκα αβολα με την εισοδο των οπαδων μεσα στο γηπεδο. δεν εχω πει ποτε κατι αντιθετο.
το αλλο που μου λετε περι μιλαω "καπως" οταν λεω οτι να ασχοληθει ο εκαστοτε εισαγγελεας, ε ετσι γινεται οταν κατηγορεισαι για κατι. Τι πρεπει να πω παραπανω. Να τους καταδικασουμε εμεις, εσυ, εγω?
εγω δε μπορω, δεν ειμαι ιδιαιτερα αντικειμενικος. ουτε ο Γκρην Ντεφεντερ ουτε ο Δικεφαλος Σακης - 21 ουτε ο 00i00 παραδειγμα τυχαιο.
γι αυτο ο νομος οριζει αντιπροσωπους. αμα τα παιρνουνε ολοι παντου η ειναι διεφθαρμενοι μεχρι τον Προεδρο της δημοκρατιας, δε μπορω να κανω κατι.
το οτι πρεπει να μοιρασω εγω ποινες και ειναι και απογοητευτικο που δεν το κανω, δεν το καταλαβαινω.
το απο πανω ποστ δεν το σχολιαζω, ειναι μνημειο μονοπλευρισμου.
Στερέψαμε από δικαιολογίες και διχτάκια.
Μα δεν κατηγορείσαι εσύ! Εκτός αν με κάποιον τρόπο ταυτίζεις την τύχη σου με αυτή της ομάδας σου, που δεν το πιστεύω. Γιατί λοιπόν να καταφεύγεις στις κλισεδιές των πραγματικών κατηγορούμενων και να μην έχεις τα κότσια για μια (έστω εσφαλμένη) γνώμη; Πιστεύεις ότι δεν υπήρξε παράγκα; Επιχειρηματολόγησε και άσε το δεκανίκι "δεν καταδικάστηκε κανείς" που είναι για τον μπεο. Όπως έλεγε ο Καρπετόπουλος για το θέμα αυτό, το μόνο που παθαίνουν καμιά φορά τα λαμόγια στο ποδόσφαιρο (αφού η δικαιοσύνη κοιμάται ή είναι αναρμόδια) είναι να γίνονται ρεζίλι. Η κοινή γνώμη (εγώ κι εσύ) το κάνει αυτό.Quote:
το αλλο που μου λετε περι μιλαω "καπως" οταν λεω οτι να ασχοληθει ο εκαστοτε εισαγγελεας, ε ετσι γινεται οταν κατηγορεισαι για κατι.
αν δεν καταλαβαινεις το δευτερο ενικο σαν εκφραση που τη λεμε καθε μερα δε μπορω να βοηθησω.
και φυσικα ενω διαβαζεις αθλητικες αποψεις μου απ το 2004, να μου ζητας να σου πω "αν υπηρχε παραγκα τοτε" ε, σορρυ δε θα το κανω. Δεν εχω την ορεξη να γραφω.
Οτι εχεις καταλαβει.
Μια κουβέντα θα πω, και εύχομαι να κατανοήσει το αναγνωστικό μας κοινό.
Υπεύθυνοι είναι όλοι, δεν μπορεί ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, όσο ένοχοι είναι αυτοί έστηναν άλλο τόσο και αυτοί που σιωπούσαν, και δεν πιστεύω ότι υπήρχε κάποιος που να είναι πάνω από 4 χρόνια στην πρώτη κατηγορία και να μην ήξερε τα κόζια ....
Επίσης υπέρτατη γραφικίλα το Αδαμίδης με την επιστολή στον ΓΑΠ ..... τι να ευχηθώ ... άντε και κούγιας
Σήμερα ήμασταν μέτριοι, αλλά ήταν τουλάχιστον φυσιολογικό με νέο σύστημα και πολλούς παίκτες εκτός. Ειδικά στα φτερά, αν παίζεις με Μαρίνο/Βύντρα και Καραγκούνη/Σπυρόπουλο δεν έχεις πολλές ελπίδες για πλαγιοκοπήσεις, ενώ και στο κέντρο τα δυο αμυντικά χαφ δεν είναι από αυτά που μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν το γήπεδο. Φάνηκε να στραβώνει και το ματς με τραυματισμό και γκολ του Σπυρόπουλου, αλλά όταν ο Σισέ έχει όρεξη δεν χρειάζεται κανείς άλλος τελικά. Ο Πετρόπουλος έδειξε ακόμα μια φορά ότι είναι καλός παίκτης στο ρόλο του. Θα ήθελα να δω αυτό το 4-4-2 με Λέτο και γκοβού στα πλάγια, αν και δε νομίζω ότι έχουμε παίκτη για να κάτσει δίπλα στον Ζιλμπέρτο σε ένα "κανονικό" ματς (με αντίπαλο κάποιου επιπέδου που να ψάχνει τη νίκη). Αμαρτίες καλοκαιριού.