Πινκάρω :pink:
ΥΓ. στο επόμενο παζάρι στη Ρόδο, μη στείλεις την πραμάτεια σου με αντιπρόσωπο
Printable View
Πινκάρω :pink:
ΥΓ. στο επόμενο παζάρι στη Ρόδο, μη στείλεις την πραμάτεια σου με αντιπρόσωπο
:pink: Ράνια είσαι καύλα .-
Γενικά κάτι ποστς σαν της κυρά-Μαριάννας είναι που πρέπει να έχουν δίπλα τους το "436 στους 436 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο (μερσί)". Μόνο και μόνο για χάρη αυτών των ποστς πρέπει να επανέλθουν τα πινξ.
Πινξ σε κυρα-Μαριάννα λοιπόν.
Σε άλλα νέα, Παρασκευή, έξοδος από νωρίς με μπύρες, καταλήγουμε σε γνωστό μπαρ του μεταξουργείου για ποτά, γενικώς μια ωραία βραδιά. Το κοντέρ γράφει 6-7 μπύρες και 3 jameson, σε διάστημα από τις 9 μέχρι τις 3 ξερω γω.
Στο δρόμο για το γυρισμό πετυχαίνω αλκοτέστ, στη Χαμοστέρνας στο ύψος των Πετραλώνων (νέο μπατσο-σποτ, το νου σας). Τη γαμήσαμε λέω, δε μας σώζει τίποτα, ήδη τα κρίσιμα δευτερόλεπτα μέχρι να σκάσει το φυσομηχάνημα είχα σκεφτεί την επόμενη μέρα χωρίς αμάξι και πώς θα τα βγάλω πέρα, καθώς η δουλειά μου είναι στου διαόλου.
Εν τέλει, σκάει πιτσιρικάς μπατσούλης 25 χρονώ μαξ, μου λέει "φυσήξτε παρακαλώ" και δε σημαδεύει καν στόμα, αλλά το έχει πιο πλάγια λες και θα φύσαγα από το μάγουλο. Κάνω κι εγώ ένα αναιμικό "φου", "καλό σας βράδυ, να πάτε στο καλό".
Υπάρχουν και καλοί μπάτσοι τελικά.
Και κάτι τέτοια ποστς είναι που θα έχουν καμιά δεκαριά μούτζες αν και είναι στο μλρ, γιατί οδήγησες ενώ είχες πιει 6-7 μπύρες και 3 jameson σε διάστημα από τις 9 μέχρι τις 3 ξερω γω =/
Γενικά πάντως όταν δε μπορώ να οδηγήσω το καταλαβαίνω και δίνω τα κλειδιά κατευθείαν. Αλλά ας μη μπούμε σε αυτή τη συζήτηση.
θελω να πινκαρω γαμιεστε
Είπε ο τύπος που ξέρασε καθρέφτη αυτοκινήτου στην προσπάθεια να οδηγήσει πίτα στο αλκόολ. Ρε σοβαρευτείτε.
Δεκάδες επώνυμες στον υπερσυντέλικο.
επειδή στο παρελθόν έχω κάνει κι εγώ τις μαλακίες μου, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα "καταλαβαίνω πότε δεν μπορώ να οδηγήσω από το αλκοόλ"
ευτυχώς, έμαθα με τσούξιμο μεν, αλλά στα μαλακά δε, με 2 αλκοτέστ. χαλάλι τα πρόστιμα. ποτέ πια αμάξι και ξίδια (το ποδήλατο βέβαια είναι άλλη ιστορία :P )
1 λιτρο μπυρα και ενα ρουμι.
μπορουσα να οδηγησω? προφανως
μπορουσαν να με γραψουν? ΝΑΙ και το εκαναν για 0,04
ΓΑΜΙΕΣΤΕ