Spoiler
Printable View
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
επειδη εχω ψιλοξεχάσει τη δευτερη σεζον, μπορεί να μου κάνει ένας μια σούμα με τα καθέκαστα των γκρειτζου; (πλην theon)
Μπορουμε να πουμε οτι η Καλισι ειναι μια fantasy Παπαρηγα ;
Όχι fantasy, μόνο 40k.
πινκαρω φυσικα.
Θα αρχίσω με δυο ερωτήσεις
Μια,που δε θυμάμαι από τις αρχές του 3ου κύκλου...
Προς τα πού είχε ταξιδέψει ο Littlefinger; Η απάντηση ίσως βοηθήσει σε αποσαφήνιση για τα περαιτέρω.
Δύο, το Μπράαβος βρίσκεται στα μέρη που είναι η Καλίσι,σωστά;
Κατά τα άλλα,το 3ο κάνει μια μικρή κοιλίτσα θαρρώ.
Υ.Γ.
όσο για τα "εσωτερικά"
εγώ έλπιζα πως η σύζυγος θα την ακούσει λίγο παραπάνω ως "βασίλισσα" αλλά οκ,πάντως πιο χρήσιμα ήταν τα gif με το κολλιέ παρά η αποκάλυψη του Τόμμεν πώς διάτανο λέγεται
Εγώ πάντως αφού είδα τα 3 επεισόδια,αποφάσισα να στραφώ στο φόρουμ και να δω τί γράφει ο καθείς από την σελίδα περίπου 120,δε ξέρω πόσοι αντέχουν να κάνουν τέτοιο πράμα,αλλά βοηθάει στο ν΄αποφύγουμε διάφορα.
Επικό το debate για τη Sansa...κάτι με λέει πως στο τέλος του κύκλου θα ανταγωνίζεται την αδερφή της που όλοι αγαπάμε.
Ζήτω το ER,
εν συγκρίσει με τη χαμστεριά του οneman η ΕΣΣΔ με τις ΗΠΑ ναούμε
Στο τέλος του 3ου ο Littlefinger πηγαίνει προς το Eyrie όπου μένει η τρελή αδερφή της Caitlin Stark για να την παντρευτεί (υπο οδηγία του Tywin ώστε να φέρει τις δυνάμεις του Vale με το μέρος του).
Αν το Essos ήταν η Ευρώπη, το Braavos θα ήταν στις ακτές Γαλλίας/Πορτογαλίας, και η Dany θα ταν στην Μικρά Ασία (η ίσως πιο μακριά - Ισραήλ ξερωγω). Οπότε ενωμένα μεν, αλλα μεγάλη απόσταση.
Το Μπρααβος ειναι μεν στην Ανατολικη ηπειρο του κοσμου του Μαρτιν, αλλα πολυ πολυ μακρια απο τα μερη που ειναι η Καλισι αυτη τη στιγμη.
Πηγε τερμα ανατολικα για να βρει στρατο και καραβια και τωρα βρισκεται στον γυρισμο προς τη Δυση, περνωντας απο Καρθ, Ασταπορ, Μερηην και δε συμμαζευεται.
Το αλλο για τον Littlefinger δεν το ξερω.
Σας ευχαριστώ!