Quote:
Originally Posted by X
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
X, προσωπικά τουλάχιστον για μένα νομίζω καταλαβαίνεις ότι δεν έχω κανένα κόμπλεξ απέναντι σου, ίσα ίσα σε υπερασπιζόμουνα στο θέμα με τους ανήλικους. Αλλά ειλικρινά απάντησε μου πόσο θλιβερό και μηδέν είναι να κάνεις 5-6 ποστς για να την πείς σε 17χρονο κορίτσι που μόλις γράφτηκε στο φόρουμ (ή είναι νέα σε αυτό τέσπα) και επί 10 σελίδες στο άλλο τόπικ και 6 σε αυτό, ε δεν της λένε και τα καλύτερα λόγια. Kαι όλα αυτά της τα γράφεις επειδή πόσταρε φώτο της, έγραψε στο wow thread ένα ποστ που ρώταγε κάτι (δεν έχουν όλοι φαρμάρει Μάλυγκος , δεν ξέρω για σένα) και απάνταγε σε ότι της έλεγαν στο άλλο θρεντ. Εγώ θα λέγα να την απελάσουμε από τη χώρα.
Giati na sou apanthsw afou hdh exeis mia gnwmh gia to kata poso einai thlivero h oxi?
Gia mena thlivero einai na provallei ena koritsi 16 xronwn ton eauto tou ws mia dipsasmenh gia poutsa tsoulara, enw eimai vevaih pws auto den isxuei, kai na peta sexoualikou periexomenou sxoliakia kathe ligo gia na krataei ta ligouria edw mesa tsitwmena k stramenh thn prosoxh panw ths.
Pairnei thn antimetwpish pou ths aksizei.
Αι καλα.
Δηλαδη αν εμπαινα και εβαζα μια πικ μου με κελεμπια οπου εχω βγει σκατα, με 2983019284 σπυρια και ετς φαση, δεν ποσταρα στο γουοου τοπικ, δεν ποσταρα στα μουσικα θρεντ, μονο τοτε θα μπορουσα να κερδισω λιγη απο την αξιοπροσεκτη αποδοχη της Χ.
Αν κανω οτιδηποτε αλλο, ειμαι μια τσουλαρα διψασμενη για πουτσο.
Μερικες φορες εσεις οι μεγαλοι, ειστε πιο σκαομυαλοι απο μας τα μικρα. Νι.