http://www.slang.gr/
Printable View
απο το φορουμ του 1055Quote:
"Για να δεις σε τι ψηλό επίπεδο βρίσκεται αυτό το φόρουμ από άποψη σεβασμού των θαμώνων, μπες στο www. electricrequiem.com στο φόρουμ και δες τι γίνεται εκεί, "
Το οτι ενα forum ειναι πανηγυρι,δεν σημαινει οτι ολα ειναι πανηγυρι..
Το οτι ενω το forum απαριθμει πχ 300 ατομα και εμφανιζονται τα 10 αντε 20 ατομα,δειχνει οτι τα ατομα που δεν συμμετεχουν ειτε δεν εχουν αποψη(που το αποκλειω -στην ελλαδα ειμαστε-και οι πετρες εχουν αποψη)ειτε οτι κατι δεν τους παει καλα με το forum..
Μηπως αυτο που δεν τους "καθεται"καλα ειναι το οτι:
α)συνεχως χορο-πηδαμε το θεμα?
β)μηπως αντι να εκφραζουμε τις αποψεις μας,σπαταλαμε τον χρονο μας κριτικαροντας τις αποψεις των αλλων και αναλωνομαστε σε ανουσιες κοντρες?
Γ)Μηπως τα γραφομενα μας περιοριζονται στην εκθεση προβληματων,στο μπινελικι για τα κακως κειμενα,αλλα κανενας δεν προτεινει λυσεις;
δ)Μηπως ενω ολοι μας λεμε οτι υπαρχει ελευθερια αποψεως,μολις διαβασουμε μια διαφορετικη απ'την δικη μας ,σπευδουμε να την βγαλουμε λαθος/σκαρτη/εξωφρενικη;
Το οτι αναμεσα στα χειροτερα ημαστε το λιγοτερο,δεν ειναι επιχειρημα,φιλε μου.
Πρεπει να προσπαθουμε για το καλυτερο.
Απο την μικρη εμπειρια μου,ειναι πολυ ευκολο να κριτικαρεις/λογοκρινεις/μπινελικωνεις/θαβεις μια αποψη/θεμα/ανθρωπο.
Το δυσκολο ειναι να βρεις εφαρμοσιμες λυσεις.
Το δυσκολο ειναι να σεβεσαι την αποψη του αλλου,εστω κι αν διαφερει απ'την δικη σου.
PS η προσφορα για το φωτοσπαθο ισχυει μεχρι εξαντλησεως των αποθεματων...
:lol:
Quote:
1. ποζεράς
Εκ του αγγλικού poseur. Ο επιδειξίας, αυτός που μοστράρει κάποια ιδιότητά του (μπράτσα) ή κάποιο απόκτημά του (αυτοκίνητο, mp3-player) για να προκαλέσει το θαυμασμό, τη ζήλια των άλλων. Λέγεται και ποζέρι.
-Κοίτα αυτόν πόση την έχει!
-Τι να δω... την κάλτσα που έχει βάλει στο βρακί του για να φουσκώνει; Ο ποζεράς...
2. ποζεράς
Αυτός που ακούει hard rock δεκαετίας 80 ή αλλιώς poseur rock. Έχει πλούσια χαίτη, φοράει δερμάτινα και μπότες χειμώνα καλοκαίρι.
-Γίνεται κάτι και μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί ποζεράδες;
-Έχουν συναυλία οι Whitesnake!
Quote:
1. κατσαπάνκης
αυτός που ακούει punk μουσική και πρέπει να το αποδεικνύει συνεχώς με την εμφάνιση αλλά και την συμπεριφορά του. Συνήθως συναντάτε στα Εξάρχεια στην Αθήνας και στην Ναβαρίνου στην Θεσσαλονίκη. Υιοθετεί την στερεότυπη εικόνα του punk, επιβιώνει μόνο με μπύρα και ρετσίνα και οι κοινωνικές του ανησυχίες περιορίζονται στο “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι”.
Πήγα να δω συναυλία των Exploited που τους άκουγα μικρός αλλά ξενέρωσα. Γεμάτο μεθυσμένους κατσαπάνκηδες ήταν το μέρος. Μοικάνες, δερμάτινα μπουφάν και ύφος “σας γαμάω όλους”.
Quote:
1. κασέρι
Το ρευστό χρήμα, από το αγγλικό cash.
Κάτσε να πάω στο ΑΤΜ γιατί ξέμεινα από κασέρι...
Quote:
1. νιώθω
Ξυπνάω
Άντρας : Γυναίκα , χτυπάει η πόρτα , τράβα άνοιξε!
Γύναικα : Tο κινητό σου είναι , νιώσε!
διώχνετε κόσμο ρεεεεεεεέ!Quote:
Originally Posted by freak brother
παλιότερα ήμουν και εγώ εκεί, αλλά όταν σταμάτησαν τα φλεημς έφυγα
Mήπως έγινε αντίθετα; :P
Diladi Kantiru den eisai apokleistikotita tou er????
κατά 90% είμαι, κατά 10% στο ιντυμέντιαQuote:
Originally Posted by O)))zma
Και δε μπορουν να αντιστραφουν αυτα τα ποσοστα;Quote:
Originally Posted by Candiru
Ποιο μουνακι ειναι αυτο που αμφισβητει το forum μας; Show yourself!Quote:
Originally Posted by freak brother
Maidenonian
[quote=Boom!]Και δε μπορουν να αντιστραφουν αυτα τα ποσοστα;[/quote:240lj0oq]Quote:
Originally Posted by Candiru
προσπαθώ να το κάνω 50-50 αλλά δεν ε΄χω χρόνο (δηλ να ποστάρω ΚΑΙ εκεί καμιά 10ρια την ημέρα, συνολο 20 για να τα ισοροπήσω αλλά δεν βγαίνω. Αλωστε σχεδόν σε όλα συμφωνούν μαζί μου.
Δεν δυναται να υπαρχει.Quote:
Originally Posted by cavity
Αν λεγοταν μπροστα μου σαπιζα παραδειγματικα στο ξυλο τον τυπα που εκφραστηκε ετσι.
Το κασέρι μου φέρνει σεξουαλικό υπονοούμενο.
"Πάρτα μωρή τα κασέρια σου!"