Nai egw :?
Printable View
Nai egw :?
:|
Εγω ειμαι κανονικα ονλαην, αλλα ειμαι συνεχομενα απ τις 8. Οχι, δεν βγαινω, για να δω αν θα ξαναμπω.
όσους ξέρω από Αθήνα έχουν
Darkling, βγες μία να δεις αν θα ξαναμπέις.Quote:
Messers around the world are reporting sign-in errors with Windows Live Messenger occuring for over 5 hours already. Windows Messenger or web-based Messenger users, or those currently already signed in are not experiencing any trouble.
εχεχε.
Ρε πούστη γκαντέμη Φάντομ Ντακ, μια μέρα δεν έπαιξα στοίχημα και σήμερα βρήκε να μη σε βάζει το μσν μέσα.
Σαμποτάζ του Κόκκαλη :|
Έδιτ: Μνεχεχεχεχ.
Δουλεύει.Quote:
UPDATE: Here's a temporary fix for error 81000314 and 80072745 by linx05: just put the following lines in your hosts file:
65.54.239.80 messenger.hotmail.com
65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net
More info on how to edit your hosts file HERE.
Ωραιο.
αυτό για όσους δεν εκτίμησαν το χιούμορ μου με το όπλο-σερβιέτα που είχα γράψει πριν από λίγο καιρό:
Quote:
24 Αυγούστου 2006
The Associated Press
Το δικαστήριο του Σικάγου αποφάσισε ότι υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για να παραπεμφθεί σε δίκη ένας άνδρας, ο οποίος ισχυρίζεται πως η φρουρός στο αεροδρόμιο παράκουσε και θεώρησε πως αυτό που κουβαλούσε στην τσάντα του ήταν μια βόμβα (bomb), ενώ στην πραγματικότητα επρόκειτο για έναν μεγεθυντή πέους!
Ο Μαρντι Αμιν ισχυρίζεται ότι είπε στη φρουρό ότι το μικρό μαύρο πράγμα ήταν μια «αντλία» (pump), θέλοντας να αποφύγει να πει «αντλία μεγέθυνσης πέους» (penis pump).
H δικηγόρος του Αμίν δηλώνει πως ο πελάτης της ντράπηκε να αναφέρει ενώπιον της μητέρας του ότι είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο αντικείμενο και για αυτό απλώς ψιθύρισε τη λέξη «pump». Η φρουρός παράκουσε όμως «βόμβα»…
«Η μητέρα του μπροστά, η φρουρός να κοιτά καχύποπτα το μαύρο αντικείμενο και ο πελάτης μου αγχωμένος να ψιθυρίζει ‘απλώς μια αντλία είναι, μια αντλία, βάλτην πίσω, βάλτην πίσω, κρύψτην», τον δικαιολογεί η δικηγόρος του.
Ο Αρμίν έχει επίσης την ατυχία να είναι Ιρακινός με βαριά προφορά. Η δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι κι αυτή αρχικά δεν μπορούσε να καταλάβει περί τίνος επρόκειτο (μέχρι που ο Αρμίν της έδειξε την περίφημη «αντλία») καθώς οι αραβόφωνοι μερικές φορές δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν το p από το b.
Δυστυχώς όμως για τον Αμίν η επιμονή της φρουρού του αεροδρομίου ότι ο Ιρακινός άντρας ανέφερε «ξεκάθαρα» τη λέξη «βόμβα» στάθηκε ικανή για την παραπομπή του Αμίν, ο οποίος δηλώνει αθώος, σε δίκη με κατηγορίες διατάραξης της τάξης. Η ποινή που προβλέπεται σε περίπτωση καταδίκης; Έως τρία χρόνια!
Ο Αμίν δήλωσε πως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να χρησιμοποιήσει τη λέξη «βόμβα» κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ένα αεροδρόμιο των ΗΠΑ. Όσο για την αντλία, που σε τόσους μπελάδες τον έβαλε, θεωρεί πως δεν είναι και τρομερό: «Είναι απολύτως φυσιολογικό. Η μισή Αμερική χρησιμοποιεί από έναν»!
Mικροτούτσουνοι Άραβες τρομοκράτες :P
Πάμε για μεγάλο πούτσο σε κάνα μισάωρο...
A Sudanese man has been forced to take a goat as his "wife", after he was caught having sex with the animal.
The goat's owner, Mr Alifi, said he surprised the man with his goat and took him to a council of elders.
They ordered the man, Mr Tombe, to pay a dowry of 15,000 Sudanese dinars ($50) to Mr Alifi.
"We have given him the goat, and as far as we know they are still together," Mr Alifi said.
Mr Alifi, Hai Malakal in Upper Nile State, told the Juba Post newspaper that he heard a loud noise around midnight on 13 February and immediately rushed outside to find Mr Tombe with his goat.
"When I asked him: 'What are you doing there?', he fell off the back of the goat, so I captured and tied him up".
Mr Alifi then called elders to decide how to deal with the case.
"They said I should not take him to the police, but rather let him pay a dowry for my goat because he used it as his wife," Mr Alifi told the newspaper.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/4748292.stm
http://www.lifeinlegacy.com/2003/0301/VandisTitos.jpg
Το'χει ξαναποστάρει κάποιος. Η ταμαγότθι νομίζω.
:( :( :(
there there