o daimonas tou typografeiou ktl.Quote:
Originally Posted by sabbattack
Printable View
o daimonas tou typografeiou ktl.Quote:
Originally Posted by sabbattack
SOS!!!SOS!!!
Την τετάρτη παραδίδω απαλλακτική εργασία σε μάθημα (είναι έτοιμη,μια χαρά) και σήμερα έμαθα ότι ο καθηγητής θέλει να φέρουμε και 3-4 ΑΠΛΕΣ ασκήσεις (λυμένες) στην γλώσσα προγραμματισμού C.
Είμαι εντελώς άσχετος με αυτό..όποιος μπορεί ας μου δώσει μερικά link να καταλάβω τι παίζει..ή και μερικές απλές λυμένες ασκήσεις με εξηγήσεις τι παίζει..καίγομαι!! :P
By the way..ποιο πρόγραμμα πρέπει να κατεβάσω για αυτή την C..? :roll:
Ξεκινάω διάβασμα των σημειώσεων και ψάξιμο στο google..
Βοηθήστε ντε!! :P
Αμα ψαξεις σε κανα site του πολυτεχνειου που κυκλοφορουν θεματα-ασκησεις, πιστευω κατι θα βρεις. ntua.gr/el***** νομιζω ειναι των ηλεκτρολογων που εχουνε μαθηματα για C κλπ.
ρίξε μια ματιά και στο shmmy.ntua.gr
αν έχεις απορίες κάνε και ποστ στο ανάλογο τόπικ, η c είναι μάθημα του 2ου εξαμήνου.
Γμτ, γιατί τους ήρθε να κλείσουν τη σχολή σήμερα =( Και είχα μπει στην ψυχολογία να πάω να γράψω να ξεμπερδευω.
:?:Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
απόφαση της πρυτανείας, κλειστά λόγω ΔΕΘ.
αναρωτιέμαι ρε γμτ αν θα κλείσουν και για τις δημοτικές εκλογές.
Λογικά την Παρασκευή τουλάχιστον θα πρέπει να κλείσουν. Αλλά δεν θα έχει τελειώσει μέχρι τότε έτσι και αλλιώς και η δεύτερη?
εμάς τελειώνει 21 οκτώβρη νομίζω, άρα η πρώτη κυριακή των εκλογών είναι μέσα στην επαναληπτική. έχω 1,5 μήνα ακόμα, είμαι στην 1η εβδομάδα και έχω κουραστεί ήδη :(
Αυτοί είναι ικανοί να το κλείσουν επειδή ο καθηγητής έχει γενέθλια ορ σάμθινγκ. Κρίμα ρε Κβελντς, αλλά μην το παρατήσεις - γράφ'το το γαμημένο να φύγει.
Ενώ το να έχεις μονή εξεταστική, και να δίνεις κάθε μέρα και να "ξεμπερδέψεις" σε μια βδομάδα γαμάει ασύστολα ε;
13 τελειώνουμε εμείς από ό,τι βλέπω, οπότε το πολύ πολύ η μαλακία να γίνει την τελευταία μέρα. Τουλαχιστον αύριο μέχρι τις 5-6 θα χουμε τελειώσει αντί για τις 9 που θα ταν σήμερα. Το μόνο που μας μένει τώρα είναι να αρχίσουν και τίποτα απεργιοκαταλήψεις να γελάμε.
Μπα, καλά πάει αυτή η εξεταστική περιέργως. 3/3 ως τώρα, πάω να καθαρίσω άλλα 4-5 ώστε να μου μείνουν 2-3 μόνο για άτυπη Γενάρη.
Πτυχίο, μου έρχεσαι. :D
:DQuote:
Originally Posted by Darkling
Να ρθεις, να ρθεις :pink:
Αν είναι να κανονίσετε τίποτα για τετάρτη πάντως, όχι αυτή. Θα είμαι εκτός έδρας! Από την επόμενη πάλι.
Έχει και κανας άλλος πρόβλημα με το sign-in στο MSN messenger;