karioli fixxxxer xronia polla
Printable View
karioli fixxxxer xronia polla
Σευχαριστω γαμιολη μπερνι
Χρονια πολλα σε φιξξξερ jnb ghoul και ολους τους υπολοιπους εορταζοντες!!!!!
Χρονια πολλα σε Burnin, Fixxxxer και JnB!!
Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες κι απο μενα, ειστε πολλοι, you know who you are κτλ!
Ευχαριστώ για τις ευχές! Fixxxer, Moonspellheim, Ghoul, Burni χρόνια πολλά και σε σας και σε όποιον άλλον εορτάζοντα έχουμε στο ηαρ.
Τελικά είμαστε πολλοί 8)
Χρονια πολλα Τζων Αμιτσι.
Βασικώς να πούμε, ο συμπαθής τυπάκος από τη διπλανή μονοκατοικία έχει μια γαμημένη ξυλόσομπα η οποία μου σκάει τα μπουριά της ακριβώς στο μπαλκόνι και με ντουμανιάζει άσχημα. Στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να την υποπτεύομαι για πονοκεφάλους και ναυτίες και μαλακίες, ρίχτε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για να εξακριβώσω αν όντως παίζει πρόβλημα. Μπορώ να πάρω συσκευή για μέτρηση CO; Υπάρχει κάποιος μαλάκας που σκάει σπίτι σου και το μετράει; Τι;
Πως φαίνεται ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ρε παιδί μου, κατευθείαν αναζητά συσκευή για μέτρηση CO...τι τύπος!!!
Δοκίμασα και ASIO, αν αυτό θέλεις να πεις.
Για CO2 μιλάμε για αρχή. Συσκευές μέτρησης επιπέδων αυτού υπάρχουν φυσικά, αλλά σίγουρα δε σε συμφέρει να αγοράσεις κάποια. Θα μπορούσες ίσως να απευθυνθείς σε εταιρίες που διεξάγουν επιθεωρήσεις ασφάλειας εργασίας σε παραγωγικές μονάδες και μετράνε τέτοια πράματα μεταξύ άλλων.
Πρέπει να ανεβάσει την καμινάδα παραπάνω (1-2μ ας πούμε) από το ψηλότερο σημείο των δίπλα κτιρίων (δλδ το δικό σου αν είσαι 10-15μ σε οριζόντια ευθεία).
Αν σε γειώσει πας μέχρι την πολεοδομία.
Ή μέχρι τον Άρειο Πάγο.